Spor Fenerbahçeli futbolculardan en çok kimi seviyorsunuz? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Bence Ferdi Kadıoğlu çok iyi ve afrikalı olanlar gayet başarılı? Güncellemeler+1 yıl Fb li Fenerbahçeli futbolculardan en çok kimi seviyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
aysekaptan Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Spor konusunda 795 cevap paylaştı. cemil turan ve osman arpacıoğlu suskun çiçeğim 1 0 Yorumla
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Arda Güler en çok sevdiğim Fenerbahçeli futbolcudur. 1 8 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Aa evet arda herkes tarafndan seviliyor Yorumla SporcuMan18013 +1 yıl Evet ben saf, temiz, yetenekli bir çocuk olduğunu düşünüyorum ve umarım ileride bozulmaz. Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Evet cok ağırbaslı hic ukala degl Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Bu görseldeki futbolcu sence nasl Yorumla SporcuMan18013 +1 yıl Batshuayi mi yani ben Beşiktaşlıyım ve geçen sene bizi kanser etti resmen 😂Ama yinede iyi niyetli bir futbolcu bence. Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Besiktaşta mıydı yaa😁 Yorumla SporcuMan18013 +1 yıl Evet Batshuayi futbolcunun ismi. Yorumla birsuskuncicek +1 yıl sempatik biri Yorumla
-Felaketce- Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Hiç birini tanımıyorum ama içinde bizim memleketten varsa o olsun 0 0 Yorumla
Doğahdht Takip Et Xper 3 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl ARDA GÜLER Mert hakan yandaş Serdar Dursun Serdar Aziz bir de Ferdi Kadıoğlu türkler😂 0 0 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Bir Messi biliyorum o da öldü mü kaldı mı bilmiyorum ahahaha 0 0 Yorumla
Reisaga55 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl Hiçbiri Beşiktaş. dan. başka tavsiye etmem 0 0 Yorumla
lonewolf_3406 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Sen napıyosun? 0 1 Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Kimseyi Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 827 cevap paylaştı. Hiçbir Fenerli futbolcuyu sevmem 0 0 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Spor konusunda 449 cevap paylaştı. Arda Güler 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
cemil turan ve osman arpacıoğlu suskun çiçeğim
Arda Güler en çok sevdiğim Fenerbahçeli futbolcudur.
Aa evet arda herkes tarafndan seviliyor
Evet ben saf, temiz, yetenekli bir çocuk olduğunu düşünüyorum ve umarım ileride bozulmaz.
Evet cok ağırbaslı hic ukala degl
Bu görseldeki futbolcu sence nasl
Batshuayi mi yani ben Beşiktaşlıyım ve geçen sene bizi kanser etti resmen 😂
Ama yinede iyi niyetli bir futbolcu bence.
Besiktaşta mıydı yaa😁
Evet Batshuayi futbolcunun ismi.
sempatik biri
Hiç birini tanımıyorum ama içinde bizim memleketten varsa o olsun
ARDA GÜLER Mert hakan yandaş Serdar Dursun Serdar Aziz bir de Ferdi Kadıoğlu türkler😂
Bir Messi biliyorum o da öldü mü kaldı mı bilmiyorum ahahaha
Sadece Ferdi'yi seviyorum.
fenerbahçe nin en iyi oyuncusu şu an valencia
Hiçbiri Beşiktaş. dan. başka tavsiye etmem
Sen napıyosun?
Kimseyi
michy batshuayi
Hiçbir Fenerli futbolcuyu sevmem
Arda Güler
hepsını severımm
Kinggg
Hepsi gıcık😅