+1 yılAraba örneği verelim. Şahine binen adam mı ilgi çeker yoksa Ferrarisi olan mı? Örneğin 5 yıldızlı otelde davete git valeler depar atarak gelir kapını açmana çünkü sen ferrari sahibisin ama şahinle git kimse kapına dahi gelmez. Kasta bu mantıktır. Atletik ve fit bir manken fiziği hem erkekte hemde kadında dikkat çeker. Ne azı ne fazlası tam kararında olmalıdır. Sıra geldi motor performansına. Araban ferrari motoru kötü sonuç ne olur hüsran bu yüzden beynine yatırım yapmalı kitap okuyan araştıran sorgulayan akıllı ve zeki bir tip olmalısın. Sıra geldi arabanın konforuna. Mercedes 200 km hızla giderken öyle bir konfor sunar ki kahveni yudumlarsın keyifle. Peki şahine mercedes motoru taksak aynı konfor beklenebilir mi asla. Buda şunu gösteriyor tek kas tek beyin geliştirmekte yetmez her şey bir bütündür. Ek olarak sözünün eri gerçek adam gibi adam olur güvenilir olursan tamamdır. Daha bir çok şey var tırnak bakımı saçlar giyim ayakkabı ses tonu oturma kalkma ama bu kadarı yeter bence.
70 Yorumla
En İyi Cevaplar
ben çok uzun süredir sporla ilgileniyorum, kollarımın kapanmadığı, bulk sayesinde kapılara sığamadığım zamanlar da yaşadım, yağ oranımı çok düşürdüğüm, ince ama kaslı gezdiğim zamanlar da oldu. şimdilerde daha eğlencesine ilgileniyorum sporla ve vücudum profildeki gibi, abartısız ama kaslı.
bu üçünü de karşılaştırmak gerekirse; üç durumun da alıcısı var ama hepsinin alıcısı farklı.
çok şişmiş durduğum zamanlar daha gösterişçi kızların ilgisini daha çok çekiyordum. vücudunuz kamu malı oluyor, kollarınız, omzunuz, gögüsleriniz, poponuz sürekli mıncıklanıyor. kadın arkadaş sayınız artıyor. birlikte olduğunuz kadınlar özgüven sorunu yaşıyorlar. ciddi ilişki için yaklaşan kadın sayısı yok denecek kadar az çünkü size kimse güvenmiyor.
zayıf ama kaslı olduğum zamanlar, cinsel hayatımın en hareketli ve gösterişli olduğu zamanlar. çünkü o vücut için kas değil dayanıklılığa ihtiyacınız var. bu da yanında pek kadının görmediği bir yatak performansı getiriyor. sonuç olarak ilgi bu sefer daha samimi, kimse vücudunu mıncıklamıyor ama herkes kollarında mutlu.
şimdi ise çok kasmadan antreman programımı daha bilinçli bir şekilde yapıyorum. karın, kalça ve bacak kaslarıma özeniyorum, vücudun geri kalanı zaten ben bunları çalışırken kendiliğinden çalışıyor. artık evliyim ve ilgi kıyaslaması doğru olmaz ama bekar olsam yaşadığım iki durumdan da daha keyifli bir ilgi olacağına eminim.
20 Yorumla
+1 yılYorumlara bakıyorum da.
Galiba bazı kızlar ulaşamadıkları ete murdar diyorlar. Mesela böyle bir soruya neden "karakter olmadıktan sonra kasın önemi yok" ve benzeri kaçamak cevaplar verirsin ki. Eşit karakterdeki iki erkekten biri kaslı olsa diye düşün, ona göre cevap ver.
Konu erkeklerin kaslı olması olunca BAZI kızlar neden hep böyle bi çamur atma ya da önemsiz gördüğünü iddia etme çabasında? Fiziği iyi olanı zor buldukları için mi? Çünkü akıl var mantık var, kimse fiziğin kötü olmasını istemez.
72 Yorumla- +1 yıl
@gaddarım bilinçsiz kullanılan testesteron ilacı için geçerli...
Spor performans artirir
Gizli Üye(30-35)+1 yılCekicilik katıyor. Fazlasi itici oluyor ama. Eski sevgilim kasli, fizigi iyi biriydi. Omuzlari falan genisti. Cinsel uyarim olarak en cok uyarildigim ve arzuladigim kisi oldu. Pek bir sey yaşamadık, genelde yasamamayi tercih ediyorum zaten. Ama en cok arzuladigim, uyarildigim, hayal kurdugum kişiydi. Ben bu taş gibi cocukla beraberim, o benim hazzi oluyor. Fiziksel cekicilik ve uyarilma sadece erkekler icin saniyorlar ama yok, bizde de oluyor. Gorsellik sahsen beni bir kadin olarak etkiliyor karsi cinste. Fiziginin iyi olmasi, bakimli olmasi, killarinin alinmis olmasi vs. Ex bu konularda iyiydi, kisisel temizligine, kıl temizligine falan da en dikkat eden sevgililerimdendi. Fizik disinda beni en cok etkileyen seylerden biri de temiz olmasiydi. Temiz, bakimli oldugunu bilmekte etkiliyordu beni. Adama yaklasiyorum ter kokusu yok, mis gibi ya parfum ya da duş jeli falan kokuyordu. Elimi atsam kil yumagi yerine puruzsuz bir ten hissetmek bunlar benim etkileyen seyler oldu. Bende ilk kez deneyimledim boyle biriyle. Daha onceki 2 sevgilim klasik tiplerdi.
102 Yorumla- +1 yıl
Cinsel uyarılma konusunda fanteziler sınırsız tabusuz olması daha daha dibine kadar tatminkar olur
- 7 ay
Ne yani erkeğe karşı hayaller kurup vücut fotoğraflarına bakıp azıyosun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
+1 yılÇok cılız erkek sevmem ama kaslı olması da şart değil. Ben vücut şeklinden ziyade gözlerine dudaklarına yüz hatlarına saçına ses tonuna bakarım. Vücut olarak sadece boy takıntım var diyebilirim minimum 180 olmalı boyu.
Dipnot: 1.55 boyunda yer elması değilim 1.68'im.80 YorumlaBir insan kilolu veya zayıf olmadığı sürece kaslı olması önemli değildir he tabi ilk görüşte erkekte bulunan kas çok ilgi çeker ancak ilerleyen aşamalarda bunun özel bir artısı olmaz ayrıca kas yerine güç daha önemli bir seçimdir emin olabilirsiniz konusunda yetkin kişilere bakarsanız kas yerine o alandaki yetkinliğiniz önemli olur örneğin futbolcu birinin bacak kasları çok olursa o futbolcu iyi bir oyuncu olmaz o oyuncuyu iyi yapan taktik zekası ayağını kullanma yeteneği olur veya bir voleybolcunun omuzlarının geniş ve kaslı olması ona güçlü spikeları dışında özel bir artı sağlamaz tam aksine onu qğır ve hantal yapar yani bu durumda anlattığım gibi çok kas yerine diğer alanlarda kendinizi geliştirmeniz daha iyi olur
10 Yorumla
+1 yılKaslı olmaktan çok aptal olmaması önemli, kas yapılır bir şekilde ama aptallığa çok bir çözüm yok.
292 Yorumla- +1 yıl
ayni fikirrdeyim beyinini kulanabilmesi onemli
Bana göre mesela kaslı bir görünümün gücü, sağlığı ve disiplini temsil ediyor. Hepsinde değil bazılarında kaslı bir beden, çekicilik ve erkeklik algısını yükseltiyor bana göre. Ha bunu yanında karakter, zeka, mizah anlayışı veya başka fiziksel özelliklere de önem vermiyor değilim ama ilk izlenim için kaslı ve bakımlı olması karşı cinsim için önemli bir durumdur.
