Chealse'nin yıldızı Havertz: "Arkadaşlarım bana eşek diyor" Bizim futbolculardan lakabını sevdiğiniz kim var?

Chealsenin yıldızı Havertz: Arkadaşlarım bana eşek diyor Bizim futbolculardan lakabını sevdiğiniz kim var?

Premier Lig ekibi Chelsea'de forma giyen başarılı futbolcu Kai Havertz, İngiliz basınına açıklamalarda bulundu. Ünlü yıldız, takım arkadaşlarının kendisini eşek diye çağırdığını ifade etti. Eşeklerle arasında özel bir ilişki olduğunu söyleyen topçu, "Barınağa gidip eşeklerle vakit geçirmeyi seviyorum. Eşeklerin gözlerine bakıp içlerinde insani bir yön görmek bana huzurlu hissettiriyor." ifadelerini kullandı. Herkes bana eşek diyor diye devam eden oyuncu eşek lakabını çok sevdiğini de söyledi. Her zaman eşekler ile özel bir ilişkim olduğunu düşündüm. Eşekler çok sakin hayvanlardır ve ben de sakin bir insan olduğum için kendimi eşekler ile özdeşleştiriyorum, barınağa gidip eşeklerle vakit geçirmeyi seviyorum. Eşek dünyadaki en asil hayvandır.

sondakika.com/spor/ eşek Havertz,

Chealse'nin yıldızı Havertz: "Arkadaşlarım bana eşek diyor" Bizim futbolculardan lakabını sevdiğiniz kim var?