Asırı inceyimm sanki bisey yakısmıyormus gibi hissediyorum 😭😂😂

Bence itici bir şey değil. Böyle olmak için insanlar neler neler yapıyor. O yüzden olumlu tarafından bakarsan çok daha mutlu olabilirsin.
Kilo almayı deniyor musun? Pantolonun modeli korkunç hem de olduğundan zayıf göstermiş olabilir.
Tozlar filan var kilo aldıran. Doktora da gidebilirsin
İtici değilsin 🍀 sen bana gel sana kilo aldırırım 🤣
Bence yaptirin. Ben de 45 kiloydum, çölyak sebebi ile kilo almiyormuşum şu an 55 kiloyum. Ama dediğim gibi zayif da güzelsiniz, kadinlara zayif vücut daha çok yakışıyor. Yine de çölyak testi yaptirin, gastroentoloji bölümüne gidin. Her doktor anlayamiyor maalesef ben 31 yaşinda öğrenebildim hastaliğimi, daha önce bilen doktorla karşilaşsam belki şu an daha iyi fizikli olurdum
Cevap
88Cevap
Hayır itici değil
kotu diyenlere bakma bence guzel olan kadinlar zayif olmazsa manken olamiyo eger victoria's secret takip eden varsa gayet iyi bilir buyuk beden icin konusmuyorum dolayisiyla zayif kadinlar yurt disinda nimet gibi karsilanirken ulkemizde etli butlu olmazsa kadin sayilmiyo cogu yerde, o yuzden kimseyi takma eger sen boyle mutluysan guzeldir degilsen degismek icin caba harcarsin zaten kaliplasmis guzellik algilarina uymak zorunda degilsin hatta bi ornek vereyim karlie kloss boyu 1.88 kilosu 55 cok da diyecek bi sey yok bence vucutlarinin daha duzgun durmasinin tek sebebi spor ve sen de yaparsan eminim daha iyi durur vucudun o yuzdeen mutlu ol bebis ❤️
Bence çok güzel bi fiziğin var. Keşke bende bu kadar zarif görünebilseydim 🥲
Ben seni boydan gördüm tas gibisin yüzün de tatlı hic sesini cıkarma
Yaa teşekkür ederim 🤭🙏
Rica ederim masallah ❤️
Eğer memnun değilsen bu durumu sporla düzeltebilirsinn
evet çok incesin ve böyle çekici bir durum olmuyor maalesef. Kaç kilosun ki?
kimisine çok zayıflık yakışmıyor böyle sırf kemik gibi ama sende hoş zarif durmuş
İtici değilde hami biraz vücut hattı kalça çıkıntısı kıvrım olsa fena olmaz dümdüz aşağı inen vücutlarda çekici değil
herkesin düsüncesi ve zevki baskadir, kötü durmuyorsun kesinlikle ama bi 5 kilo alsan tam afet olsursun
Ben çok hoşlaniyorum sizin gibi zayif, ince, narin kadinlardan. Bence çok hoşsunuz
yani birazcık öyle itici çünkü aşırı zayıf ya da kilolu iken de aynı vücut hatları kayboluyor dişilik azalıyor ve bir durumda itici oluyor
Çok zayıfsın inan. Biraz yemek yesen. Ben etli severim kızı. Daha bakarsın bir de
Allahım akil ver ya. Kızım çok zayıfsın ya. Vallahi foton öyle etli butlu isterim ben erkek olarak kuru ağaçla mi evleneceğim
Evet Allah gönlüne göre versin. Benim evlenme beklentim kalmadı 35 oldum. yani bulunmazsa da olur.
Zamansız gelen paranın diyor kemal sunal... işte öyle
Kırılma ama çok zayifsın ve böyle giyinmen ayrıc hoş göstermemiş resmen kemikleein çıkmış
Kanka bi diyetisyene git anoreksiya gibisin
İtici değil sadece kilo alsan mükemmel olur güzelsin.
Rica ederim 🌸♥️
Fizik ile alakalı değil Pantolon çok kötü
Saçın gözükmesi kapalılar için normal mi
artık moda sanırım
kuru tahta gibi sevmem az kalca gögüs birinden biri olcak kadın dedigin az etli butlu olcak
ben fikrimi söledim öyle seviyorum ama sen eger kendini gercekten fizigini söleyeceksen ben sölemeyim canın sıkılır
iyi hadi öyle olsun bakalım
Özelin neden kapalı :) başka resimler de görmek istiyorum
Bu soruları öne çıkaran kim. Aşırı merak ediyorum IQ seviyesini
Biraz incesin göğüslerin ve kalcan buyuk olsaymis harika olurmus
görüntüde bişey dikkatimi çektide çok şaşırdım 🙂🙂
Kapalı olup nasıl bu kadar dar , vücut hatlarını belli eden kıyafetler giyebiliyosun?
