Karma spor salonu
Hemcinslerimle spor yapmayı tercih ederim.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Karma spor salonu sadece kadınlara özel ya da erkeklere özel olan salonları aşırı çağ dışı buluyorum. Kadınlar ve erkekler bazı sapıklar yüzünden ayrıştırılamaz. Sapıkları atalım hapise ya da akıl hastanesine düzelsinler ıslah olsunlar. Ya da öncelikle erkekleri öyle bir eğitelim ki böyle sapkın davranışlardan uzak dursunlar
Siz kadınlar erkeğin kalçasına bakmıyorsunuz sanki, önce sizi eğitelim o İlker içgüdünüzden başlayalım
Karma spor salonları ahlaki açıdan uygun değildir. Dinimizde de haramdır. Edep diyorum başka bir şey demiyorum. Nefsinize ve şeytanın vesvesesine uyup harama ve zinaya bulaşmayın. Bu dünyanın öbür tarafıda var. Ahireti düşünün. Allah muhafaza eylesin. Vesselam.
Hemcinslerim dolu bir spor salonunda spor yapmayı yeğlerim , karşı cinslerin salyalarını görmek istemiyorum
Hahahaha bu biraz ağır olmuş ama çoğu zaman yerinde bir yorum😄🙏
Eic teşekkür ederim 🌸😊
Karma spor salonuna gitmeyi tercih ediyorum.. Çünkü salonda karşı cins olunca insanların yaklaşımları ve söylemleri ona göre şekilleniyor.. Kaliteyi çok fazla düşürme imkanına sahip olmuyorlar..
Mersi..
Cevap
34Cevap
Karma spor salonu tercih ederim ben çünkü erkekler bazen aldıkları spor ürününü yerine koymaz çok ses çıkartır temiz kullanmaz. bu yüzden de karışık daha iyidir zaten insan olsun yeter ben sadece oraya spor yapmak için gidiyorum başka hedefim yok zaten.
Spora ve kişiye göre değişir
Bir çok kişi alternatif bir spor yapmadıkları için en basit olan fitness salonlarını tercih ediyor
Ama en güzeli açık havada takım halinde ya da rakip olarak yapacağınız sporlardır
Tabikide karma full testesteron kokan bi yerde ne işim var
Herkes birbirine kendini gösterip hava atacak boş yere gittim zamanında hiç iyi bi ortam değil ama kızlar oldu mu bu hayvanlıklar az da olsa kısıtlanıyor
Bu konuyu özelden detaylı masaya yatırmak için yazıcaktım xper yetmiyormuş öddödödöd
Karma salona da gittim. Önemli olan ölçülü olmak bana göre. Bir insan kendini taşımayı bildikten sonra ordunun içine girse de bir şey olmaz ama tabi ki kadın kadına daha rahat hareket ediliyor. Keyifli günler..
Karma olmamasını tercih ederim.
Kur yapacağım diye şekilden şekile giriyor özellikle hemcinslerim.
Benim için farketmez önemli olan temiz ve kaliteli bir yer olması severek gidebileceğim bana faydasi olabilecek bir yer olması
İzmir'de çoğu spor salonu karma. Ben spor yaparken ilgilenmem kim ne yapıyor. ama kadınlar için özel spor salonları olması daha iyi olur
Aslinda etmem çünkü benim gittiğim spor salonunda fiyatlar ucuzdu insan kalitesi baya düşmüştü
Tabii ki karma 😊 spor salonundan çok ekmek yedim🔥🔥😉
Karakteri düzgün ve egoist olmayan ortamda spor yapmayı tercih ederim
Sadece hemcinslerimin olduğu spor salonunu tercih ederim. Öteki türlü rahat edemem ben.
Farketmez ama karma da gözlerini çekmeden hayvan gibi bakan oluyor rahatsız edici.
Karmadan yanayım. en azından hep karı kız futbol hahaha huhuhu salonda kimse yokmuşçasına dolanan tipler var , dolanamazlar
Sadece erkeklerin bulunduğu çok yer biliyorum, kültür açısından belirli bir yeknesaklığa sahipler. İki cinsin birlikte bulunduğu yerlerde insanlar saygı göstermeyi de öğrenir.
Hemcinslerimle spor yapmayı tercih ederim
Bir de böyle kafa dengi birilerini bulursam harika olur
Spor salonunda kadın olunca rahatsız oluyorummm
Ben spor yapmaya gidiyorum ancak karma yerlerde millet kendini göstermeye geliyor ayrıca koz geliyor bir hareket yapıyor önümüzde bakmamak için çaba harcıyoruz. Zorunda mıyız yani.
Karma tabi ki. Kaslı yakışıklı erkekler motivasyonumu yükseltiyor. Ateşimi de tabi :))
Hemcinslerim olduğu ortamda
Karma spor salonunda olmak isterim
Hemcinslerimle spor yapmayı tercih ederim
Kalabalık olmaması öncelik. Kalabalık sevmiyorum
fazla cinsiyetçi değilim amaç spor yapmaksa
En iyi yalnızken yapılır
Bireysel.
Farketmiyo yaa aslinda
Fark eden bir durum yok benim için.
Hemcinslerimle karmada odaklanamam 😂😂
Daha motive edici karş cinsler ile çalışmak..
Tek başıma yapıyorum evimde mis gibi 👌
karma güzel oluyor
Herhangi bir ayrımım olmaz
Ben karma sevmiyorum karmaya inanmıyorum
Hem cimsimle spor yapmak isterdim
Hemcinslerimle yapmak isterdim..
Kesinlikle karma şu an gittiğim yer de öyle
Tercihim Hemcinslerimle
Karmada rahat edemem.
Taliban değiliz karma olsun
insana kalmış bir şey
Hemcinslerimle elbette