Sağlık En son ne için hastaneye gittiniz? Flankes1 Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 60 Görsel ne alaka dediğinizi duyar gibiyim 🤦🏻♂️ ya da duymuyorum kulaklarım ağır işitiyor.. 7 nedir lan bari yapmışken 20-30 yapın 🤦🏻♂️#flankes En son ne için hastaneye gittiniz? Cevapla İş Soruları Nedir Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. Ameliyat tarihi almak için 1 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 9 ay Sağlık konusunda 856 cevap paylaştı. En son baygınlık geçirmiştim ondan hastaneye gitmiştim 1 2 Yorumla Flankes1 9 ay Geçmiş olsun 💐 Yorumla s MFBH22 9 ay ❤️ Yorumla
fıstıklı_kurabiye Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 9 ay Qhahaa o nasıl bir kutlama, En son ya kulak çınlaması olması lazım ya da bilmiyorum ki 😅 1 7 Yorumla Flankes1 9 ay Çok küçük minicik bir kutlama 😂 kulağını ben çınlattım Yorumla fıstıklı_kurabiye 9 ay Puuuui ben 1 ,2 hafta boşuna mı ağladim Yorumla Flankes1 9 ay Ayakta mı ağladın oturarak mı 🤦🏻♂️ Yorumla fıstıklı_kurabiye 9 ay Her yerde ağladım çok kötüydü ses katlanilacsk gibi değil eski televizyonda bozuk hoparlör gibi ansjsj Yorumla Flankes1 9 ay Ne sesi be 🙄boğazına bi şey kaçmıştır senin 🤦🏻♂️ Yorumla fıstıklı_kurabiye 9 ay Yok götme kaçtı tövbe 🤣 Yorumla Flankes1 9 ay Terbiyesiz 🤦🏻♂️ Yorumla
Gizli Üye (18-24) 9 ay Daha salı gunu taburcu oldum ve eylulde kontrol var bırde bu pazartesı var 2 8 Yorumla Flankes1 9 ay Geçmiş olsun Yorumla Youngboss1 9 ay Geçmiş olsun, sorun ne ve iyi misin Yorumla Cevap sahibi 9 ay @Youngboss1 burundan saglık sorunu ıcın amelıyat oldumda Yorumla Youngboss1 9 ay Kemikte eğrilik mi vardı Yorumla Cevap sahibi 9 ay @Youngboss1 kıkırdakta galıba bırde burun etı Yorumla Youngboss1 9 ay Ameliyat sonrası zor mu geçiyor memnun musun şu an halinden Yorumla Cevap sahibi 9 ay @Youngboss1 pısmanım ya yana gelıp yazsam olur mu Yorumla Youngboss1 9 ay Tamam Yorumla
Ecrininizzzzzzzzzz Takip Et Master Yaş: 19 , eic 100% 9 ay En son gıda zehirlenmesi için hasteneye gitmiştim Ama resmen öldüm ya niye hatırlattın şimdi o lanet günü ölücem sanmıştım garip ki yaşıyorum 1 0 Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 9 ay Sağlık konusunda 492 cevap paylaştı. En son cildiyeye gittim istediklerimi yazdırdım galiba dahiliye de olabilir emin değilim çok gittim o ara jfjcj sonra sıkıldım saldım 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 9 ay Sağlık konusunda 453 cevap paylaştı. 2 3 ay olmuştur öksürük ve boğaz ağrısı ivin gitmiştim 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 9 ay Sağlık konusunda 353 cevap paylaştı. En son kolum kırıldı onun için ondan sonrada hastaneye görmedim 1 0 Yorumla
Eftgy Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 9 ay Uzun bir süredir hastaneye gitmedim, en son ne için gittiğimi hatırlayamadım. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 9 ay En son diş için gitmiştim. Detaya da güldüm ama 7 cm de mevcuttaysa yeter demişlerdir heralde ahahauajajsjskdkdkdkdlfllt 2 1 Yorumla Zamanın_izinde 9 ay 😂😂😂 Yorumla
DİYKAT Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 9 ay Sağlık konusunda 523 cevap paylaştı. Alerji iğnemi yaptırmak için 1 2 Yorumla Flankes1 9 ay Geçmiş olsun Yorumla DİYKAT 9 ay Teşekkürler 🌸 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% 9 ay Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Botoksa gittim sayılır mı 😃😃 1 3 Yorumla Flankes1 9 ay Saylanır 🤦🏻♂️ Yorumla flaneurx 9 ay Sonuçta klinikte dr yaptı Yorumla Flankes1 9 ay Olsun yinede saylanır 🙂 nereni gerdirdin Yorumla
Portakallıjölee Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 9 ay Bi sorun var mı yok mu diye kan vermiştim temiz 1 10 Yorumla Flankes1 9 ay Ohhh valla keyfi yani Yorumla Portakallıjölee 9 ay Aile hekimi telefon etti kaç yıldır gelmemişsiniz ben iyim dedim o belli olmaz biz bi bakalım dedi tabi ona güvenemedim doktora gittim direk 🤣 Yorumla Flankes1 9 ay Bizimkiler niye aramıyor 🙄 Yorumla Portakallıjölee 9 ay Git sor 🤣 Yorumla Portakallıjölee 9 ay Paraya sıkışmışlardır ondan aramıştır ya beni düşündüğünü sanmıyom 🤣 Yorumla Flankes1 9 ay Aile hekimine para mı veriyorsun sen 🙄 Yorumla Portakallıjölee 9 ay Vermiyorum test yaptıklarında döner sermayeden kazanıyolar Yorumla Flankes1 9 ay Bak hiç öyle düşünmedim 🙄safım lan ben Yorumla Portakallıjölee 9 ay Ooo neler dönüyo artık herkes soyguncu 🤣 Yorumla Flankes1 9 ay Bana da geçen geldi bilmem kaç bin tl ye hastanede tedavi görmüşüm.. o tarihte mümkün değil şikayet için aradım beyinsizler hiç bi şeu yapmadı o tarihte işlem yapmadım başka numara verdiler açan yok Yorumla
GoRGeOuSS Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 9 ay Grip olmuştum o yüzden 1 7 Yorumla Flankes1 9 ay Geçmiş olsun Yorumla GoRGeOuSS 9 ay Sağol ciciş Yorumla Flankes1 9 ay Ciciş 🤦🏻♂️ ciciş ne ayolllll 😂 Yorumla GoRGeOuSS 9 ay Ayyy kııızzz 🤦♀️😂😂😂 Yorumla Flankes1 9 ay Ne var ayoolll bi rahat bırakmadın kız 😒🤦🏻♂️ Yorumla GoRGeOuSS 9 ay Ay pardon şekeriimm rahatsız ettim sjsjjs Yorumla Flankes1 9 ay 😂😂 Yorumla
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 9 ay Sağlık konusunda 507 cevap paylaştı. Ufak bir trafik kazası 🤏 1 0 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% 9 ay Sağlık konusunda 624 cevap paylaştı. Gözüm için 1 2 Yorumla Flankes1 9 ay Geçmiş olsun Yorumla YorgunBirCicek 9 ay Sağol Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. İşe gittim en son 1 8 Yorumla Flankes1 9 ay Aaa Baytar falan mısınız Yorumla AliceMixfield 9 ay Evet derdime çare baytarım yok diyenlere özel hizmet Yorumla Flankes1 9 ay Sagodan ince nameler.. he o zaman gelip muayene oluyorum ben Yorumla AliceMixfield 9 ay Randevusuz gelmeyin Yorumla Flankes1 9 ay İlk randevu kaç bin gün sonra 🙄 Yorumla AliceMixfield 9 ay 1 eylüle varmış merakımdan açtım baktım djdkd Yorumla Flankes1 9 ay Tamam oraya başımı vurup kaydımı yapın ben yürüyerek yola çıkıyorum o zamana kadar yolda telef olmazsam gelirim Yorumla AliceMixfield 9 ay E hadi inşallah Yorumla
pleiionex Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 101% 9 ay 7 uzun olmuş ya 1 1 Yorumla Flankes1 9 ay Biraz öyle olmuş 🤦🏻♂️ Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 9 ay Sağlık konusunda 379 cevap paylaştı. Taşikardim vardı ondna gittim. 0 5 Yorumla u sinem23__ 9 ay *ondan Yorumla Flankes1 9 ay Ben çok yanlış bi şey okudum 🤦🏻♂️ taş mı çıkardın Yorumla u sinem23__ 9 ay Yüksek çarpıntı normalde 80 benimki 140 160 ondan gittim Yorumla Flankes1 9 ay Geçmiş olsun google a baktım taşikardi 🤦🏻♂️ değişik isim Yorumla u sinem23__ 9 ay Sag ol düzeldim sükur🙏uykusuzluk stres ve susuzluk yapiyor. Dikkat etmek lazim. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ameliyat tarihi almak için
En son baygınlık geçirmiştim ondan hastaneye gitmiştim
Geçmiş olsun 💐
❤️
Qhahaa o nasıl bir kutlama, En son ya kulak çınlaması olması lazım ya da bilmiyorum ki 😅
Çok küçük minicik bir kutlama 😂 kulağını ben çınlattım
Puuuui ben 1 ,2 hafta boşuna mı ağladim
Ayakta mı ağladın oturarak mı 🤦🏻♂️
Her yerde ağladım çok kötüydü ses katlanilacsk gibi değil eski televizyonda bozuk hoparlör gibi ansjsj
Ne sesi be 🙄boğazına bi şey kaçmıştır senin 🤦🏻♂️
Yok götme kaçtı tövbe 🤣
Terbiyesiz 🤦🏻♂️
Daha salı gunu taburcu oldum ve eylulde kontrol var bırde bu pazartesı var
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun, sorun ne ve iyi misin
@Youngboss1 burundan saglık sorunu ıcın amelıyat oldumda
Kemikte eğrilik mi vardı
@Youngboss1 kıkırdakta galıba bırde burun etı
Ameliyat sonrası zor mu geçiyor memnun musun şu an halinden
@Youngboss1 pısmanım ya yana gelıp yazsam olur mu
Tamam
En son gıda zehirlenmesi için hasteneye gitmiştim
Ama resmen öldüm ya niye hatırlattın şimdi o lanet günü ölücem sanmıştım garip ki yaşıyorum
En son cildiyeye gittim istediklerimi yazdırdım galiba dahiliye de olabilir emin değilim çok gittim o ara jfjcj sonra sıkıldım saldım
2 3 ay olmuştur öksürük ve boğaz ağrısı ivin gitmiştim
En son kolum kırıldı onun için ondan sonrada hastaneye görmedim
Uzun bir süredir hastaneye gitmedim, en son ne için gittiğimi hatırlayamadım.
En son diş için gitmiştim. Detaya da güldüm ama 7 cm de mevcuttaysa yeter demişlerdir heralde ahahauajajsjskdkdkdkdlfllt
😂😂😂
Alerji iğnemi yaptırmak için
Geçmiş olsun
Teşekkürler 🌸
Botoksa gittim sayılır mı 😃😃
Saylanır 🤦🏻♂️
Sonuçta klinikte dr yaptı
Olsun yinede saylanır 🙂 nereni gerdirdin
Bi sorun var mı yok mu diye kan vermiştim temiz
Ohhh valla keyfi yani
Aile hekimi telefon etti kaç yıldır gelmemişsiniz ben iyim dedim o belli olmaz biz bi bakalım dedi tabi ona güvenemedim doktora gittim direk 🤣
Bizimkiler niye aramıyor 🙄
Git sor 🤣
Paraya sıkışmışlardır ondan aramıştır ya beni düşündüğünü sanmıyom 🤣
Aile hekimine para mı veriyorsun sen 🙄
Vermiyorum test yaptıklarında döner sermayeden kazanıyolar
Bak hiç öyle düşünmedim 🙄safım lan ben
Ooo neler dönüyo artık herkes soyguncu 🤣
Bana da geçen geldi bilmem kaç bin tl ye hastanede tedavi görmüşüm.. o tarihte mümkün değil şikayet için aradım beyinsizler hiç bi şeu yapmadı o tarihte işlem yapmadım başka numara verdiler açan yok
Grip olmuştum o yüzden
Geçmiş olsun
Sağol ciciş
Ciciş 🤦🏻♂️ ciciş ne ayolllll 😂
Ayyy kııızzz 🤦♀️😂😂😂
Ne var ayoolll bi rahat bırakmadın kız 😒🤦🏻♂️
Ay pardon şekeriimm rahatsız ettim sjsjjs
😂😂
Ufak bir trafik kazası 🤏
İnsülin direncim için gittim
Gözüm için
Geçmiş olsun
Sağol
İşe gittim en son
Aaa Baytar falan mısınız
Evet derdime çare baytarım yok diyenlere özel hizmet
Sagodan ince nameler.. he o zaman gelip muayene oluyorum ben
Randevusuz gelmeyin
İlk randevu kaç bin gün sonra 🙄
1 eylüle varmış merakımdan açtım baktım djdkd
Tamam oraya başımı vurup kaydımı yapın ben yürüyerek yola çıkıyorum o zamana kadar yolda telef olmazsam gelirim
E hadi inşallah
7 uzun olmuş ya
Biraz öyle olmuş 🤦🏻♂️
Taşikardim vardı ondna gittim.
*ondan
Ben çok yanlış bi şey okudum 🤦🏻♂️ taş mı çıkardın
Yüksek çarpıntı normalde 80 benimki 140 160 ondan gittim
Geçmiş olsun google a baktım taşikardi 🤦🏻♂️ değişik isim
Sag ol düzeldim sükur🙏uykusuzluk stres ve susuzluk yapiyor. Dikkat etmek lazim.
Alerjim için gittim.
Psikiyatri
Ziyaret için gittim
Kontrol