Beşiktaş Kazanır
Berabere
Galatasaray Kazanır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Gerçekten zor maç oranlara bakınca Galatasaray 1.93 Beşiktaş 3.2 Beraberlik 3.35 oranda, ancak mantık Galatasaray istim üzerinde Beşiktaş Şenol hoca ile ivme kazandı ancak berabere biteceği konusunda emin değilim iki ihtimalli galibiyet sonuçlu bir maç ve ben Galatasaray almak zorunda diyorum :)
Cevap
25Cevap
Galatasaray Kazanır
Bir Galatasaraylı olarak söylüyorum Beşiktaş maçı alır ya da berabere kalır Galatasaray alamaz çünkü kadıköyde 1-0 öndeyken Beşiktaş 1 kişi eksik olmasına rağmen 4 tane attı bu stad da Beşiktaş ta oynanacak taraflarının atmosferiyle psikolijik olarak bastırarak oynayacak Beşiktaş ama genede inşallah ben yanılırımda Galatasaray kazanır ❤️💛
Gözüm kapalı yazıyorumGalatasaray kazanirrrr
Fenerbahçe şampiyon olmasın da kim olursa olsun bu ligin yıllardır derdi, o yüzden Beşiktaş yatabilir, her şey beklerim ben bunlardan. Fenerbahçe ağır geliyor tabii süper lige onlar da haklı.
Beşiktaş 2 Farkla kazanır
2-0
3-1
0-1 çifte şans yaz geç oranı iyi
Sanki kız idaa oynayacak 😅 sen pazar günü bana yaz reisim seni dinler kupon yaparım😅
😅😅😅 ben dün 600 tuturdum daha oynamam 10 defada 1 tutu😅
idddia oynamayacağım aşk olsun :)
Beşiktaş yavaş oyunculara sahip birtakım kontra ataklarda zorluk çekebilirler Galatasaray ın hızlı top yapan oyuncuları var bekleyim görücez?
Galatasaray'ın hakemleri MHK si olduğunu da eklemeniz lazım diye düşünüyorum. Karagümrük maçında hakem GS maçı kazansın diye çok uğraştı ama artist İcardi penaltıyı kaçırdı ilahi adalet diye bir şey var.
Sahada kazanan olsa herkes kabul eder?
Sorun o zaten maçların bir çoğu masa başında bitiyor GS'nin o penaltısını başka bir ligde verseler hakeme düdük astirirlardi ama burası Türkiye her sezon ayrı bir tiyatro 🤣 Gsli arkadasim maçı canli izlerken İcardi penaltıyı kaçırdı ve maçtan sonra sordum o pozisyonda penaltı var mıydı diye hatırlamıyorum diyor işte futbol böyle bir şey ülkemizde.
Beşiktaş iyi oynuyor fakat Galatasaray çok daha iyi oynuyor zorda olsa Galatasaray kazanır
3-0 Galatasaray alır 2 İcardi 1 Kerem Vodafone park da ağlar artık bu durumda yapacak bişey yok
2-0 Galatasaray şampiyon nett, amin 💛❤️⭐⭐⭐⭐⭐ 💛❤️
inşallah sarayın sultanı 🥊👑🥊 🦁🦁🦁🧿
Dualarımız Galatasaray'ımızla beşinci yıldız inşaallah bu sene olsun cidden 💛❤️⭐⭐⭐⭐⭐💛❤️
Umarım öyle olur son maçta gereksi yere geriye düştük ama Beşiktaş maçı şampiyonluk maçı olacak bu yüzden 100 yılda şampiyonluk gelir inşallah 👑🥊👑🧿
Evet inanıyoruz nett ⭐👍
🦁👑 inşallah bizler inandık 🦁👑 sabırsızlıkla bekliyorum burada paylaşırız artık
Galatasaray kazanır tabi ki ❤️💛
Beşiktaş 3-1 alır
Berabere gibime geliyor nedense
Beşiktaşlı degilim ama beşiktaş en az 3 atar
Skoru da soylesem yeriydi🤣
Beşiktaşlilara sorsan GS der
Galatasaraylilara sorsan BJK der
Fenerlilere sorsan hakem der
Ya abicim herkes biliyor ki bu yıl Galatasaray şampiyon bu oylamayi yapmaya gerek bile yok
berabere olur gibi
Sonuç belli Galatasaray kazanır.
aşkım üzülüyor beşiktaş kazansın
Gönlümüz kara kartaldan yana, iyi olan kazansın.
🟥🟨 😍
Beşiktaş alır
İnşallah gs kazanır
Galatasaray alıcak
3-2 beşiktaş
3-1 Gs
Galatasaray alir
Galatasaray kaybetmez
Galatasaray ❤️💛
Bu saatten sonra vermez şampiyonluğu
Beşiktaş kazanmalı
Gs kazanir