4 as oyuncusu ( boupenza, kone, billong, katranis) eksik ve 10 kişi kalan hatayspordan 3 gol yiyip hiç gol atamayan takımın şampiyon olma şansı yok. Haftalardır kötü oyun var. Fatih terim gittikçe geriliyor. Kadronda Ozornwafor gibi stoper varken Fernandesi stoper oynatmak intihardır. 🇳🇱 Frank de Boer: Ondan futbolun nasıl oynanmayacağını öğrendim. 🇮🇹 Pirlo: Gördüğüm en kötü hoca. 🇫🇷 Nzonzi: Sahada hiçbir zaman taktiğimiz yoktu gerçekten kötü bir hoca. 🇩🇪 Tuchel: Onun bir B planı olmadığını biliyorduk. Bu sözlerin haklılığı bir kez daha ortaya çıktı.
Hatayspor ise gol kralı ve diğer önemli as oyuncularının olmamasına rağmen daha etkiliydi. Hak eden kazandı. Galatasaray bu saatten sonra ilk 3 te kalabilmenin hesabını yapmalı.
Galatasaraylı olduğunu iddia etmedim ama son zamanlarda fatih terimin saçmaladığını herkes görüyor. Eskiden başarı elde etti diye şimdi kötü demeyelim mi Fernadesin stoperde oynatılması doğru mu
Yönetim de suçlu ama sadece bu maç özelinde değil bu sezon çoğu maçta hata yaptı. Orta sahanın en iyisi taylanı haftalarca 11 e almadı mesela. Üst üste puanlar kaybedildi.
Eğer Beşiktaş maçına kadar puan farkı 1-2 olursa Galatasaray’ı şampiyon yaptırırlar. Eğer ki Beşiktaş maçına kadar 4 - 5 fark olursa Galatasaray şampiyon olamaz.