Ziraat Türkiye Kupası C grubu son maçında Konyaspor'la karşılaşan Galatasaray, sahadan golsüz beraberlikle ayrıldı ve grubu 2. sırada bitirerek çeyrek finale çıkmaya hak kazandı.
Galatasaray, Türkiye Kupası'nda Çeyrek Finalde! Ne düşünüyorsunuz?
cidden bize forvet lazım icardi yok morota yok osimhen her macta oynarsa sakatlanır ahmet kutçudan cacık olmaz yunus bildiğin salmış adam oynamak istemiyor il yarı ilerdeki oyuncular hiç bir varlık gösteremedi.. okan beyde son dakiğkalarda oyuncuları sokuyor oyuna yahu karşındaki konya maç 0:0 adamlar full defansla oyun kitliyor sistemi belli.. tur atladı ama nasıl sarı kart sayesinde başakşehir daha fazla sarı gördü diye tur atlayamadı
Benim gözüm de 3 büyütülmüş kulübün türkiye kupasını alması ve süper lig şampiyonu olması kesinlikle bir başarı değildir ve olamaz da. Çünkü türkiye kupasını artık akhisar belediyespor ve sivasspor bile alıyor. Süper lig şampiyonluğunu ise artık bursaspor ve başakşehir bile oluyor. Yıllardır da trabzonspor zaten geçmişte bu iki kupayı aldı ve halen de alıyor. TFF süper kupayı kaale bile almıyorum. O kadar büyüklerse real madrid gibi neredeyse her sene şampiyonlar ligi şampiyonu olsunlar ya da final oynasınlar , ben de göreyim. O kadar büyüklerse , sevılla gibi uefa kupasını mahalle maçı kazanır gibi kazansınlar ben de göreyim. Hem göreyim , hem tebrik edeyim , hem gururlanayım , hem mutlu olayım , hem de alkışlayayım.
Maç sıkıcıydı ilk yarıyı izledim sadece bence artık yeni teknik direktörün zamanı geldi yani sezon sonu bakılsın bence şampiyonluk gelecek ama yinede görevine devam etmemeli Okan hoca
Çeyrek final için kocaman bir alkış! 👏 Galatasaray, istediği sonucu alarak ilerlemeye devam ediyor. Gönüller biraz daha coşku dolu bir galibiyet görmek isterdi ama önemli olan turlamaktı ve bunu başardılar!
Şimdi sıra, daha güçlü bir performans sergileyip yarı finale adını yazdırmakta. İcardi’nin bu sezonki etkisini düşününce, ilerleyen maçlarda yine harika anlar yakalayacağımıza eminim! ✨ Ayrıca, bu takımın mücadele ruhu gerçekten ayrı bir level.
Türkiye Kupası'nda final hayali kurmak için tam zamanı diyebilirim! Heyecan dorukta, Fırtına gibi ilerlemeye devam Cimbom! 💛❤️