Anladım. Leğen kemiklerin dahi belli kilo alamıyor musun
Boyun kilon kaç
Yaa baya düşük kilon Bizde kalçamızı küçültmeye çalışalım 😂
Yok ya belim çok ince * kalçam var yuvarlak yine, ama dışardan top gibi duruyor rahatsız oluyorum kız 🥺
Kız Allah seni 😂 iyi güldüm . Yok ya dışarda dönüp bakan çok oluyor bide pantolon giyiyorum kalçaya cuk oturuyor belime bol geliyo :/
Büyük ama yana değil dolgun ve kalkık sadece 🥲 önceden 98 di şimdi 104 cm. Ama spor yapıyorum fazlasıyla bununds etkisi var
Aşk bacakla alakası yokk
İnsanın aklına kazınacak kadar güzelsiniz ve hala da çıkmıyorsunuz aklımdan Tuba Hanım. Umutsuz vakayım.
Siz öyle diyorsanız peki diyelim...
Bence fiziğin iyi sadece kıyafet seçimlerin yanlış
ah be guzellige baka ama off kapali. kutun bisler sor. ak cok kstersim
tarzın güzelmişş. bence güzel görünüyor inceliğin
Fızıgın guzel de yuksek bel pantlon beyaz gomlek çok şık olmuş
Rıcalar Nuriş
Bişi sorcam sen şu diş hekimi olan ve ilk geceden korkan kızmısın
Karıştırdım ozaman kusura bakmayın
Ama kapalısın çok belli etmemiş. mi bu vucut hatlarını. Bacağını kalcanı kukunu bile
Gizliden çıksam istek atarmısınız konuşmak istedim sizinle
Yemeklerden sonra 1 tatlı kaşığı çörek otu ye. 6 aya 10 kg alırsın
Tane yiyemiyorsan 1 tatlı kaşığı yağını iç. ama tok karnına. aç içersen zayıflatır.
tane daha etkili.
ince fizikli kadınlara BAYILIYORUM. Şahanesin daha ne desem bilmiyorum
maalesef sende cok incesin kiz ayagin agzima girer 😃😃😃
Ama oyle degilmi yani 😃😃
Cevap vermedin ama kix
Yok gayet şık ve güzel olmuş ne giyersen şık olur gayet iyisin şikayetin olmasın
Bebeğim kadın dediğin zarif ince olmalı ve sen de öylesin ama siyah ince çorap tam olurdu bu kıyafetlere
Hayatım o kombini tamamlayan şey zaten ince çorap kullanıyorsundur illam yani demi
Genel de ney ile kullanıyorsunuz ince çorabı zarif ve basensiz bir kadınsınız ince çorap giymelisiniz
Vücudunuz harika sizin göğüs popo ölçüleriniz mankenliğe uygun bence bir ajansa gitmelisiniz kraliçe hanım
Yo çok güzelsin sadece çok egolu insan var 🌺🌹💐
Orantılıysa güzeldir.
Değilde çok çirozsun 😁
Ben beğeniyorum senin fiziğini Nuti, çok fit. 😌
Bende kalınım bacaklarım hadise bacağı gibi...