70 Yorumla
+1 yılBak bugün işe birisi alındı. Iki kisi is icin gorusmeye geldiler. Birisi kisa boylu eli yuzu duzgundu. Digeri ise 1 85 boyunda kasli genis omuzlu bir yakisikliydi. Dovmeler bizde yasak oldugu halde o yakisikli cocugu ise aldilar.
Simdi siz bir dusunun. :)54 Yorumla- +1 yıl
Şirket sekreteri.
- +1 yıl
Kolları kaplı onun. Bende abartı yok ki.
- +1 yıl
Bu nasıl yorumlar allah aşkına? Bu nasıl bir cahillliktir? Yahu bir yorum yazamayacak mıyız? Bu nasıl tepkiler anlam veremiyorum. Biz bir kadın olarak yorum yapmayalım ölelim mi? Ne yazsak sizlere bu kadar batıyor!
- +1 yıl
Vallahi canımdan bezdirdiniz yahu! bu nasıl saçma sapan cevaplar anlam veremiyorum.
aşırı kas olup daracık giyinip kolları kapanmıyo beeeen kas adamııııım diye gezenler hoş olmuyo ama asgari kası olması lazım erkeğin. bıngıl bıngıl gezmemeli. kadında zayıf olmak neyse erkektede kas odur bence. kas kendine bakmanın en büyük ölçütü erkekte.
20 YorumlaNasıl sarışın aptallar varsa kaslı aptal erkekler de olabilir…. Mesele tercih meselesi yani nasıl sarışın renkli gözlü kızlar erkekler genelinde çekici algısı varsa aynı o gibi kaslı erkeklerinde kızlar genelinde çekici gözüküyor algısı var… yorumlara bakıyorum da sevende var sevmeyende genelleme yapmak hata
20 Yorumla
+1 yılEmpati kuruyorum mesela bir kadını nasıl kaslı bir erkek etkileyebiliyorsa güzel bir fiziğe sahip olan kadınlar beni etkisi altına almaya çalışsa bile etkilenmem. Çünkü biliyorum ki onu ben değil olumsuz nefsim istiyor, ben nefsle mücadele ederek etkilenmeyi pasifize ediyorum. Bunu yapmak oldukça da zordur
20 Yorumlatipi iyiyse kası olsa da olmasada çekici olur. kaldı ki yukardaki fotoda aşırı kaslı ve ben hiç sevmem. o yüzden yakışıklılıktan ölüyor olsada o kadar kas görsem hoşuma gitmez
32 Yorumla- +1 yıl
Yukarıda kas yok be
Keşke o kadar bile Kasım olsada sevmeseler...
+1 yılZeka bana göre daha çekici geliyor kastan ziyade, zeki erkek daha çekicidir.
Kasın kattığı çekicilik %10 falandır büyük ihtimalle.
Ki kriterlerimde kastan ziyade karakter ve güçlü zeka yer alır kaslı erkeği ne yapayım ben yani bunlar varken. Ayrıca kaslı erkekler aşırı egolu oluyor ya onlarla mı uğraşacağım ben.10 Yorumla
+1 yılEğer birilerinin dikkatini çekmek özellikle de kızların ilgisini çekmek için kas yapacaksan yapma zaten yapamazsın
sağlam bir kütle kazanmak için çok şey kaybetmiştir mental sağlığını ve canından çok sevdiğini kaybet ondan sonra gel başkan sonra kendini ölümüne gazlayıp teker yaparken GYM'de kendine bir kurtuluş bulursun10 YorumlaAbi ölmediniz gittiniz. Bi kadına göre değil kişiye göre değişir bunun cevabı. Her kadına cazip bişey arıyorsan beynini kullanan erkeklere kadınlar bayılır. Salona dünya para döneceğine kütüphaneye git beynini geliştir farkına varacaksın...
