acaba aramzda önemli bi skntsı için 11 adım duasını uygulayan ve olumlu olumsuz sonuç alanlarmz var mı ?
link linki bu duanın
Arkadaşlar lütfen cevaplayın !!
link linki bu duanın
Arkadaşlar lütfen cevaplayın !!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ben bi aralar çok araştırmıştım bunları sonra gittim bi vaize danıştım bunların tamamen ticari amaçlı siteler olduğunu söyledi...mesela 4444 duası için bile bi duayı 4444 defa oku Allah dileğini kabul eder vs yok böyle bişey...ne var biliyor musun bunlarla uğraşacağına güzelce abdest al sabah 3-4 gibi uyan ve namaz kıl Kuran-ı kerim oku güzelce iste Allahtan zaten nasipse oluyor hersey...yoksa yok...
sende haklıısn ama Rabbim bi çıkış kapısı verir inşallah.
inşallah canım :) özel olmazsa istediğin şey gönül meselesi mi?
evet gönül meselesi :(
beni sevsin diye yaptığın bşy anladığım kadarıyla...seni o kadar iyi anlıyorum ki yapmadığım şey okumadığım dua kalmadı..inan bana insan iradesinin üzerinde hiçbi güç yok..bunu bana vaize bayan söyledi...sadece otur dua et gerçekten içinden geldiği gibi o zaman bile kabul olur duan...nasıl içinden geliyorsa öyle iste..
Bu ne yaa büyü gibi adım atmalar falan.Emin olmadığın ve netten bulduğun şeyleri kullanma sakın..
Cevap
2Cevap
aslında bunlara cok inanırım ama aslında önemli olan senın içinden geldiği gibi Allah'tan istemendir
evet ama iişte :(
sen sadece ista hayırlısıysa Allah verir sana
evet en güzeli aslnda ama olsun Rabbimden umut kesilmez birazdan bunu da deneyeceğim eğer olumlu bi sonuç alırsaamm mutlaka yazarım
tamamdır beklerım :)
ama bence en iyisi hayırlısını istemek unutma bunu
salatı tefriciye okudum ve sonuç aldım
4444 kere mi ?
evet
cadııı erkekler sabırlıdır, gerekseydi 44444 kere okurdum
o duanın kabul şartlarını biliyorsun değilmi, tamı tamına 4444 kere okuman gerekiyor ne bir eksik ne bir fazla başlayacaksan bıraktığın yerden devam etmen lazım
bu dua bildiğim kadarıyla tek bir hacet için kullanılabiliyor, kaldığın yerden devam edersin, o zaman başka bi ihtiyacın vardır şimdi başka ondan bişey olmaz
Bu neymiş ya :S
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar