senin gönlün inceden yana olsa ne olur bir akp kitleye bak koyun gibiler taş yerim yine reise oy atarım diyorlar, birde muhalif kitleye bak biri diyor ikinci tura kılıçdar kalırsa oy vermem diğeri diyor mansur olmazsa vermem diğeri ince olursa vermem falan hepsi ayrı telden naz yapıyor
ilk turda bunu başarmanın imkanı yok fazla aday çıkarsa ilk turda herkes istediğine atar bir kişiye yönlendiremezsin, önemli olan ikinci tura kim kalırsa kalsın ona ay atmak yoksa yine tayyo kazanır
Türkiyedeki ve dünyadaki olayları görmüyormusun nereye evriliyor Rusya Ukraynayı işgal etti depremler virüsler çıktı cinayetler arttı çok şey oldu bunlar kıyamete çok az kaldı alametleri bunlar zaten istersen dm den detaylı bir şekilde anlatabilirim bunları herşeyi biliyorum
Tamamda güzel düşünelim cidden yani gençler bisey bilmiyor demesinler teyze ve amcalar herseyi gordu bu gençlik yani bizler. Virus, savaş, economi kriz, depremler..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
millet ittifakı kazanacak
Belli değil mi şu an kimin alacağı zaten. Kendi aralarında dahi anlaşamıyorlar , yazıklar olsun..
Benim gönlüm Ince den yana..
2 kişi var sonuna kadar hak eden. Biri M. Yavaş ; diğeri ise E. İmamoğlu..
bizim millette beyin yok yine tayyip kazanır daha da seçim yüzü görmeyiz zaten
Bence bu yil çok daha farkli olucak gibi benim gönlüm Ince den
senin gönlün inceden yana olsa ne olur bir akp kitleye bak koyun gibiler taş yerim yine reise oy atarım diyorlar, birde muhalif kitleye bak biri diyor ikinci tura kılıçdar kalırsa oy vermem diğeri diyor mansur olmazsa vermem diğeri ince olursa vermem falan hepsi ayrı telden naz yapıyor
Bizde işte hepimiz bir olalim ince ye atalim oyumuzu
ilk turda bunu başarmanın imkanı yok fazla aday çıkarsa ilk turda herkes istediğine atar bir kişiye yönlendiremezsin, önemli olan ikinci tura kim kalırsa kalsın ona ay atmak yoksa yine tayyo kazanır
Seçim olmayacak arkadaşlar Rusya ile savaş çıkacak ramazandan sonraki 10 gün ak parti iktidarda kalacak
Neden savaş çiksin Rusya ile aramizda?
Yani türkiye ile ABD Ukrayna ittifak kuracak ve Rusya ile savaşacak
Adalar yüzünden Yunanlar sıkıntı çıkaracak şaka yapmıyorum ciddiyim çok insan şehit olacak
Ya tövbe tövbe öyle deme
Türkiyedeki ve dünyadaki olayları görmüyormusun nereye evriliyor Rusya Ukraynayı işgal etti depremler virüsler çıktı cinayetler arttı çok şey oldu bunlar kıyamete çok az kaldı alametleri bunlar zaten istersen dm den detaylı bir şekilde anlatabilirim bunları herşeyi biliyorum
Tamamda güzel düşünelim cidden yani gençler bisey bilmiyor demesinler teyze ve amcalar herseyi gordu bu gençlik yani bizler. Virus, savaş, economi kriz, depremler..
Akparti ilk tur gibi geliyor bana muhalefet bunun icincabaliyor
hani adaymı var bu kafayla tayyip alır zaten
seçim boşa yapılıyo erdoğan gene kazancak
Öyle demeyin ya
onu bana deme sürekli kaybeden kılıçdaroğluna söyle
Kilicdaroglu yerine ince ye verelim
kk ya benden oy çıkmaz zaten. Muharrem ince'ye atacağım oyumu, olurda iş ikinci tura kalırsa reis'e basarım
Umrumda değil.
Tayyip kazanmasın kafi
Kafam çok karışık şu an.
Ince ye verelim cidden bak
Ortalık çok karıştı ben
Ben yine Akp'ye vereyim
Gujuhguuj
Bakalım İyi P ne yapacak ona göre
Kılıçdaroğlu
Mansur yavaş olsaydi evet verirdim daha istiklal marsini bilmeyen birine oyumu vermem. Ben öğretmenime vericem Ince ye
Şimdi şöyle söyleyeyim hiçbiri ilk turda alamaz zaten ikinci tura kalacak ikinci turda hepsi birleşir Tayyip e karşı alır o yüzden Kılıçdaroğlu olur
Muharrem ince
Inşallah benimde gönlüm ondan yana
İnce ince