12 Yorumlayapay kas itici ha sağlık için okey ama bir sürü etken madde kullanıyon;sorun şu gençler kötü beslenip kilo alıyor obezite sınırında spora başlıyor ;olmaz delikanlı adam civata gibi olur ben 18 yaşında 1.82 boy 72 kiloydum şimdi gençler zayıfta olsa çıkıntı göbek var işin sırrı sağlıklı beslenmek , zaten vücud doğal kilosundaysa çekici oluyor.
10 Yorumla
+1 yılŞimdi kadınlar genelde ev araba para odaklı düşündükleri için erkeğin türü ve özelliğine çok odaklanmıyorlar "bana para getirsin ev alsın da kim olursa olsun" diye düşünüyorlar.
Onların biz zeki erkek seviyoruz dedikleri zeki erkek aslında zengin paralı erkek.
Çoğu erkek zaten zekidir.
Kendileri öyle kandırıyorlar zeki erkek arıyoruz diye zengin erkek arıyorlar bu yüzden de çekicilik dış görünüş dekan detaylarını atlıyorlar.
Görmüyor musunuz ünlü olan dolayısıyla zengin olan saçma sapan tipleri yakışıklı buluyor çoğu kız. Sırf ünlü diye.10 Yorumla
+1 yılBeynini kullanamayan kaslı bir erkekse tam bir fiyasko, fazla kası itici buluyorum tam dozunda sağlıklı olmalı.
80 Yorumla
+1 yılHayatım boyunca kas yapmadım. Ama bir şeyi sırf başkası için yapmak aptalliktir. Kas yapmak benim günlük hayatta az yorulmama neden olacaksa yaparım, stresli olduğum zamanlar oluyor bunlara iyi gelirse yaparım
20 YorumlaGiydiği yakışıyor, duruşu daha kendine güvenli gözüküyor bu açıdan fark etmeseler de kadınları etkiliyor. Onun dışında yaz ayları dışında kimsenin kas gördüğü yok. Gömleğin, kazağın altında yatıyor baklavalar.
20 YorumlaYüzde 20-30 sadece!
Dostum kadın kız mevzularında kas her zaman işe yaramaz. Hele hele öyle traktör lastiği gibi şişirmiş isen kendini hiç şansın yoktur!30 YorumlaÇok kaslı değilde hani ideal kaslı olması çok şey katıyor hulk gibi olanlar itici geliyor
61 Yorumla- 7 ay
Demin yorumda gördüm kizlar iyi vücutlu erkeğin fotoğraflarına bakıp hayaller kurarmis bunu yapan var mı cidden
Kişiye göre değişir, kişinin vücut yapısına göre değişir, tavırlarına göre, karakterine göre değişir birçok etken vardır, biri vardır gevşektir ama çok aslıdır fostur biri vardır standart vücutludur ama duruşu tavırları sağlamdır.
10 Yorumla
+1 yıl20-30’mu.. bu rakamlar çok ayıp değil mi..
Resmen hakaret..😄114 Yorumla- +1 yıl
Hayallerinde tırmanıyor anladım...
- +1 yıl
Hayallere gerek mi var, gözümüz görüyor çok şükür..🙄
- +1 yıl
Uuu kaslı insanları nerden buluyorsun bakim..
- +1 yıl
Senin gibiler böyle resim atıyor Allah’a şükür..😂
Gözümüz gönlümüz karnımız kasa doydu bu sitede..😂😂 - +1 yıl
Bende paralel evrende yaşıyorsunda orada rastlıyorsun sandım
Sanal sayılmaz... - +1 yıl
İyi de ben kas sevmem ki zaten, sevene yarasın bana ne..🙄
- +1 yıl
Seni ilk yorumunu okumaya davet ediyorum
- +1 yıl
O yorumun hükmü sonraki yorumlardan sonra geçersiz sayılıyor..😄
- +1 yıl
Peki hangisine inanalım
Hırçın, inatçı izmirliye mi
Yoksa hanım hanımcık izmirliye mı? - +1 yıl
Çok değişkenim bu ara..
Şimdilik görmezden gelin..🤦♀️ - +1 yıl
Ne zaman değildin ki?
