Spor 2 ay Oruçluyken yürüyüş yapılır mı? ayşe57 Takip Et Bilge Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Spor amaçlı Oruçluyken yürüyüş yapılır mı? Cevapla 20 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
TeomanŞarkısı Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Günlük kendini çok yormadan 15 dklik yürüyüş ya da ufak evde hareketler yapabilirsin 0 0 Yorumla
Atesyesil1 Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 98% 2 ay Ben yapıyorum kanka ama tavsiye etmem daha yapmıyorum 0 0 Yorumla
Cantürk3663 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 2 ay Dayana bilirsen olabilir kendini çok zorlamaya kalkma ama 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 2 ay Spor konusunda 645 cevap paylaştı. Kime yürüdüğüne göre değişir 0 0 Yorumla
nabaysun Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Dayanabilirsen yürü kanka niye yürünmesin 0 0 Yorumla
Cendere1910 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% 2 ay Her zaman spor yapilir spor yaşam tarzi unutma 0 0 Yorumla
alex4guson Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% 2 ay Spor konusunda 324 cevap paylaştı. yapılır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Günlük kendini çok yormadan 15 dklik yürüyüş ya da ufak evde hareketler yapabilirsin
Ben yapıyorum kanka ama tavsiye etmem daha yapmıyorum
Dayana bilirsen olabilir kendini çok zorlamaya kalkma ama
Olabilir fazla olmamak kaydiyla
Evet orucluyken leslie yaptim
Kime yürüdüğüne göre değişir
Yapma bayılırsın falan
Dayanabilirsen yürü kanka niye yürünmesin
Aç karnına pek iyi olmaz bence.
Her zaman spor yapilir spor yaşam tarzi unutma
Ben 10 km yakın yürüdüm dün
Susarsın iftarı bekle
Keşke oruçluyken de olsa yürüyüş yapabilsem