Jesus FB'den gitsin mi? Kalsın mı?
Evet, gitsin / gönderilsin.
Hayır, kalsın / gönderilmesin.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Jesus la bitmiyor iş! Galatasaray hakkıyla mı şampiyon oldu? Spora bile siyaset karışmış satın aldıkları hakemlerin haddi hesabı yok! Ali koç gitmesi lazım
Doğru, hakemler de sorunlu, yalnız Jesus ve takım da masum sayılmaz.. Beşiktaş, İstanbul ve Giresun bunlar ilk etapta hatırladıklarım... tam 7 puan bıraktı bu maçlarda.. 🙈
Tite gelecek diyorlar, jesusla bişey kazanamazsınız bi tane libertsdores kazanmış Avrupa karnesi çok aman aman iyi değil
Bence İsmail Kartal ile devam edilmeliydi.. İlle bir yabancı hastalığı var..
Türk hoca iyi tanıyor ligi o başka bir boyut mesela GS yi Okan buruk kurtardı yoksa böyle şampiyon olacak bir kapasiteleri yoktu ha bide en son FB şampiyon olduğunda Ersun yanal vardı öbür türk hocalar çok vizyonlu değil yani
Geçen sezon sonu İsmail ile iyi bir ivme yakalamıştı takım.. Bence öyle devam edecekti.. Bence Rıdvan hoca yeniden denenmeli, veya Sergen.. Bu adamlar hem çok zeki hem de kulübü iyi tanıyorlar.. Bu iki isimden birisi gelmeli..
Rıdvan hoca ile Ali koç yanyana gelmez 😂
O zaman Sergen 👍
Sergen olur isterdim ama yabancıda kalacaklar kesin
Abi vermesinler bu ülkenin parasını yabancıya.. Jesus Fatih Terimin Portekiz versiyonu 😂😂
Jesus aman abi gitsin 3 lü defans oynatıyor sanki ramos var orada
seviyoruz beeee duyanlara duymayanlaraaass
Yaşa Fenerbahçe
Cevap
4Cevap
Evet, gitsin / gönderilsin.
Biz en büyük Galatasaraylı Aziz Yıldırım derken meğer Ali Koç'un da ondan geri kalır yanı yokmuş. 😃
Hahahah :) Yahu bu Aziz Yıldırım giderken nasıl bir beddua ettiyse takımın yüzü gülmüyor..
Keşke Jesus ile bitse, Ali Koç'un gitmesi lazım.
Evet, bir de o var 🙈
Valla ben bıktım her sene bu GS kutlamasından ve böğürmelerinden, yeter artık 😏
Allah size uzun bi sure daha yardım etsin.
😂😂 çok acımasızsınız küçük hanım 😅
Adam doğru düzgün bir teknik adam olup daha uzun süre verseydi Arda'ya, daha farklı olurdu tablo 👀
Fenerbahçe ligden çekilmeli
Ne alaka 🤔
Alakası çok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?