Galatasaray'ın 3-3 berabere kalıp puan kaybettiği hafta Fenerbahçe de aynı şekilde 3-3 berabere kalıp puan kaybetti 😄 Fenerbahçe şampiyon olma fırsatını fırsat eline gelmişken reddetti. Bundan sonra Fenerbahçe'nin şampiyon olması zor gibi. Sizce kim şampiyon olur?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Galatasaray şampiyon olur
İptal edilen gol hakkında ne düşünüyorsun ve İcardi'nim kaçırdığı penaltı pozisyonunda verilen karar doğru muydu objektif olarak cevapla.
Yahu ben bu soruyu şakasına sordum. Sen sorumu ciddiye alıp beni yakın markaja alıp sorgulayıcı sorular sormaya başlamışsın. boş ver futbolu bu kadar ciddiye almaya gerek yok. Doğuda depremde 50 bin kişi hayatını kaybetmiş, yaşadığımız ekonomik sorunlar ayrı, mülteci sorunu ayrı, etğitim ve siyasi sorunlar ayrı bir sürü sorun var. Bu kadar yaşadığımız sorun varken futbola sadece eğlence amacıyla bakarım, Galatasaray şampiyon olsun ve güzel oynasın kafasındayım bu yüzden yapılan hatalar beni bağlamıyor. Bu kadar yaşadığımız sorun varken futbolu ciddiye alıp önemsemek yanlış olur. Ha futbolda yapılan hatalar hiç yapılmasa ve sürekli adil kararlar verilse daha iyi ama sonuçta yapabileceğim bir şey yok. Söz konusu konusu futbolsa ben eğlenceme ve kafamı dağıtmama bakarım gerisini ciddiye almam.
Galatasaray tab2
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!