Spor Tuttuğum takımın formasıyla işe gitsem komik mi olur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Galatasaraylıyım çiğköftecide çalışıyorum Tuttuğum takımın formasıyla işe gitsem komik mi olur? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Spor konusunda 3,6b cevap paylaştı. Komik olmaz tabi ama modası geçti artık o işin. He yakışıyorsa giy ve git. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,3b cevap paylaştı. Komik olmaz 0 0 Yorumla
Külyutmaz22 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 77% +1 yıl Ben işyerinde abartılı dekolteli kıyafet dışında kıyafet özgürlüğünden yanayım ama gidipte rakip çiğköftecinin üniformasını giyme :D 0 0 Yorumla
27Barem27 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl "Kadın dediğin, rakı içer, küfür eder, futboldan anlar diye diye prenses gibi kızları lastikçi Şerafettine benzettiniz". 0 0 Yorumla
Naisseme Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Bu ara Fenerbahçe formasıyla bakkala bile gitme 😀🫣😁 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Galatasaray Yorumla Naisseme +1 yıl Yarından tezi yok giy , kıskananlar çatlasın Yorumla Soran +1 yıl Dükkanda bir kişi hariç herkes gs li fenerli var bitane Yorumla Naisseme +1 yıl Çok iyi , zil sesini de şereftir seni sevmek yap. :) Yorumla
AloneReber Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Fenerbahceliysen komik olmaz nekadar cesur oldugunu göster aleme 🙂 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Yoo oh ne güzel şampiyon oldunuz giyin bakalım derler. 0 0 Yorumla
Bitirim10 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Sende sıkıntı olmaz da salagin teki düğüne geldi dün 🤦 0 0 Yorumla
alyaawithzeyz Takip Et Xper 6 Yaş: 22 +1 yıl Evet. Yani işin ciddiyeti fazlaysa alay konusu olursun. Ama iş yeri aşırı ciddi değilse giy nolcak? 0 0 Yorumla
hamburgerpatates Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 40% +1 yıl Nasıl bir işte çalıştığına bağlı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çiğköfteci Yorumla hamburgerpatates +1 yıl O zaman sıkıntı olmaz bence Yorumla
Cielos Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 31% +1 yıl Fenerliysen komik olur 😄😄 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Galatasaray Yorumla Cielos +1 yıl O zaman gururla git Yorumla
hARDER_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Komiği geç çok kekoca 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Olsun kekoyum ben zaten Yorumla
TuranTrk Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Fenerliysen komik olur 😂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Gsliyim Yorumla TuranTrk +1 yıl O zaman cool olur 😎 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
FurkanWinch Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 85% +1 yıl Sarı lacivertse evet maaşesef skzms 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Galatasaray Yorumla
ZamannnYolcusu Takip Et Xper 6 Yaş: 106 , eic 94% +1 yıl Holiganla falan denk gelir uğraşırsın 0 0 Yorumla
ffurkan_tarhan Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Komik değilde biraz tuhaf olabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet is ortamına gidiyorsun parka gezmeye değil 0 6 Yorumla Soran +1 yıl İş ortamı ofis gibi değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İş yerin hakkında bilgi sahibi değilim genelleme yaptım 🙂ama her ne olursa olsun işine formayla gitmemelisin Yorumla Soran +1 yıl Müşteriler komik mi bulur gıda sektöründeyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Müşteriler de çalışanlarda Yorumla Soran +1 yıl Çalışan arkadaşlarda giyiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam giy😏 Yorumla
birucanbirdekacan Takip Et Master Yaş: 52 +1 yıl Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. git tabi niye komik olsun 0 0 Yorumla
Mra-- Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Ne iş yapıyorsun? 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Garson Yorumla Mra-- +1 yıl Gidilebilir patronun bir şey demiyorsa Yorumla
mekanınsahibinil Takip Et Master Yaş: 33 , eic 69% +1 yıl Komik ötesi 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla mekanınsahibinil +1 yıl Çok kroca artı iş yerine saygısızlık ne iş yapıyosun bilmiyorum ama büyük kekoluk olur Yorumla
zerenx Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Isinin ne olduguna bagli ne isi yapiyorsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çiğköfteci Yorumla
laylaylomgalibaa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Evet biraz 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Gıda sektörü resmi bir yer değil patronlar giyime karışmıyor Yorumla laylaylomgalibaa +1 yıl O zaman siz bilirsinzi Yorumla Soran +1 yıl Sağolun Yorumla
Djaz_Photography Takip Et Xper 3 Yaş: 38 +1 yıl Kovulursun gibime geliyor 🤪😅😅 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok patron bişey demiyor Yorumla Djaz_Photography +1 yıl O zaman o da o takımı tutuyor 😅 Yorumla
tuana190619 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Bu soruyu ciddi mi sordun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla tuana190619 +1 yıl Yapmaaa Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Spor konusunda 489 cevap paylaştı. Komik olmaz 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Spor konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet komik olur 0 0 Yorumla
denizFarukgeto Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Yani absürtolur 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla denizFarukgeto +1 yıl Çünkü işyeri stadyum değil Yorumla Soran +1 yıl Ama resmi bir yer değil Yorumla denizFarukgeto +1 yıl Nasıl istersen sonuçta yani sen başkasına karışmıyosan başkasıda karışmaz Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla denizFarukgeto +1 yıl Yani sen absürt giyinen birisine karışmıyosan başkasıda karışmaz bence Yorumla Soran +1 yıl Haklısın aslında sonuçta açık saçık giyinmiyorum açık giyinmek daha absürt Yorumla denizFarukgeto +1 yıl Evet en azından oran buran gözükmüyor Yorumla denizFarukgeto +1 yıl ya da mültecilere sosyal medya yemi olmazsın Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle Yorumla denizFarukgeto +1 yıl Gözlük kullanıyomus. Birde zayıfmısn Yorumla Soran +1 yıl Hayır balık etliyim kapalıyım Yorumla denizFarukgeto +1 yıl Anladım bence gözlük taksan hani varya daire şeklinde çerçeve leri var süs için daha güzel olur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Komik olmaz tabi ama modası geçti artık o işin.
