AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
spor yaparak göğüs tabiki büyür ama o doğal genetikten gelen göğüsler gibi olmaz sporcu erkeklerin göğsü gibi olur sert ve ortası ayrık oda zaten berbat bişey, öyle dolgun ve yumuşak göğüsler çalışarak olmaz olur diyende yalan söylüyodur göğüs dediğimiz şeyin büyük bir kısmı lif su ve yağdan oluşuyor yumuşacık olmasının sebebide o kilo verirsen aksine daha da küçülür eğer kilo alırsan büyür
Yemek yemekle alakalı sporla değil , spora gidiyon şunu yap bunu yap diyor ama şunları da yemelisin diyor yediğinle şişersin
Hayır kilo almak istemiyorum fiziğimi geliştirmek istiyorum
Ha muz yeyim karpuz tadı gelsin istiyorsun olur canım hallederiz
😂😂😂 yaaaa hayır bak kilo almak istemiyorum derken kas olarak kilo almak istiyorum yani yağ olaral algıladım ben 😆
Canım bizim mahallede merdiven altı atoks datoks metoks bişeler yapıyor Cemil abigil, istersen senin için konuşim işi çözerim söylentilere göre detoks yağı yerine göya motor yağı enjekte ediyorlarmış külliyen yalan , kullananlardan hiç şikayet gelmedi bugüne kadar , yani yaşasalardı belki şikayet ederlerdi
Ya ya Allah razı olsun gerçekten şakacı şey seni 😆 spor ve protein tozu ile gayet güzel bir vücut elde edeceğim sen geç dalganı 🤭
Cannımsın , sana meme alacam ellemeli böyle yumuşak kocaman 😂
Aklımda bişe var ama burada yazmayim gelsene sen:)
Yok canım sağol benim bedenim küçük değilde ben çok büyük sevdiğim için öyle spor protein tozu büyütmek istemiştim ama olmuşla ölmüşe çare yok evlenince büyür artıkl
Taaam bende sana duyduğum förmülü anlatmam hem kilo almıyorsun heöde göğüs ve kalçan daaşş gibi nah bukadar olan formülü söylemem bende
Kilo alıcam kas çalışıp protein alırsam kilo alırım zaten ama sağlıklı kilo alıcam kas olucak o ağırlık. boş ver formül ben yapay şeyler kullanmam saçma sapan içecekler herblife ın ürünleri sağlıklı güzel oraya bağlıyım
Yok ya yapay değil yüzde yüz doğal bilindik şeyler sadece formülü varmış bunun duyunca aaa nasıl aklıma gelmemiş diyeceksin
Artık küçük meme daha makbul daha tercih adilir olduğundan büyütmüyor kimse
Ben büyük seviyorum
Büyütmüyor kimse hemi:) istenilince büyütülecek şeyleri karıştırıyor olmayasın sen?
İğrenç ;)
Spor yaparak göğüsler büyümez sadece sıkı olur ve dikleşir
Ah beee neyse kaldık böyle yapacak bişey yok yinede yapalım sporumuzu
Kaç beden ki göğüslerin
85 B
Ama erirler diye korkuyorummmm erimesinler göğüs kaslarım genişlemez mi ya sizinki nasıl büyüyor of 😂😂
Spor yaptığın sürece bir şey olmaz aksine daha dik ve sert olur kaslar
Öyle büyümez dikleşir
Ah kalbim acıdı
olmaz öyle şey olanla yetin bariş onlarla
😂😂😂😂
Yok sadece dikleşir biraz ama büyümez
Neyse yapcak bişey yok yine yapalım sporumızı
Yap yap dikleşsin aşko
👌🏻
💪😈
bence o sporla değil hormonla alakalı bişey
Öyle büyümez
Çok mu küçükler
85 B:
Yaş kaç
18
Hiç kafaya takma zamanla büyür kadınlar evlenince kocaman oluyor görmüyor musun benim bi yengem var zayıf bişeydi kadın hamile kalınca memeleri nasıl büyümüş anlamadım füze gibi olmuş
😂😂 ay çok güldüm tepkin harika hamile kalınca öyle oluyor evet 😅
😂 kadın diyorum ya küçük minyon bişeydi popo göbek bi görecen tanıyamadım heryer fışkırmış baya bi kilo almış
Meslek sahibi olim direk evlenicem 😂😂😂
Libido tavan yapmış senin offf şimdi ne sevişirsin sen var ya 😂düz duvara tırmanıyorum bende burada çok fenayım
kalca buyutende var
Kalçamı da büyütücem ya 😁 protein tozu da aldım
kanada da cogu gdiyor hepsi kopyalanmis sanki , brezilya poposu gbi cok deli bse ama gercekten
Evet ya büyük kalçalar çok güzel bende 2 yıl gitsem harika bir sonuç elde ederim gidiyorum şu an
bazilari abartiyor ama , cok hos ilk baslari sevmedim sonra yasadim dedim ki kadinlar hakli var bildikleri
Yok valla bak çok güzel sporcu kadınlar var kalçalarını görsen kocaman 100 beden vardır o maşallah çokta güzel duruyorlar sağlıklı olmak çok çekici bişey
5 yildir kanada da yim ilk geldigimde dedim herade herkes ayni aileden boyut sekil ayni , taytla dehset duruyor cogu ic camasiri giymiyor tabi ulke freedom mantgi var , erkekler doymus rahatlar
Türkiyede olsa çatışma çıkar 🤣🤣
cikar ya , burada nufus 40 milyon erkek 10-15 milyon senin tam beden kac Şu an ?
Ben şuaaan 85 60 85 im
harikaya yakin , kanada tatil dusunurmusn ?
Evet hem dikleştirir
Herkes dikleşir büyümez yazmış çok üzücü ya
Üzücü olan ne
Büyümüyor çünkü dikleşiyormuş sadece
Kilo almam lazımmış yani niye tombiş olim
Boy kilo kaç
Öyle bi şey yok. Var diyenlere inanma.
Maalesef ki bedenınden mennun degıl mısın
Hayır tabi memnunum lakin spor yapıyorum küçülmelerini istemiyorum protein ve spor ilebüyür mü onu merak ettim
Bedenin nedır
Kuculmez dert etme
Evlenınce buyur ams
85 B evlenince çocuk yaptıktan sonra büyüyor ya keşke önce büyüse
Neden oyle dedın ki sımdı
Üzüyor be
Baska yerden konussak olur mu bıseyler sorabilir miyim sana
Yok burada özelr geçmiyorum kimseyle
Buradan sıkıntılı ama
Büyümez dikleşir
sanmıyorum