Güncellemeler
+1 yıl
Spora gidiyorum bacak kol eritmek için kardiyo yapıyorum kilolu değilim ortalamayıö erir diye korkuyorum o yüzden biri bişey söylese göğüs çalışmaya ağırlık vericem altta kaslarımız var çalışsan kasları genişletsem daha büyük olur mu onu sormak istedim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bebisko 80 olan meme olcusu değil 85 istiyorsan kilo alabilirsin ama meme için cerahi bir şey yapmalısın
85 benim 90 istiyorum
Tamam kilo al o zaman
Meme büyür öyle göğüs değil
🤦🏻♀️🤦🏻♀️meme öyle büyümüyor
Meme dediğimiz kısım göğüsün üstündeki yağ tabakası sen kilo alırsan memen büyür göğüslerin değil göğüs dediğin şey kas araştır biraz istersen ben bu yüzden bu siteye yazdım tecrübe sahibi insanların bilgisini almak için
Meme denilen şey doku kiloyla memen B cupdan D cupa gecmez
Genetikle alakalı bu
Diğer kas cikarmak istiyorsan baya çalışman lazım kolay sekillenmiyor bizde ama büyür sirtin ben yuzuyordum mesela bende de genisledi öyle)
Aaa evet duymuştum bunları bakalım ya biraz zayıfliyiö sonra protein tozu ile kas çalışıcam kalça göğüs güzel olur inşAllah 18 yaşındayım 85B şu an yaş büyüdükçe büyür mü sence
Yaptığın sporla alakalı benim annem mesela omuz onda da geniş ama boyu küçük bende boy da uzun sayılır yuzuyordum da yani ama gymde daha farklı baya maskülen bir vucut yapıyorlar resmen ve hemen sonuç alamazsin en iyisi iyi bir personal trainerle bunu konuşman
Kardeşim 19 o da basliyor umarım fazla maskülen vücut yapmaz jsjsbbs
Yaa ben kum saati bir fiziğe sahibim geliştirmek istiyorum buna yönelik takviye ve spor yapıcam ondam bu spruları sordum göğüsüm büyürse daha güzel olurum diye ama olmuyormuş neyse meslek sahibi olim evlenirim slfldşfşfşşg maskülen vücut çok sevmiyorum ben ya zarif kıyrımlı daha güzel değil mi sencede
Tabiki de o daha güzel o zaman sen normal spora git kadınsı vücut istiyorum de ya da birkaç foto goster anlar hocan öyle de devam et yani
Gogusu buyutursen memen daha küçük kalır görünüş olarak 😆
o kilo alma ile olur
önemli olan 80 b yi 80c yapmak
Sporla göğüs kaslarımı geliştirsem şişmez mş yani
80 sırt ölçüsü esas büyümesi gereken cup ölçüsü
Kac ki
85 B
Yani kucukte degil sanki.
Yok değil zatende spor yapıyorum ben çok yap yok vücudumda ama kardiyo ile erir diye korkuyorumyani spor ile büyütebilir miyim diye merak ediyorum
Spor ile yağları kasa çeviririz yani iki tane artısı var sporun bir dinamik Fit sağlıklı bir vücut �kincisi ise oluşan kaslar sebebiyle kemik üstü Yapı yani kaslarımızın kuvvetlenmesi ve güçlenmesi yani Bu demektir ki çalıştığım takdirdeki aşırıya gitme erkeksi bir görüntü alma olabilir ama göğüs kaslarım sıkılaşır ve dikleşir Tabi bunu dedim aklına erkek göğsü yani erkek sporcuların göğsü gibi bir şey gelmesin
Yağlar kasa dönüşmezler ya erir ya da artarlar aynı şekilde kaslarda yağa dönüşmezler sen şimdi sporu bıraktın diyelim sen artık yediklerini yakmıyorsun demektir bu yüzden yağların birikmeye başlar kaslarda yağ yakma yeteneğini kaybedeler yine şişersin ve zaten erkek gibi olmak göğüsle olmaz ki o zaman siz kadınlaşmış oluyorsunuz bu mantıkla kol kası hafif yapıcam ince bel büyük kalça istiyorum kalçam güzel zaten bir 100 yapsam çok tatlı olur 2 yılda hayalimdeki mükemmel fiziğe sahip olabilirim ama tek sıkıntı göğüs inşallah erimezler
Yağlar kata dönüşür ten kastım yağın erimesi yapılan sporla kasın şişmesi güleceklerini zannetmiyorum
Kas şişerse büyük görünmez yine dikleşir sadece diyorlar keşke bir yolu olsaydı
Ama kasılın şişmesi demek göğsün şişmesi demek değil kavramları anlatamıyorum herhalde göğüslerini sarkmaz diyeyim terli toplu durur
Aynı şeyi diyoruz ama farkında değilsin lakin ben anlıyorum seni doğru buluyorum merak etme
Teşekkür ederim
80a mı senin
85 B
Küçük değil ki
Spora gidiyorum bacak kol eritmek için kardiyo yapıyorum kilolu değilim ortalamayıö erir diye korkuyorum o yüzden biri bişey söylese göğüs çalışmaya ağırlık vericem altta kaslarımız var çalışsan kasları genişletsem daha büyük olur mu onu sormak istedim
Boyun kilon kaç