Galatasaray’ın bir maç daha fazlası var diğerleri bay geçmek zorunda kalacak yendiği takdir de aradaki puan farkı 6 olarak kalacak.

Galatasaray’ın bir maç daha fazlası var diğerleri bay geçmek zorunda kalacak yendiği takdir de aradaki puan farkı 6 olarak kalacak.
Hayır azalmadı kuşlar seviniyor ama hala 1 yenilgi hakkımız var. Sadece biz değil onlarda puan kaybedecek endişeye mahal yok
Galatasarayın şansı azalsa kaç yazar fener bi şey yapamadıktan sonra
Cevap
12Cevap
Galatasaray olur
Henüz azalmış sayılmıyor tabiki ama eğer bugün alabilseydi derbiyi tahtım sağlam ben burdayım diyebilirdi
o nasıl 6 puan fark olcak kanka fenerin 2 tane hükmen galibiyeti var Gsnin 1 tane
Fener bay geçecek geçtiği hafta yenersen olur
şu an fark 3 suni puanları ekle puanlar eşit fenerin bay geçtiği hafta sıvasi yenerseniz 3 puan önde oluyorsunuz berabere olursa 1 puan önde oluyorsunuz yenemezseniz yine eşit nasıl oluyorda 6 puan oluyor iyi hesapla @-winchester
Galatasaray’ın 6 maçı var Fenerbahçe’nin 5
Hala ipler Galatasaray'ın elinde diye düşünüyorum.
Canım o kadar sıkkın ki sanki o topu filelere değilde bize sokmuşlar gibi. Yoldan adam çevirip kavga etmek istiyorum bu böyle olmayacak…
Azaldı, aslanlar miyavlamak üzere xjdjd
Ahaahah😂😂
Miyavlamak mı
Büyük ihtimalle Türk Telekom'da belli olacak.
Fenerbahçe'nin iki Galatasaray'ın bir hükmen maçı var. Puan tablosu bile bunları ekleyince eşitleniyor.
Hayır hâlâ avantajlı sadece maceraya çıktı
Fener şampiyon eder cinconu
Kartal düt düt ağlatırrrrr
Asla
Matematiksel olarak evet
Azalmadı avantaj kaybetti
Azaldi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar