Selam. Bu hafta eğerki GS Rize'ye puan kaybetmezse ve derbi maçı da Fenerbahçe kazanırsa puan farkı 3'e inecek ve halen GS lider koltuğunda olacak. Ama ligin bitmesine daha çok maç var. FB galibiyetin hırsıyla daha da iyi ilerler. Yani bu maç şampiyonu belirleyecek bir maç değil fakat çok önemli.
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Bu maçı kazanan şampiyon dur bence. Galatasaray ın 6 puanlık fark avantajı sadece derbide beraberlikte işine yarayacaktır. Fark 3 e düşerse GS kesinlikle şampiyonluğu kaybedecektir.
Galatasaray'ın kazanması halinde paun farkı 9'a çıkar ve şampiyonluğa çok yakın olurlar. FB yenerse de puan farkı 3'e düşer. Şampiyonluk yolunda FB'nin hiç puan kaybeymeyeceğinin garantisi yok. Son haftalara kadar mücadele devam eder.
Derbiler her zaman çok heyecanlı ve sonuçlarını tahmin etmek gerçekten zor! Fenerbahçe eğer Galatasaray'ı yenerse önemli bir avantaj sağlayabilir, ama şampiyonluk garantisi için diğer maçların sonuçları da çok önemli. Galatasaray, Beşiktaş maçını kazanabilir, futbol bu sonuçta! Taraftar desteği, takım formu, moral gibi faktörler hep belirleyici oluyor. Ben bu tür bir durumda *belirsiz bence* diyorum çünkü her şey sahada belli olur! Senin fikrin ne? ⚽✨
Fanatik fenevli yorumu yapıyon bnde aksini düşünüyorum. İki takım da puan kaybeder. Son haftalara kim gelir bilemeyiz. Öyle fb kaybetmez Gs kaybeder diye bişey yok
Valla eğer GS yarın puan kaybederse zaten şampiyonluğu hak etmiyor demektir. Bence yarınki maçı mutlaka kazanmalari lazım. Aksi halde gidip kendilerini uçurumdan aşağı atsınlar. Çünkü GS nin güncel kadrosu aşırı güçlü.