Evet arkadaşlar Galatasaray - Fenerbahce'yi zaniolo'nun 2 gol atarak yıldızlaştığı maçta 3-0 yenerek şampiyonluk kutlamalarına başladı. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Galatasaray - Fenerbahce'yi zaniolo'nun 2 gol atarak yıldızlaştığı maçta 3-0 yenerek şampiyonluk kutlamalarına başladı. Maçı nasıl buldunuz?

Ulan bu gözler yaşım itibariyle Jes Högh leri Rapici , Revivoyu , K. Andersonu 26 yaşında ülkeye gelen Anelkayı , R. Carlosu , lucianoyu Appiah'ı , Van Hoojdonk 'u Alexi Ve Sow ları izledi Allah aşkına diyer tarafa bak Samet , King , Pedro , rossi , Ossayi kafamdaki Fenerbahçeyi hayal edemiyosunuz diyordu vizyon diyolardı Vizyonunu S... Ali Koç
Zannediyorum en son izlediğim galatasaray-fenerbahçe maçı 2011 yılındaydı Fenerbahçe'nin 2-1 kazandığı maç bugünden bu tarafa maç izlemiyorum yani fenerbahçe-galatasaray maçı izlemiyorum Aslında dünyanın en büyük derbilerinden bir tanesi fakat tadını kaçırdılar tahmin ediyorum ki Fenerbahçe bugün sahada yürümüştür oynamamıştır çünkü futbol artık sadece sahada oynanan bir oyundan ibaret değil futbolcular bile artık bu işin Siyasetini yapıyorlar bu maçtan çıkacak sonuçla oluşacak pozisyonun hesabını yapıyorlar haliyle mücadelenin tadı kaçtı Hatta bugün Maçtan önce sorsalardı bana Galatasaray 6-7 tane atar derdim Çünkü Fenerbahçe 6-7 tane yerdi yani buna Müsait bir zemin var futbolun dışında
Böyle bir takımı tuttuğum için kendimle gurur duyuyorum. Kadıköy'de yaptığımızın aynısını yapıp bileğimizin hakkıyla 3-0 kazandık. Kaçan pozisyonlar da olmasaydı bu fark 5 ya da 6'ya gidebilirdi. Zaniolo gerçekten müthiş oyuncu, umarım önümüzdeki sezon da takımımızda olur.
sanırım cevap yeterli :D
Cevap
40Cevap
Güzel maçtı ama takım tutmuyorum
Fenerbahçe kapatılsın. Yerine Eğri Söğüt Yayla Spor getirilsin. Taraftarlarını daha az üzer 😅
Gsliyim keyifli maçtı kırmızı kart sonrası direnci düştü Fener’in sağlık olsun Fbli arkadaşlar için çok tatsız ve can sıkıcı bir akşam olmuş olmalı herhalde
💛❤️💛❤️💛❤️💛❤️💛❤️💛❤️💛Daima Galatasaray!
Maçı da süper buldum 😎!
Aynen öyle ne maçtı ama 😎 Galatasaray' ımla yine gurur duydum! Adamların sadece GOL SEVİNÇLERİ BİLE HAYAT DOLU HOCAM 😃!
Kalsın o zaman 😄
eze eze yendi
tüm hafta antreman dahi yapma kafa güzel sahaya çık
bir de en yakın rakibini ez
gerçekten büyük iş
Takım tutarım şampiyon olmaz, siyasi parti tutarım iktidara gelmez, sevdiğim çocuk bana bakmaz.. Ben ne yapayım?
