Kişi olarak değil de parti olarak cevaplayalım
Nedenini de belirtin lütfen
Nedenini de belirtin lütfen
Akp ve Erdoğan ve de Bahçeli kesinlikle bu seçimde sandığa gömülecek. İnsanlar sesini çıkartamıyor ama halkta bir isyan var gibi bu sandıklarda kendini gösterecek.
Mansur Yavaş katılabilir bence daha iyi olduğunu düşünüyorum çoğu kişi onu seviyor. İyi parti ve CHP birlesecekti en son eğer birleşirlerlerse (millet ittifakı diye geçiyor sanırım tam bilmiyorum) kesinlikle kazanırlar çünkü iyi parti ve CHP çok oy alsa bile farklı oldukları için hep akp öne çıkıyordu şimdi birlesirlerse kesin kazanırlar Suriyeliler için endişe duyanlara zaten suriyelilerin sadece yarısı yeni vatandaşlık alabilecek bu yüzden fazla etki etmez Akp nin kaybedeceğini düşünüyorum ek olarak son olan olaylar yüzünden cumhurbaşkanina çok kin var eski akpciler şimdi onu sevmiyor onlarıda haklı buluyorum.. şahsen bir Z kuşağı olarak asla akpye vermem millet Mustafa Kemal Atatürk e neler diyor hiç hapis mapis yok kadın öldürüp taciz ediyor bı halt yapılmıyor dalga mı geçiyorsunuz. Ekonomi desen yok. Eğitim desen yok. Siz ne akil ile hala akpye oy veriyorsunuz hırsızlık yaptıklarına dair birsürü kanıt var kesinlikle 2023 te akp gitmeli millet Recep tayyipe tapmaya başladı birde utanmadan ülkenin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk e neler diyorlar. Rezil cahil insanlar.
Ak Parti kazanır ama medyada kara propaganda ve yalan çok dönüyor algı yaratmak için. KS’de bile sürekli algı yaratma derdinde olan, sırf bunun için paralı asker gibi çalışanlar var. Hedef Akp ve Etdoğan’ı yalan ve içi boş iftiralarla karalamak,çamur atmak.
türkiye kazanmalı yani doğru seçimi yaparak. ama türkiye halkında doğru seçim yapma potansiyeli göremiyorum. Zira şu an içinde yaşanan tüm sosyal durumlar hep seçim sonucu işte
yani doğru seçim yapma potansiyeli olsaydı bu halkta şu an ülke bu halde olmazdı
Cevap
11Cevap
Ben oyumu partiye degil erdogana veriyorum. Erdogana sadece turkiye degil filistin pakistan vb ulkelerin de ihtiyaci var. Disardan gordugum kadari ile erdogan kaybederse dusman sevinecek. O yuzden rica ediyorum herkese elinizi vicdaniniza koyun. Chp teroristlere destek veriyor. Bu apacik ortada ulkemiz su an disarda korkulan guclu bir ulke konumunda. Dar cerceveden olaylara bakmayin. Imamoglu kalkip yunan tv lerine cikiyor. Bariz bir dusmanlik var propagandalara iftiralara gelmeyin lutfen. Dort koldan saldiriyorlar. Dolar euro ya gore alginizla oynuyorlar. Rusya nin parasi bizden daha az degerli dusunun ama ikinci super guc. Sumsuk bati derse onu yapan bir ulke baskani ama kendi ulkesinde yasaklar yapip insanlarin basini actiran bir zihniyet. Erdogan bu ulke icin cok seyler yapti hakkini yemeyin yedirtmeyin
@GENÇLİĞİMİALDILAR
Herkesin fikri vardır ve buna argo kelimelerle cevap verecek kadar düşmemissindir umarım. O senle aynı fikri savunmak zorunda değil seninde ona böyle sözler söylemen his değil ne olursa olsun insanları buna göre yargılamayın.
Ak parti şüphesiz!
Reis 2023 hedeflerine ulaşacak ağlama loser :)
AKP kazanır ve oyumu AKP'ye vereceğim. Çünkü mevcut liderler arasında en iyisinin Erdoğan olduğunu düşünüyorum.
Tayyip reis sebebi ise halk onu hakediyor ve istiyor
Mecliste coğunluğu yine Ak parti alir. Baskanlığı Cumhur ittifaki (MHP ve AK PARTI) adayı Recep Tayyip Erdoğan kazanır. Nedenini yazmak uzun sürer. Oyum Akparti ve Recep Tayyip Erdoğana olucak.
Akp nin son seçimi olur gibi geliyor.. Zira seçimi kaybeder ve haklarında sayısız davalar açılıp partinin kapanıp bütün yöneticilerinin de ceza almaları söz konusu olabilir.
Ekonomi düzelmezse bugünküler değil
Bizim insanımız maalesef ki ekonomiyi kötü hale getirenlere oy vermeye devam ediyor hâlâ
hakkım haram onlara geleceğimizi yok ediyo o adını söylemek istemediğim partiye
verenler
@mustafa_aybars niye söyleyemiyorsun ben söylerim ak partililere akp yandaşlarına erdoğan yandaşlarına erdoğana ve akp ye destek ve oy verip geleceğimi karartan herkese hakkım haramdır inşAllah öbür dünyaya kalmadan bu dünyada da cezasını öderler
ben şahsen erdoğana veriyorum. bir sene sonra gidiyorum zaten ülkeden ben milletimiz birazcık daha aç kalsın hakediyorlar hakediyorsunuz. makarna yemekten obez olmuş kapalı kadınları umarım daha fazla görürüzde ülkemiz dahada zayıflasın daha geriye gidelim o yüzden erdoğan dahada kötüleştirsin
Mevcut iktidarın seçime yaklaşan zamanlarda birkaç iyilik yapıp halkın gözünü boyamasıyla tekrar kazanmasından korktuğum seçimdir inşAllah z kuşağının da etkisiyle bir daha AKP kazanamayacak
kesin yine Erdoğan alır. Aha buraya yazıyorum demiştin dersin. Adam Hedef 2023 demişti zaten. (Kısacası gideceği yok)
Millet
mümkünse hepsi defolup gitsin
Ak parti
mansur yavas oley
milleti ekonomiden vuruyorlar :x
Zafer partisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?