- +1 yıl
Geliyor şimdi hırçın olan bak..🤨
- +1 yıl
Gelmedi mi zaten?
- +1 yıl
Padişah soyun kız olarak devam etsin, damatların haremini elinden alsın inşallah..🙄
+1 yılÇekicilik fizikle ilgili olmadığı için çekicilik katmaz.
60 YorumlaKarakter olmadığı sürece hiç bir halt katmaz 😄
60 Yorumla
+1 yılGym faresi kası kızların ilgisini çeker aşiri kas erkeklerin ilgisini çeker
23 Yorumla- +1 yıl
Dediğine katılıyorum
Dittiret kızları... - +1 yıl
Tek sıkıntısı sırtını kaşiymaiyorsun ve rahat nefes alamiyorsun
- +1 yıl
Bro
Stroidin tonla sıkıntısı var be...
Doğal kas kütlesi cok da büyümüyor zaten
Gizli Üye(18-24)+1 yılDoğru Bir şekilde bütün vücut çalışılmalı sadece kol ya da sadece bacak kötü duruyor hem bacak hemde göğüs orantılı olmalı göğsü şişik bacaklar çubuk kötü duruyor orantılı olunca valla kalbim hızlı hızlı atıyor vay şuna çocuğa bak knk yaş diyorum
40 Yorumla
+1 yılkaslı erkek bana itici geliyor yani tamam çok ham olmasın ama sürekli kasa takıntılı erkekler ne biliyim bende lisanslı yüzücüyüm spor severim ama erkekte sevmiyorum asnaojddj
20 Yorumla
+1 yılBence %50-60 arası bir çekicilik katar fakat sosyal ve analitik zekanın birleşiminin etkisi çok daha yüksek olabilir Einstein buna güzel bir örnek.
20 Yorumla- Spor konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılTıbbi bir gerçek var. O da şu: Steroidle kas yapan erkeklerin hepsinde penis küçülğyor. Bu nedenle doğal olmakta fayda var bence. Kas yapalım derken aletus stopus olmanın alemi yok.
20 Yorumla Fit bir vücut tabiki çekicilik katar ama fazlası itici duruyor bence
51 Yorumla- +1 yıl
😉👍🏻
+1 yılBenim icin onemli ama cok abartili olmamali. Ornek olarak Kerem Bursin’nin fizigi cok iyi mesela tam olmasi gerektigi gibi
30 Yorumla
+1 yılKaymaz ben kaslı sevmiyorum çok itici
Zarganalarda itici
Böyle iyi normal boyu posu yerinde aman aman olmayan hafif ufaktan göbeği olan erkekler en iyileri
11 Yorumla- +1 yıl
Katmaz
yıllarımı verdim açık ve net öyle kafası boş bir insan da değilim evet çekici kılıyor birde elin yüzün düzgünse offf bazen tadından yenmez diyorlar hahaha
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYüzü bakılmayacak kadar çirkin oluyor bazılarının. Onlar istediği kadar kas yapsın çekici durmuyor. Yüzü çekici değilse kaslı olması etkilemiyor beni.
40 Yorumla
+1 yılZekası olmadıktan sonra kaslarinin büyüklüğünün hiç onemi yok
41 Yorumla- +1 yıl
☺️☺️👍🏻👍🏻👏🏻👏🏻
+1 yılÇekicilik değil de estetiklik diyelim çünkü herkeste çekici durmuyor.
40 YorumlaDış görünüş belki çekicidir ama belli bir zaman sonra çekicilik gidiyor.
Önemli olan iç güzelliği o kaybolmaz.20 Yorumla
+1 yılBu soruyu kadınlar cevaplasın. Ben objektif bakamıyorum. Ben de kaslıyım biraz ama hiç bir kızın ekstradan ilgi gösterdiğine şahit olmadım.
20 Yorumla
+1 yılkol kasiyla değil de ruh kasiyla bir kadının kalbini taşıyabiliyorsa.. o erkek en güçlü erkektir..
