bazılarında çok abartı oluyor beğenmiyorum ama hafif bir kol kası erkeklere, hafif karın kası kızlara yakışıyor?

bazılarında çok abartı oluyor beğenmiyorum ama hafif bir kol kası erkeklere, hafif karın kası kızlara yakışıyor?

Evet bence itici bir şey çok fazla kas Bazı insanlar, kaslı bir vücut yapısını sağlıklı, güçlü ve çekici bir özellik olarak görürler. Kaslılık, erkeklerde maskülenlik imajıyla ilişkilendirilebilir ve bazı kadınlar için de çekici olabilir. Aynı şekilde, bazı erkekler de kaslı bir görünümü çekici bulabilir. Ancak, herkesin fiziksel tercihleri farklıdır ve bazı insanlar için kaslılık itici olabilir. Kimileri, aşırı kaslı bir vücut yapısını estetik açıdan hoş bulmayabilir veya kişilik özellikleri ve değerler üzerinde daha fazla odaklanabilirler. Bu nedenle, herkesin kendine özgü tercihleri ve cazibe anlayışı vardır.
Aşırı abartı olmayan kaslar, kadında itici olmaz. Benim düşüncem ve göz hitabetim bu yönde. Aşırı abartılı olan ve kadınsılığını kaybeden, erkeksi görünen kadınlar itici gelir bana. Bodybuilder kadınlar mesela. O tarzdan uzak duruyorum. Fitness ile uğraşmış düzenli uğraşan, fit, hafif kaslı, çekici kadınlar baş tacıdır.
Cevap
24Cevap
Herşeyin fazlası zarardır.
Çok kaslı olmaktan öte, o kasları sırf kendi egosunu tatmin etmek için ve kızlara daha güzel görünmek için kullanan erkekler daha itici bende
Her şeyin fazlasında ya da azında bir sıkıntı oluyor bence. Bu kas için de geçerli aşırı kaslı olmayı da itici buluyorum şahsen ben.
Bence de ya bu kadar abartılı iyi olmaz. Erkeğe hafif karın ve bacak iyi oluyor ama. Bacaklar ve kollar çok ince olmasın. 🤣
Evet. Erkeklerde bile yürüyen kas gibi gezilmesi itici. Kadınlar da sadece karın kası çok hoş duruyor. Açıklamaya katılıyoru₥
çok kas evet çirkin görünebilir fakat ben plaj vücıudu istediğim için plaj vücudunda takılıyorum
Bence itici gözüküyor, her şeyin fazlası kötüdür..
O değil de sizin Azerbaycan'da bu nutella çok mı seviliyor? Bu sitedeki bir kaç azerbaycanlı kızın nicki hep nutellaydı.
@ESKIbirKSliadam ben onları bilmem de, ben gerçek nutellayım:d
Böyle reklam yapmasaydın keşke be 😀😃😄 canım çekti ama seni bakkalda markette bulma şansım yok 😄
o anlamda değil de, ismime yakın olduğu için nn olarak kullanıyorum..
Tamam tamam. Takılıyorum sana zaten 👍
Eveetttt, abartılı kas itici duruyor. İğne batırsan puff olup uçacakmış gibi 👀💉🎈
hafif kas iyidir. aşırısı kötü görüntü. ve gerçekten karın kası kadınlara da yakışıyor abartı değilse.
bence erkeklere kas itici durmuyor ama çok kaslı kızlar biraz itici duruyor
Büyük kas =güçtür
Zayıf kas = vücuda yakışır
seçim kişiye kalmış
Herseyin fazlası zarar kasında zayıflığında orta yolu bulmaları en uygunu bana göre çok itici
bence de çok kaslı olmak estetik açıdan güzel değil. ama hafif kas her iki cinse de yakışıyor bence.
İtici ya hem kadın hem erkekte😁
Bunlar insanı erkekten soğutur.. son derece itici
Dozunda olduktan sonra güzel duruyor
İtıcı aynen, bu ne hem kızlar erkekleri kaldırıyor
Nefes alsın yeter
Çok kaslı olmak itici.
Bence hoş ama abartı derecesinde olmayacak
Dogalin en üst segmenti
Her şeyin aşırısı itici
Hem de fazlasıyla, hiç sevmiyorum 😕
Bir kadını çok kaslı görsem irite olabilirim
Neyseki kaslı değilim öyle bir derdim yok
Bazı insanlar kas ı çok abartıyor
Bence kesinlikle itici. Kasın azı makbuldür
herşeyin fazlası zarar
Evet aşırı olan itici duruyor.
Her şeyin fazlası zarar
Aşırısı evet çok itici
her şeyin abartısı fazladır
Evet, aşırıya kaçan hiçbir şeyi sevmem : )
Aşırısı evet
Aşırı kas kötü yaw
Evet.
Evet
Itıcı
Yoo gayet guzel
Evet.
İticidir
Evet.
Yani
İtici
Normal olması yeter