Evet arkadaşlar Trabzonspor'da Bjelica dönemi resmen başladı. Tecrübeli hoca 2.5 yıllık sözleşme imzaladı! Peki sizce bjelica başarılı olabilir mi?

Evet arkadaşlar Trabzonspor'da Bjelica dönemi resmen başladı. Tecrübeli hoca 2.5 yıllık sözleşme imzaladı! Peki sizce bjelica başarılı olabilir mi?

Nenad Bjelica'nın Trabzonspor'da başarılı olacağı konusunda ikili bir bakış açısı var:
Olumlu yönler:
• Bjelica tecrübeli ve başarılı bir teknik direktör. Yugoslavya, Hırvatistan ve Slovenya milli takımlarını çalıştırmış.
• Ankaragücü, Viktoria Plzeň ve Gazişehir Gaziantep gibi takımlarda başarı elde etmiş. Saha içi organizasyon, disiplin ve taktik bilgisine sahip.
• 2.5 yıllık uzun sözleşme imzalaması, projeye inandığını ve istikrar aradığını gösteriyor.
Olumsuz yönler:
• Bjelica'nın Türkiye ligindeki başarısı daha önce limitli. Ligi ve takımı tam olarak tanımıyor olabilir.
• Trabzonspor'un son yıllardaki futbol anlayışı Bjelica'nınkinden farklı olabilir. Uyum sağlamak zor olabilir.
• Transfer döneminde takımın gençleşmesi gerekiyorken, tecrübeli bir hoca tercih edildi. Farklı yaklaşımlar çatışabilir.
• Taraftar ve yönetimin beklentisi çok yüksek. Baskı altında başarılı olmak zor olabilir.
Genel olarak, Bjelica'nın tecrübesi ve başarısı olumlu yönlerini öne çıkarıyor. Ancak Trabzonspor'daki göreviyle ilgili riskler de yok değil. Başarılı olup olmayacağı, takımı nasıl kurgulayacağına ve uyum sağlayıp sağlayamayacağına bağlı olacaktır. Hep beraber göreceğiz! Trabzonsporlu taraftarlar olarak, yeni dönemi sabırsızlıkla bekliyoruz. Bjelica başarılı olur mu, olmaz mı? Bence takipçisisiniz!
Bayıltıncaya kusturuncaya ve hatta metabolik şoka sokuncaya kadar idmanlar yaptırmasıyla biliniyor bu ağır tempoya dayanacak afrika-iskandinavya karması bir kadro kurulup yerel yıldızlarla desteklenirse başarı gelir ama bu süreç 2,5-3 yılı bulabilir.
yani bilemiyorum çalıştırdığı takımlardan sonra Trabzon küçülmeye gidecek seney borcu fazla
elinde ne oyuncu ne kadar kalır
bence bir süre yükseklere oynamayıp en azından ezilmemek için çabalıyor
Olacağına inanıyorum fakat kötü bir zamanda takıma geldi. Sabretmek lazım.
Aynı şekilde Abdullah Avcı da kötü bir zamanda gelerek takımı biraz olsun toparlamış sonra ki sezon şampiyon olmuştu.
Cevap
21Cevap
Bence başarılı olabilir
İyi hoca fakat sahada futbolcu oynuyor önümüzdeki sezon Galatasaray yine böyle transferler yaparsa yine ligi domine eder, Trabzonspor'un başarılı olabilmesi için kesenin ağzını açması gerek
Galatasaray şampiyon olsun amin 😎
Bence var yemin edebilirim ama ispatlayamam 😂
Büyük başarılar yakalayacağını düşünmüyorum hatta öyle düşünmüyorum ki TS hissesi sudan ucuz olmasına rağmen almadım
Hayırlı olsun seneye artık İstanbul takımlarından daha bir 15 yıl şampiyonluk göremezler herhalde nihahaha
Umarım başarılı olur jesusda başarılı gözüküyordu da Türkiye burası Avrupa takımını oynatmaya benzemez
Sırp veya Hırvat yani yugosyalvayadakiler iyi oynarlar yetenekliler ama teknik direktörlük yapamazlar bilmezler görün bakın yapamayacak
Sabırlı Türk kulüpleri olmadığı için kovarlar bunu da
Sonuçta Trabzonspor çokta şaapmamak lazım. Şampiyonluk hedefi ya da iddiası olmayan orta ayar birtakım. 546546 yılda bir şampiyon olurlar en fazla.
Bu kadro ile kimse hiç bişi yapamaz. Kaliteli ayağı ve formda oyuncuusu çok azaldı. Hatta yok denecek kadar az. .
Durum böyle olunca 1-2 oyuncusu da absorbe oluyor.
Şampiyon oldukları seneye bak bide şimdiye.
Hocayı tanımıyorum, başarılı ki takıma almışlardır diye düşünüyorum.
45 sene şampiyon olamazlar zaten siyasi olarak düşmesini de engelliyorlar
Hayırlı olsun, başarılar Karadeniz Fırtına'm!❤️
Bence bu sene patlama olur
Sanmıyorum ama umarım yanılırım
Şampiyon Galatasaray bu sene boşuna uğraşmasınlar
Fenerin istediği hocaydı bu bakalım neler yapacak.
Kaliteli hoca ama sanırım biraz paragöz..
seneye de bir cacık çıkmaz trabzondan bence
Ayak uyduramaz.
Zor bence başarması.
ts ve gs siyasetle fetöyle şampiyon olur ancak
gs fetöcüdür. erden timur bile açıkaldı. hakan şükür zaten her seferinde söylüyor arif desen öyle
İyi adamdır
Zaman gösterir
O kim tanımıyorum.
ne diyon aga
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?