Değil ama her şeyin aşırısı kötü
Abla niye sürekli kendini paylaşıyorsun
Ben söyleyeyim buradaki abazalara malzeme olmaya çalışıyorsun ama sen ima edemedin
Başka nasıl malzeme olunacak Allah aşkına? Ayrıca benim haddime falan da demedim yaptığın şeyi söylüyorum ki bunu sende çok iyi biliyorsun
Naomısın ben ya sen beni tanıyor musun? Benşm burada iki üc tane arkadasım var burada her yorum yapanla arkadas olmuyorum kendimi malzeme edecek bir sey yapmıyorum. Senin burada olman profilsiz olup kız olman bile yeterli sen de abazalar İcin bir seceneksin. Bu kadar basmayan beyinle nasıl yasıyorsunuz anlamıyorum
Ya hadi ordan. Bana hesabın niye kapalı başka resimlerini görmek istiyorum diyen yok en azından evet buradaki bütün kızlar abazalar için bir seçenek ama bunu kendimizden uzak tutmak bizim elimizde öyle ikide bir fiziğini atıp atıp ben abazalar için malzeme değilim demek sadece bahane bana masal anlatma istediğimi yaparım ayağıyla bu tür sapıklara yem oluyorsun
Kimseye yem olmam sen merak etme. Cok sükür kendini biliyorum. Benim derdim sizi germesin. Hele o mesaj kutunu ac ondan sonra gör neler diyorlar sana 😊 sen atmayı tercih etmiyorsun ben atmayı tercih ediyorum. Masal anlatmıyorum senin anlama sıkıntın var ondan detaya giriyorum 😊
seni hergün görüyorum :D her sabah buralardsın muhtemeeln ne zman kavuşuruz
cok iyisin ama.. ince belini dolamak kendime cekmek isterim kalcanda guzelmis
of kalktı patlican gibi oldu bi ısırık almaz mıydın
Ben telefonun markasını merak ettim kız 😇
Bu arada fizik guzel canım ama pantolunu sevemedim çok dar tuniklede giyilmez ;( tatlim
O zaman dsha guzel durur canım
Kilo alman gerekiyor
Hareketlerini gözlemle, çok mu hareketlisin? Ayrıca sigara ve kahveyi bırak.
Biraz yavaşlamayı dene, aynı şeyi bende okul yıllarında yaşadım. Otursam dizimi sallıyordum 20 km hiç durmadan seri şekilde yürüyebilirim.
Birde biraz ekmek arası ve dürüm gibi şeyler ye
Bunu izle
Rica ederim
Harbiden bacak sevenler seni beğenecektir
Çok uzun görünüyor o yüzden
Zürafa 🦒 gibi
Bacaklar 🦵 uzun görünüyor resimde
Neden fotoğrafta böyle ki
Çok değil zaten ama uzun yani
Ben de minyon kız olmalı çok tatlı oluyorlar
Hiç sevgilim olmadı ki
Evet gerçekten çok itici
Yoo değil, gayette iyisin
Rica ederim ne demek 🤗🤗
Kaç kilosun, öyle itici durmuyor sanki fotoda
Hmm, boyun kaç
Boyuna göre evet kilon düşük biraz, kıyafetlerde problem yaratıyor olmali
Ölçülerde önemli tabi
Dokunsam kırılacakmışsın gibi asdjdk
Bilmiyorum da ben seni beğenmiyorum açıkçası genel anlamda
Kemiklerin buradan sayılıyor.
Sana işkembe çorbası içirmek lazım. Üstüne de künefe
O zaman balık yağı iyi gelir
Denemelisin
Knki fiziğin iyi de biraz dolgunluk iyidir meme ve kalça dolu olmalı sende de hiç yok yaa jajsjs
Özellikle büyük meme sana çok yakışır kankkss nsjjdjs
Niyeee
Olur mu kankss bu fizikte memelerin büyük olsa başta kadınlar olmak üzere seni çok keserlerdi jsjsjs
Öyle çok kadınsı güzel hissedersin zateenn hgfds
İnce bel büyük meme büyük kalça tam kadınsılık bence kankii 😂
Ama büyük meme büyük kalçadan daha kadınsılık katıyo kankss büyük popo erkekte de var yaanii ksjs
Çevrende büyük meme çok mu tiksindirmiş seni ksjsj
O zaman kırk yaşına gelyon olsun kanka nolcak sksja
Yok ya bence yakışıyor güzel dueıyor yani sadece obje değill
Genetikte varsa emzirince seninkiler kocaman olunca bunu düşünürsün ksjsjs
Beklenti değil kanki genetikte varsa sütlenince kocaman olur işte jsjsj sen ne kadar olsun istiyorsun 🤔🤔
Cup olarak 🤨🤔🤔
Hııııı 🤔🤨🙄😳
Aslında itici değil ama sen çok zayıfsın.
İyi güzel de önün çok kabarık duruyor
Durmuyo mu
ya da zayıfsın diye orası kabarık görünüyo
Ben seni beğeniyorum :)
Aşırı zayıf değilsin bence
En sagliklisi inceliktir
Aşırı zayıfsın hoş durmuyor maalesef
Sen zayifsin ama onun dolgun dudakli sanirim
Pislikkk
Ne kadar kötü niyetlisin sen ya
Kapalisin resim atmissin tuafff
Bn atmam sahsennn