4-0 yenen Fenerbahçe ile Konyaspor arasında oynanan maç öncesine, sarı lacivertli taraftarların AKP hükümetine protestosu damga vurdu. FENERBAHÇE TRİBÜNÜ: HÜKÜMET İSTİFA “Yalan, yalan, yalan. Dolan, dolan, dolan. 20 sene oldu, istifa ulan” tezahüratıyla AKP hükümetini protesto eden Fenerbahçeli taraftarların, “Hükümet istifa” tezahüratı tribünün büyük kesimi tarafından da destek gördü.
Karşılaşmanın ilk yarısının son anlarında yine protesto tezahüratları yapan Fenerbahçeli taraftarlar, dakikalarca “Hükümet istifa” diye bağırdı. www.sozcu.com.tr/.../
İyi bir maçtı ama maalesef yaşanan olayları ben hem destekledim hem de desteklemedim. yani aslında ben maç izlediğim zaman sadece maç izlemek istiyorum.
Yani maçın içinde yani sporun içinde her hangi bir olayı dahil etmeyi doğru bulmuyorum bu sadece siyaset değil hangi konu olursa olsun. yani tamam stad dışında yine protesto olabilir ama maç içinde yapılması bence yanlış çünkü maçın önüne geçiyor bu tarz şeyler aynı şekilde hakemi değil maçı konuşmak doğru olurdu.
Ama bir diğer yandan da yapılan eleştiri yani protesto tezahüratları yapılmasını da oldukça doğru buldum yani ülke o kadar kötü durumda ki artık kimse sabredemiyor bu konuya bu yüzden de bu tarz şeylerin yakında artacağını düşünüyorum ben bir şekilde. ama umarım her hangi bir ceza almazlar bunun için.
Normalde spora siyaset karışmaması düşüncesindeyim, fakat bu konu siyaset dışı bir konuydu ki yaşananlar sebebiyle iyice bunun dışına çıktı.
Hangi yönetim olsa, kim olsa ve bu yaşansa (ya da yaşanamasa) tepki olması normaldi, oldu. O sebeple Fenerbahçe taraftarı da ifade özgürlüğü hakkını kullanmış.
yaraları millet sardı hükümet beceriksizdi bir tek iban ile para toplamayı bilip toplanan buparalarıda kapalı kapılar ardında…. ! FB halkın dile getirmek istediğini söyledi. Helal olsun be 👍