Süper Ligde zirve yarışı alev alev 🔥🔥
Beşiktaş - Galatasaray derbisi öncesi Fenerbahçe kritik Sivasspor deplasmanına çıkacak. Bu zorlu maçın sonucu ne olur sizce?

Süper Ligde zirve yarışı alev alev 🔥🔥
Beşiktaş - Galatasaray derbisi öncesi Fenerbahçe kritik Sivasspor deplasmanına çıkacak. Bu zorlu maçın sonucu ne olur sizce?

Fener alamazsa çok büyük sıkıntı olur hatta şampiyon olma umudu varsa artık o umut bile kalmaz. Daha önce İstanbulspor ile 3-3 berabere kalıp bu aradaki puan farkını kapatma olayını çok büyük riskse atmıştı şimdi her şeyini ortaya koyması lazım.
Fener iyi oynadı kazandı sivas pozisyona giremedi Galatasarayliyim şampiyon olacağız inşallah
3-1 aldı fener ama sesi Florya dan duyuldu korku dağları sardı fark 3 e indi🤣
Cevap
50Cevap
İnşallah Sivas alır gadası
Sivas alır
Ben GSliyim ama keşke GS FB BJK üçü de ligi aynı puanda ve aynı averajda bitirse 3 tane birincilik kupası verilse kimse üzülmese. GSli FBli ve BJKli kardeşler bana özelden küfretmese...
Fenerbahçenin düzgün bir savunma kurgusu yok. Bunun yanında savunma oyuncularının kalitesi düşük. O nedenle bu sene çok gol yiyip çok attı. Sivas maçı berabere biter gibi geliyor
Çok da yakından ilgilendirmiyor bence. Sivas uzun zamandır kendi evinde fenerin başına bela oluyor. Zaten havlu atmış fener bu maça da öylesine çıkar puan birakir
hele bu futbolla işi zor ben 3:1 diyorum
Ali koç olduğu sürece yüzünüz güllmez. ismail kartalı yollamak çok hataydı..
Allahtan Arda var ferdi var yoksa ilk 10 a giremezsiniz..
@KaRa-MaSKee ardayi da bir maç 90 dakika sahada göremiyoruz ki doğru düzgün. Çocuk sene başından beri paso 90 dakika oynasa belkide alıp götürecekti takımı şampiyonluğa. Takımdaki bütün okuzlerden daha iyi olan bir oyuncuyu neden sürekli 45 dakika oynatır anlamış değilim takıntı bu bence
Size Fatih terim gibi adam lazım.. yabancılarla bu iş olmaz
aynen ama kalecinin aptallığı diz boyu.. büyük ihtimal 2ci yarı sivas yapar yapacağını
Sonucu bilemezdim önceden ama biz aldık diyebilirim💛💙
Fener sivastan ayrılacak mı acaba. 3 gün sonra bi maçları daha var. Arda Güleri canlı izlemek iyiydi
Ali şaşal'ın yediği golleri bal Ligi'ndeki kaleci yemez...
Fenerbahçem yendi ama kanser ettikten sonra yenmesi bişey farketmiyor
Fenerbahçe bu maçı berabere tamamlar. Maç büyük ihtimalle alt biter.
Ay maç nerede oynanıyor? Kadıköy'deyse evden çıkmayayım :/
Sivas'ta
Rica ederim
Berabere kalırlar inşallah Sivas alamasa da yenilmesin yeter
Hakem Sivasın attığı golleri iptal eder büyük ihtimal ile fener alır maçı 😄
Bu haftanın en banko beraberlik maçı berabere ama gollü beraberlik çıkar
Ayyy inşallah Sivas kazanır 🥳🥳 Şöyle bir 3 gol atsınlar, Fener de bir gol bulsa yeter 😂
Ronaldo olsa ortalık sallanır
Niye :)) 3-1 skor mu oynadın
Genel de yorum yapmam bu tür maçlara ama ya berabere biter ya da Sivas kazanır. Fenerbahçe de psikolojiler bozuk
1-0 Sivasspor gönlümden geçen.
inshallah sivas kazzanir sampiyon cimbom yazdiracagiz
Dandik insanları Türkiye ye futbolcu diye sokuyorlar
Fenerden bi bk olmaz kendi sahasında İstanbulu yenemiyor yenseydi şampiyonluk şansı fazlaydı. ( Beşiktaşlıyım )
Geçen hafta trabzonu 4 leyen sivas bu hafta kendi evinde zayıf rakibine acımayacaktır. Maç skoru tahminim 3-1
Sizce Fenerbahçe'nin gerçekten Sivas deplasmanını alma şansı var mı? Olsa bile %5'in altında ihtimalle...
Bu maçta şike var abi şike. Sivassporlular oynamıyor bildiğin bu kadar da belli edilmez be
şu an izliyorum fenerli olarak irfancan senin ben anni s2yim 2 0 yeniyoz 10 kişi kaldık
Sivas kesin alır. Sivasın kadrosu fenerden kat kat üstün
Fb Sivas dan puan alır. Beraberlik düşünüyorum 2-2 gibi 1-1 gibi
Galatasaray berabere kalacak istemeyen inanmaz buna
bizim maçımız yarın.. berabere felan bitmez
Futbol takip etmem ama beraber bitecek
maç yarın bekleyip göreceğiz.
Deplesmandaysa Sivas alabilir.
Fenerliyim kazanması isterim ama kesin yenilecek
Ne zirvesi FB şansı bitti
Sivas yener en iyi seçenek beraberlik fener için
şu an sivastayim geziyorumm sivas kazanır umarım.
Hakemlere emir nasıl gelirse sonuç o olur
Fener sivasin içinden gecer
Zirveyi pek ilgilendirmiyor kanka
Sivas 3:1 Fb (o golde Penaltı ) :D
Hakemi de skip aldık maçı
Ne olursa olsun. Bana giren çıkan yok
nasılsa bedava penaltıyla alır fener
İyi olan kazansın.
Fenerim aldı 🥳
Kaleci satılmış gibiydi o goller yenir mi hiç 😃
Fenerliyim, Fenerin senelerdir yönetimini ve oyununu eleştirim ama bu algıya karşıyım, Fener kaybederse performans kötü denebilir anlarım ama karşı tarafın Performans eksikliğini dahi neden bize yüklüyorsunuz? Bukadar eksiğimiz varken bile biz Kamaryalardan bukadar cekiniyorsaniz, demeki.. 😄
Çekinme falan yok rekabet güzel bişey iyi olan kazansın sezon sonu görüşürüz 😃
isterim ki hem biz hem Rakipler güçlü olalım, sürekli kaybettikçe mağdur olmayalim, bir bizim Lige birde Alanlara Inglizlere bak.. biraz hepimiz hep karşıya atlamak yerine kendi eksiklere baksak, Rakipleri tebrik etmeyi öğrensek eminim daha kaliteli bir Futbol çıkar. 😊 O yüzden evet Rekabet güzel..
Evet daha sezon sonuna var her an hersey olabilir
3-1 Fenerbahçe.
Sivas yıllardır acimiyor fenere. Yine acımaz.
30 sifir
Fener aldı
Fb 💙
Sen şu soruyu bırak da bence Galatasaray en iyisi
Fenerbahçe 2:0 alır
hakemlere bağlı
Yenilsin fener
Sivas alır bence
Berabere biter
Sivasspor 2 1 Fener
Fener tutmuyorum ama alır
Fener alır