He yakışıyorsa giy ve git.
Komik olmaz
Ben işyerinde abartılı dekolteli kıyafet dışında kıyafet özgürlüğünden yanayım ama gidipte rakip çiğköftecinin üniformasını giyme :D
"Kadın dediğin, rakı içer, küfür eder, futboldan anlar diye diye prenses gibi kızları lastikçi Şerafettine benzettiniz".
Bu ara Fenerbahçe formasıyla bakkala bile gitme 😀🫣😁
Galatasaray
Yarından tezi yok giy , kıskananlar çatlasın
Dükkanda bir kişi hariç herkes gs li fenerli var bitane
Çok iyi , zil sesini de şereftir seni sevmek yap. :)
Fenerbahceliysen komik olmaz nekadar cesur oldugunu göster aleme 🙂
Yoo oh ne güzel şampiyon oldunuz giyin bakalım derler.
Sende sıkıntı olmaz da salagin teki düğüne geldi dün 🤦
Evet. Yani işin ciddiyeti fazlaysa alay konusu olursun. Ama iş yeri aşırı ciddi değilse giy nolcak?
Nasıl bir işte çalıştığına bağlı
Çiğköfteci
O zaman sıkıntı olmaz bence
Fenerliysen komik olur 😄😄
Galatasaray
O zaman gururla git
Komiği geç çok kekoca
Olsun kekoyum ben zaten
Fenerliysen komik olur 😂
Gsliyim
O zaman cool olur 😎
Teşekkürler
Sarı lacivertse evet maaşesef skzms
Galatasaray
Holiganla falan denk gelir uğraşırsın
sanki biraz öyle olur
bilemedim, bence patronuna sor.
Komik değilde biraz tuhaf olabilir
Çiğköftecide sorun olmaz
Patrona sorman lazım bunu
Çok alemsin güldürdün 😂
Bence komik olur.
Hayır herkes ozgur giyimi ile
Evet komik olur
Evet is ortamına gidiyorsun parka gezmeye değil
İş ortamı ofis gibi değil
İş yerin hakkında bilgi sahibi değilim genelleme yaptım 🙂ama her ne olursa olsun işine formayla gitmemelisin
Müşteriler komik mi bulur gıda sektöründeyim
Müşteriler de çalışanlarda
Çalışan arkadaşlarda giyiyor
Tamam giy😏
Forma yerine tişört gibi bişey giyebilirsin
Yok mantıklı olurr
O zaman sorun yok
git tabi niye komik olsun
Ne iş yapıyorsun?
Garson
Gidilebilir patronun bir şey demiyorsa
Komik ötesi
Neden
Çok kroca artı iş yerine saygısızlık ne iş yapıyosun bilmiyorum ama büyük kekoluk olur
Bu soru bile komik 🤣🤣🤣🤣
Isinin ne olduguna bagli ne isi yapiyorsun
Çiğköfteci
Evet biraz
Gıda sektörü resmi bir yer değil patronlar giyime karışmıyor
O zaman siz bilirsinzi
Sağolun
Kovulursun gibime geliyor 🤪😅😅
Yok patron bişey demiyor
O zaman o da o takımı tutuyor 😅
Bu soruyu ciddi mi sordun
Evet
Yapmaaa
Fenerli müşteriler yemez 😃
Biraz evt
Evet komik olur
Komik
Komik olmaz
Garip karşılanır.
Hiç bir şey olmaz bence
Tuhaf olur
Takim tutmuyorum
Giyme
Saçma olur
Fenerliysen giyme
Git ne olacak
git bence
Saçma bence
Evet komik olur
Evet olur
yani
Evet olur
Biraz
Yani absürtolur
Neden
Çünkü işyeri stadyum değil
Ama resmi bir yer değil
Nasıl istersen sonuçta yani sen başkasına karışmıyosan başkasıda karışmaz
Nasıl yani
Yani sen absürt giyinen birisine karışmıyosan başkasıda karışmaz bence
Haklısın aslında sonuçta açık saçık giyinmiyorum açık giyinmek daha absürt
Evet en azından oran buran gözükmüyor
ya da mültecilere sosyal medya yemi olmazsın
Aynen öyle
Gözlük kullanıyomus. Birde zayıfmısn
Hayır balık etliyim kapalıyım
Anladım bence gözlük taksan hani varya daire şeklinde çerçeve leri var süs için daha güzel olur
Alaya alırlar seni
Komik olur bence
Çok komik görüntü ya