Evet arkadaşlar Fransa milli takımı ve chelsea'nin 32 yaşında ki başarılı orta saha oyuncusu N'golo Kante galatasaray ile görüşmesi gündeme bomba gibi düştü. Peki N'golo kante galatasaray'a gelirse ne olur?

Evet arkadaşlar Fransa milli takımı ve chelsea'nin 32 yaşında ki başarılı orta saha oyuncusu N'golo Kante galatasaray ile görüşmesi gündeme bomba gibi düştü. Peki N'golo kante galatasaray'a gelirse ne olur?

Sadece Kanté olsa keşke Tielemans'lada görüşüyoruz Uğurcan Çakırla anlaştı deniliyor daha lig bitmedi Erden Timur yapma kalp hastası edeceksin bizi bu yaşta mk
Gereksiz bir oyuncu olur. Çünkü eski kante değil. Ayrica geçtiğimiz sezon kronik sakatliktan dolayı oynayamadi. 6/8 oynar ama bize daha ofansif biri lazim. Buna verilecek paranın fazlasi Youri Tielemans a verilsin
önemli olan iste ikna edip genc yasta bu seviye topculari ulkeye getirebilmek iste o zaman gelismeye daha elverişli bir hale geliriz
Türk takımları saçmasapan pinpon olmuş oyunculara para saçmaya devam ettiği müddetçe, avrupanın artıklarına para saçmaya devam ettiği sürece türk futbolu gelişmez
Türk takımları nerede futbol hayatı bitmiş sakat oyuncu var onları topluyor sırf Şampiyonlar Ligi için. Beşiktaş Pjanic, Alex Teixara gibi yıldızları aldı da noldu tazminat ödüyorlar
Eskidendi
Kante çok iyi bir futbolcuydu buna lafım yok ancak pjanic gibi futbolcuların çok üstünde olduğunu iddia edersen komik duruma düşersin dostum. Kantenin Beşiktaş ile de söylentileri var ancak artık bu Avrupa’da işi bitmiş futbolcuların bizim ligimizle anılması bizim ligimizin ne kadar kötü olduğunun göstergesi ve bu topçulardan Avrupa’da başarı bekliyoruz, zaten başarı gösterebilecek olsalar bulundukları kulüpler yollamaz.
Cevap
6Cevap
Bence iyi transfer. şuana kadar kimler geldi GS ye?
Aklıma Bülent kayabasin evet çıldırdım repliği geldi😂
Beşiktaş'ımız da ilgileniyor ve bize gelir bana kalırsa
Gelmez.
iyi fikir
Gelmez.
Kante kim
Askim ya🦁
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?