Yakınım için gittim, oda grip olmuş neyseki şimdi eve geçti, dikkat et kendine, etraf mevsim yüzünden hastalarla dolu, ben halen kalabalık mekanlarda maske 😷 kullanmaya devam ediyorum👍🏻
Madem alerjin var o zaman neden her sene bu eziyet, bir alerji doktoruna görünmedin mi? Sana bir test yapsaydı durumuna göre aşı yazar ve böyle ateş ve eklem ağrısı çekmezdin🤦🏻
Allah kolaylık versin alerji deyince bi durup öteki tarafı insan gidip geliyor yani ne çektiğini az çok bilirim alerji ilacı almadın mı ayrıca soğuk içecekler sakın tüketme dondurma da dahil bağışıklığını düşürecek şeylerden de kaçınmalısın mesela sigara içmek ve dumanını solumak
çok geçmiş olsun... ilaç mutlaka yazmıslardır ama yanında ben alternatıf olarak sıze sarımsaklı yogurt onerırım... bagısıklık sıstemınızı guclendırır...
ben en son yılbası aksamı gıttım hastaneye tırnak operasyonu gecırdım
Menguer öncelikle geçmiş olsun Rabbım sifa versin inşallah umarım en kısa zamanda toparlarsın bu aralar salgın var tabi dikkat edilmesi gerek enson hastaneye beyinden emar çektirmek için gitmişdim
Gosgsumde ağrı vardı. tahliller falan yapıldı usutmusjm. Nasıl olur dedim ya Doktorda biz dönüyoruz sen tişörtle geziyorsun dedi. haklisiniz dedim ayrıldım ordan