Merhaba ben belimi inceltmek istiyorum 2 Ay önce spor yapmaya başladım evde kendi oluşturduğum programla yapıyorum şekeri kestim ama bazen yemeği kacirabiliyorum her gün 25-30dk net olarak bel çalışıyorum geri kalan 30dkkada da Kalça kol uyluk falan çalışıyorum güne göre ilk başladığımda belim 78 di 15 gün önce ölçüm 72 olmuş sizce iyi bir ilerleme mi hedefim 60 ve aşağısı nekdr sürede gelirim ve gelisimim iyi mi bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence diyet yapın şekeri azaltın biraz. ve spor olarak da her gün bir kaç dakika yeter
Bakmak gerekir bi eksik filan var mı ona göre program yazmak
pazartesi:Sırt 15/20dk , Kol/20dk, Bel/20/30dk. Salı:Kalça 10dk, Uyluk 10dk , Bel30dk. Çarşamba: Karın 20dk Bel 30dk Perşembe: Kardiyo Cuma: Bel35dk, Sırt 15dk. Cumartesi~Pazar (iyi hissedersem 2 gün değilsem 1 gün) Bel 30dk Kol 20dk Uyluk 10dk
Boy kilo kaç şu an göbekte yağ vat mi?
Antrenman harika
1.55 boy 52 Kilo küçük bir Alt karınım var Üst karinim spor yaptığımdan beri azaldı çok az bi yağ var basenlerim var ama spor yaptığımdan beri hissediyorum onlarda sıkılaşıyor eskisi gibi yağ torbası değil ama hâlâ ordalar
boyum genetik kısa o yüzden yağ olduğu zaman kötü duruyor spora ilk başlama nedenim diye bilirim zmn geçtikçe uzar belki
Antrenman cok güzel ama bunlar sıkılasna yapar yaglarra fayda olmaz aralıklı diyet sabah 8 akşam 5 harici yemek yasak sadece su düzenli beslenme gündüz ne istiyorsan tatlı su bu sonra istediğin kıvama gelirsin ben 190 110 kg göbeksizim bu saye de yağ yok
şekeri azalttım 10. günümdeyim gerçekten benim için sağlıklı olucagini düşünüyorum şekerli gazlı içecekler tüketmiyorum artik su yuda çok içemiyorum ama yarından itibaren 5 ten sonra yememeye ve su yu da artırmaya calisicam önerin için sağol
şey sormak istiyorum aslında karbonhidrati tamamen kesmem gerekiyor mu ya da minimuma mi indireyim yoksa normal devammi çünkü çok seviyorum ve zor oluyor porsiyon azaltadabilirim ama galiba tamamen bırakmak benim için çok zor zaman gerekir
Aynen zaten şeker vesaire azalınca gaz filan çıkarmıyor sun rahatlık geliyor aşırı yemekten kurtuluyorsun
Sürekli sert antrenman acıktırr bu yüzden sabah spor en iyisi
Doğru sağlıklı besinler tüket ekmeği mesela esmer ekmek ye biraz abur cubur olmasa iyi olur. Bi süre alışınca istemeyeceksin zaten minimum sağlıklı besin bol su sade kahve enfes vücut olunca keyfi başka yağsiz vücut enerjik
okul okuyorum ve bu yüzden sabah okulda oluyorum gitmeden de yapamıyorum geceleri vakit buluyorum ama disiplinliyim tatile girdiğimde aç karına yapmaya calisicam
abur cubur tüketmiyorum çok nadir canım çekerse ekmeği de çok nadir yerim 1 2 dilim bazenleri anca su yu eskiden bol tüketirdim kaybettim onu tekrar kazanmaya calisicam kahve sevmem ama denicem tek sorunum benim şeker ve karbonhidrat (makarna manti tarzı yemeklere bayildig8m için) sekeri de kesiyorum yavaş yavaş ama karbonhidratla ne yapacağım işim zor
Sana hak veriyorum bende severdim ama ağırlık çöküyor vücuda ve maalesef biz sporcularda gaz sorunu oluyor bundan bıktım göbek çıkıyor ve en aza indirgedim derhal. Şimdi enfes durum yani kendine baktıkça daha aşık oluyorsun
karbonhidrati yavaş yavaş en aza indirmeye calisicam. zaten her tükettiğimde karnım şişiyor ertesi güne yüzüm şiş bir şekilde uyanıyorum çok yakınası bir durum kesinlikle
Aynen öyle kesinlikle alışınca öyle güzel ki her sabah alsam fit karınla yatmak kalkmak efsane.
Yarım saat