Valla dün maç başlamadan önce ki hazırlığı gorseni koyu koyu fenerli dersiniz ama kader😢😭
G
A
L
A
T
A
S
A
R
A
Y
Bu defa hiç sevinemedim... Bir yıldır bekledigim andı ama bazen hayat başka şeyler veriyor
Şampiyon takımın taraftarıyım. Güzel maçtı çok iyiydik. Bari 4-0 biteydi🤪😒😁
Allah'a şükürler olsun Galatasaraylıyım 💛❤️ 23. Şampiyonluğumuz kutlu olsun 🏆
Duyduk. Bu millet kendini yırtmayı seviyor. Takımla alakam yok
14 yıldır fenerbahçeliydim yaş 22 8 yaşından beri bugün bıraktım fenerbahçeyi artık futbolla ilgilenmiyorum mutluyum artık kanser olmayacam sigarayıda fenerle bırakmış oldum :)
@desteee68 yıllardır kanser oluyoruz sağlığımdan önemli değil hiç bir şey sana başarılar hanfendi
@desteee68 noldu :D
@desteee68 çok gerginim gülme psikolojim bozuldu şu fener yüzünden
bence fenerbahçe gerçek değil biz şizofreniz moralimizi bozması için kafamızda böyle bir şeyi yaratmışız
@desteee68 ya boş ver sağlığından önemli değil annen mi öldü baban mı öldü bırak s*ktir et ağlanır mı takım için boş işler keyfine bak bana artık saçma geliyor twittden o ona sövüyor bu buna sövüyor takım için ana bacı küfür ediyorlar anneler kutsaldır çok iğrenç yorumlar görüyorum sırf takım uğruna acıyorum böyle insanlara
futbolcullar dünyanın parasını kaldırıyorlar bizde izliyoruz kanser oluyoruz gerek yok
Bizim bi arkadaş vardı sezon başı Fenerliyim der sezon kötü gidince ben esesi tutuyorum derdi 🤣
@scorpion026 hayatım boyunca hiç takım değiştirmedim dönekliktir bırakırsam futbolla ilgim kalmaz
Ezici üstünlük kurdu Galatasaray kaleyi bulan sutlari yok çok iyi oynadılar şampiyona yakışır 💛❤️🦁
Fener ve chp nin kaderi aynı. hiç mutlu sonları olmayacak
Sence ben hangi takımlıyım?
Arada ikinci olduk. 2 maç daha olsa bu işi btirmistik BeşiktŞk
Harika Galatasaray 💞
Tebrikler 💞👍
Avrupa’nın devlerinin yenileceğini öğreten Avrupa fatihi takımını tutuyorum.
Fenerbahçe yener diye düşünmüştüm ama yenildi neyse hayırlısı olsun ŞIKESARAY
Allah'tan fenerli değilim bu kadar loser olunmaz ya jfyöekoyyd
Beşiktaş tabiki
Tamam tek derdimiz futboldu zaten :) oldu vatana milete hayırlı olsun dünyayı futbol kurtaracak :)
beşiktaşlıyım.
Kanka çok hakkettik be
Fenerbahçe <3
Şampiyonluğu hakettiklerini gösterdiler.
Galatasaray✌️🎉
Gerçekleri tarih yazar tarihide Galatasaray 💛❤️
Ben takım tutmuyorum futbol ile ilgilenmiyorum
Tebrikler, Fenerliyim
Cim bom tabiki de
Fenerbahçe liyim.
Fenerbahçe'liyim biliyorum arkadaşlar hep kaybedeniz fakat olsun benim kalbimin şampiyonu Fenerbahçe'm 💛💙
Salamancalar Galatasarayı tebrik ediyor
Galatasaray’ı tebrik ederim yakışıyor şampiyonluk
Galatasaray...💛❤️👑
Cimbom şampiyon çok mutluyum
Fenerbahçe 💛💙
Fenerbahçe alıştırdı.
GALATASARAY 💛❤️ tebrikler cimbomumm ❤️
Fenerbahçe 💙💛
Sonsuza dek Fenerbahçe 💛💙
Cok tebrik ediyorum Galatasarayı ve taraftarlarını çok çalıştılar ve kazandılar inşallah seneye de kazanırsınız. Benim tuttuğum takım ise altay sk.
Şimdi uğraşıp dursunlar kim 2. Olacak diye 😂
Futbolla zerre alakam yok ama Fenerliyim.
Galatasaray
Galatasaray tabi ki ❤️🤝
Şampiyon CİM BOM BOM ❤️🦁💛
Tebrik ederim.
Beşiktaşlıyım ben.
Şampiyon Galatasaray ❤
İçte 3 Dışarıda 3 alıştık artık...
Sonuna kadar 🦅
💛❤ Galatasaray 💛❤
Gs tabi
Takım tutmuyorum
Cimbom