33 Yorumla- +1 yıl
Ben şahsen Hulk gibi bir ruha sahibim ama sonuç getirdiğini görmedim. Ne zaman yalan dolan konuşmaya başladım o zaman ilgi görmeye başladım. 🙄
- +1 yıl
Yalnız bana söylemiş oldun kanka
Evet kaslı olması güzel ama bunlar da çok abartı bee
30 YorumlaYüzdeee 40 diyelim hadi. Sadece görsel güzellik olur çekicilik başka bi şey
30 YorumlaMabadına kompresör ucu takılıp şişirilen banvit piliçleri gibi dolaşan karşı cins bana itici geliyor
30 YorumlaMesela fotoğraftakileri beğenmedim tabi ki emek var saygı duyuyorum ama. Cok fazla
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl"kas sevmem" diyen kızlara inanmayın. Üniversitedeyken aynı evde kaldığım bir arkadaşımın sağlam karın kasları vardı. Tipi ortalama ve boyu 170. Sahilde üstünü çıkartıp yürüdüğünde kızlar gelip selam verirdi. Eve her hafta kız atardı.
40 Yorumla
+1 yılÇok katkı yapar, nasıl ki biz kadınlarda dolgun popo ve büyük memmee seviyorsak ve çekici geliyorsa kadınlarada kaslı erkek çekici gelir
19 Yorumla- +1 yıl
@Malnsur mersi şekerim
- +1 yıl
@Malnsur teşekkür bizden baby sen de öylesin 🍬🍬
- +1 yıl
@Malnsur kesinlikle ♥️💙
- +1 yıl
Yoo açığım ya işte
Hic sevmem asiri kaslılari fotodakilerde hic cekici gelmedi
20 YorumlaFotoğraftaki derecesi itici. Bakımlıysa dikkat ediyorsa, cok hafif kas cekici duruyor
20 YorumlaKaslı olması da katar kas olamayıp fit olması da Ancak önemli olan karakteri düzgün olması
20 Yorumla
+1 yılBana göre katmaz. Kaslı olan erkekleri çekici bulmuyorum aksine iticiler.
20 Yorumla
+1 yılYalanlar para etseydi acaba dünyanın kaçta kaçı fakir kalırdı.
Çok merak ediyorum doğrusu.30 Yorumla
+1 yılSadece kızların yorumlarındaki kolpayı okudum çıktım
20 Yorumla
+1 yılPekmez önemli o yoksa istediği kadar kas olsun çekici gelmez. Onun da zamanı geçti yani
20 Yorumlahiç spor yapmayan bir erkeğe göre öndedir... ama abartıldığı kadar değil..(doğal gelişimliler)
20 YorumlaHiçbir kas, zeka geriliğini kapatamaz. Kas'a karşı değilim. Lakin lüzumsuz artistliğe karşıyım. İki kol kası ile adam olunmuyor. Bunu şov'a dönüştüren ve o Kasın altında minicik zeka belirtisi olmayan davarlar beni kızdırıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılzargana sevmiyorum erkek dediğin biraz kası olcak göbüş olmayacak
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence çok hoş bir şey. Kendine dikkat ediyor ve sağlığını umursuyor izlemini bırakıyor vazgeçilmez özellikler bunlar
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl%50 net bide boyuda uzunsa fizik olarak omuzlarda genişse %70 etki eder..
Ama tabi tüm bu etkileri konuşunca çöp de olabilir.30 Yorumla
+1 yılHiç. Kas sevmiyorum kol kası evet güçlü gösterir ama baklava falan bana göre abartı ve itici
10 Yorumla
+1 yılKaslı olması çekicilik katar fakat gözüksün diye yarı çıplak gezmesi bana çekici gelmiyor
10 Yorumla
+1 yılPek çekicilik katmıyor Hatta çoğunu itici gösteriyor
10 YorumlaBizim kizlara soru sormayacaksın genelde cevaplar ile gerçekte istedikleri zıt olur
10 Yorumla- Devamını Gör (142)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat