Bu akşam Galatasaray şampiyonluğunu ilan eder mi
Galatasaray
Ankaragücü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu akşam Galatasaray şampiyonluğunu ilan eder mi
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ün dediği gibi
Ben sporcunun zeki çevik ve ahlaklısını severim
Sözünden hareketle
Güzel bir maç olmasını diliyorum
Her iki takıma üstün başarılar diliyorum
Bir gs taraftarı olarak
Emekli albay amcamın
Bu noktada bir anekdotunu anlatmak istiyorum
Amcam gs ve Türk futbolunun Taçsız kralı rahmetli Metin Oktay a karşı ordu milli takımımızın kalesini korumuş bir insan
O kadar mütevazi güzel bit insandi ki anlatırken gözleri dolar
Düşünün
Jübile maçında fenerbahce efsanesi Rahmetli Can Bartu ile formasını değiştirecek kadar güzel bir insan
Ve geleyim bu güne nefret kin söylemleri kendinden olmayanı ötekileştiren bir futbol taraftarlığı
Elinde sonunda hepimiz bu ülkenin insaniyiz
Siyasi olarak nasıl farklı partilere oy verdiysek farklı takımları da tutar sevgi duyariz Saygi
saygi saygi kardeşlik bizi biz eden zenginliktir
Teşekkürler sagolun onure ettiniz beni
Fenerli olarak gsnin kazanma ihtimali daha yüksek diyorum ama belli de olmaz zira ligimizde ne olacağı belli olmuyor. Zaten ben superligi izlemeyi bıraktım zira oynanan futbol dunya klasmanina kıyasla çok acemice. Anelka, Alex, Roberto Carlos, Hagi, Quaresma... Nerede o eski oyuncular... Ligin tadı tuzu kalmadı şu an
Cevap
42Cevap
Takım tutmuyorum ama Galatasaray alır ve şampiyonluğunu ilan eder
şampiyon cimbombomum ne istersen iste benden istersen donatalım dört bir yanı bayraklarla istersen çınlatalım sokakları şarkılarla istersen eğlenelim davullarla zurnalarla
icardiyi beslerlerse rahat kazanır ama bizim kanatlar çaylak kerem desen kötü mertens oliveira formunda değil kaç maçtır umarım hayal kırıklığı uğratmazlar. ben açıkçası bizim orta sahaya hiç güvenmiyorum ve umarım rakibi hafife almazlar
İnşallah bir aksilik olmaz da şampiyon oluruz 💛♥️ Arsenal hele Dortmund dan sonra korkmadım değil. Özellikle Dortmund bedavaya şampiyonluğu verdi.
Galatasarayın kazanması tek dileğim ❤️💛❤️💛❤️💛❤️💛
yaşadığım şehirin takımını tutan biri olarak umarım ankaragücü kazanır...
Kazanmaya mecbur bir Galatasaray takımı şampiyon olmak istiyorsa?
Galatasaray'dan daha tehlikeli takım varsa, o da Şampiyonluk modunu açmış Galatasaray'dır.
Umarım bu maçta şampiyon olmayız. Son maç daha keyifli geçecektir.
inşallah Galatasaray galibiyeti ile sonuçlanır
İki tane roman çocuğu ayarladım bile pick UP arkasına biri davulcu biri zurnacı maç biter bitmez bayrakları asıp çıkıyoruz tura bu akşam biraz stres atalım dünyanın derdi kahrı bitmez
Bence kaybetmeli son maça kalmalı daha çekişmeli olur
Şampiyonluk yakın meşaleleri yakın 😃
bu akşam şampiyonuz
İnşallah
Mayislar bizim oldun lutfenn🦁♥️
Şimdiden tebrikler Galatasaray! 🎉
Galatasaray, hiç de sevmem.
Bu akşam ligin şampiyonu belli olacak
Peki kim olur sence onu sanırım belirtmedin
🤔 ben yine bişey anlamadım
🤣🤣🤣🤣🤣 süper lan
galatasaray 4-1 yeter