AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Çalışma sıklığınıza bağlı olarak değişir
haftada iki gün 1er saatle başladım. Bu hafta 3 gün 1 buçuk saate çıkaracağım. İki hafta önce ikişer saat yapmıştım ertesi gün dizlerimin üzerine basamadım 😅😅 biraz abartmışım hoca da zorladı derste bir de 🤭
Ne kadar uzun süre yüzerseniz o kadar iyi. Ama genelde 1 ayda yeterli seviyeye ulaşılıyor.
haftada kaç gün kaçar saat ayırmak gerekir normalde?
Müsait olduğunuz zamanlarda 1 saat bile ayırsanız faydası olur.
Vücudun bütün aktivitelere alışma süreci 21 gündür. Herhangi bir sporu ana uzuv kadar iyi kullanabilme süresiyse 6 aydır.
Ben denizde bogulurken ogrendim. Son nefesimi verirken. Ki diz boyu adalarinda yillarca kulac atan ben bir anda yuzer oldum
ya annem bir kere ben çocukken nefesimi tutayım diye eliyle kafama bastırarak suyun altına sokup çıkmama izin vermemişti ve çok korkmuştum boğuluyorum diye. Elleri de güçlü olduğu için kafamı çıkaramamıştım ve bir daha yüzmeye cesaret edemedim. Sen boğulma tehlikesi geçirip yüzmüşsün. Helal olsun gerçekten 😂
Artik benimkisi can korkusumu canin tatliligimi denir bilmiyorum ama yuzmeyi bu sekilde bir cirpida ogrenmis oldum, umarim sende ogrenirsin kisa zamanda
1 hafta herhün gitsen %60 mantıgını ögrenirsin tek sıkıntı bogulması korkusunu altlatmak ve sakin olmak oda baya sürer
boğulma korkumu biraz daha attım gibi ama sakin kalma durumu beni çok zorluyor.
Havuzdami yüzüyorsan orada daha az suyun tutma özelligi var yani suya gömülmen cok olabilir birde denizde denesen korkunu yenerdin ama oda oradada derinlik korkusu baslar. Ben 5 yasımda basladım yüzmeye korku hep var ama sakinlik korkuyu yok ediyor
evet havuzda yüzüyorum. Denize sadece yazları gidiliyor ya sürekliliği olmuyor. Havuza alışmam daha iyi olur sanırım o yüzden. Bir de deniz daha tehlikeli ya korkarım daha çok. Dalga vs olayı, dediğin gibi derinlik korkusu falan.
Dogru havuz denize göre cok sakin ve küçük güzel saten belli süre sonra yüzmek bıhtıracak ögrendikden sonra 😊hergün gidiyormusunuz haftada 3 günmü.
ilk hafta 3 gün gittim, son gün dersim de vardı ve hoca inanılmaz zorladı kondisyon maksatlı. Ertesi gün diz ağrısından ölecektim 😅 sonra haftada iki gün 1 saate düşürdüm. O hafta ikişer saat yüzmüştüm. Şimdi yavaş yavaş 3 güne çıkarıcam yine. Öncesinde egzersizler yaparak falan yapıyorum.
Kraplar giriyor iyi ısınma ve acma germe yapmasan yakında üçgen sırt olursun aliştikdan sonra 3 saatde yüzersin güçlü olmak için artık 1 tabak yerine 3 tabak yersin yemek 😂 iştah acıcı... Sen ögrene kadar havuzun %1 suyunu yutacan
Ya alıştıkça yüzme sürem de artar değil mi bu ağrılar beni bir korkuttu özellikle diz ağrısı. Ama egzersizle başlayınca baya azaldı. Sanırım güçlendikçe geçecek tamamen. Evet hala su yutuyorum nefesimi ayarlamak biraz zor oluyor. O üçgen sırt olayının zamanı var daha sanırım. 6 ay 1 yılda anca olur heralde. Omuzların genişler de diyolar ama yüzmeyi diğer sporlara nazaran daha çok sevdim.
Evet yüzmek cogu spordan daha eglenceli ve yorucu dizlerin ve sırt bölgen agrıya bilir bunu ısınma ve kosmayla halede bilirsin ama biraz ara verdikden sonra bu arada ısınma acma germe yaparak gecirsen iyi olur vucut öncede calilmadıgı kaslar caliştikca oralar gelişecek güçlenecek... Nefes caliş su yutmayı azaltır suyun dibinde yüzme deneye deneye ögrenirsin sen yaza kadar bu işi sökersin. Saten üçken sırt omuzlar genişledikce belli eder 7 ayda göbek falan kalmaz
Nefes 1 suyun dısında aliştir kendini sonra suda denersin
İyi bir hoca var ise 4 antreman yeterli olur ama çok iyi denmez o duruma
evet şu an bir hocayla çalışıyorum 3 ders yaptık ve son derse kadar çalışmamı sonra son derste bütün tekniği tamamlayacağımızı söyledi
ben de şimdi çalışıyorum ama çabuk yoruluyorum :/
Yorulman normal bu güne kadar yapmadığın bir şey sakın pes etme sonrası çok keyifli olacak inan bana
çok teşekkür ederim teşviğin için, şimdiden çok eğlenceli ve rahatlatıcı hissettiriyor. Özellikle yüzme sonrası o kasların rahatlaması inanılmaz güzel bir his ☺️
Sporu doğru bir şekilde yaparsan hayatının vazgeçilmez bir parçası olur ve bunun sana geri dönüşü olur bunu hiç bir zaman unutma beden eğitimi öğretmeniyim ben bu arada
ya insanlar öğrendikten sonra sıkıcı olur diyor yüzme için öyle mi olur? Bana çok eğlenceli geliyor şu anda ://
Arkadaşlarla gittiğinde denize gittiğinde sıkıcı gelmez ben sporu sevdiğim için bütün branşlari severek yapıyorum
Bir sorum olacak havuzdan sonra kasık ağrılarım oluyor sanırım havuzdaki enfeksiyondan. Girdikten sonra duş da alıyorum ama yine oluyor. Zamanla geçer mi? Hocam da yarım saatte bir duşa gidiyor benim de mi öyle yapmam gerek anlamadım ki. Ama o zaman da çalıştığımdan ne anlayacağım ki 1 saat bile az geliyor kaldı ki :/ Ne önerirsiniz?
Kas ağrısı o aldırış etme açma germe hareketlerini başta ve sonda önem ver yeter
Bnde öğrenmek istiyorum😍
Ne kadar çok çalışırsan o kadar çabuk
Çok çalışmak istiyorum ama ilk hafta abartıp bütün kaslarımı ağrıtınca 1 saate düşürdüm antrenmanı. Egzersizlerle birlikte yavaş yavaş arttırıcam
1 sene sonra
1 sene mi 🥹
1 2 sene
Bi kac aya
1 ay diyeyim
1 ay sonra
Alışman uzun sürer