Güncellemeler
+1 yıl
Bide yani mesela yoldan geçerken biri bana baksa bile kavga etcekmişiz gibi geliyor çok azda olsa korku geliyor veya biri az bişey bana doğru yürüse tırsarım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar ben 6 aydır boks yapıyorum yeni yeni maçlara çıktım. Ama okulda mahallede sokakta kavgadan korkuyorum ne boksta öğrendiklerim kalıyor ne gücüm kalıyor elim boşalıyor vuramıyorum bugün birisi yakama yapıştı tüm sınıfta bende yapıştım ama çocuktan 5 kat büyüyüm yapı olarsk ama çocuk ittirdi o esnada bende kalbim hızlı attı elim boşaldı vuramadım şu an içimde değişik his var kusacakmış gibi değişik uzun lafın kısası ben kavgadan korkuyorum cesaretli değilim bi öneriniz var mı bu korkuyu acil yenmem lazım kavga ve dayak yeme korkusu
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Korkuların varsa üzerine git. Eğer üzerine gitmezsen her zaman korkacaksın. Diğer olasılıklara bakarsak kavga konusunda tecrübesizsin. Sokak kavgaları da boks maçlarına benzemez. Ne hakem, ne eldiven ne kural vardır.
Noldu kral yene bildinmi korkunu? Yendiysende nasıl yendin?
Kavga etmedim bu zamana kadar hiç. Boks yaptım ama. Zamanla alışırsın muhtemelen.
Ne kavgası olm.
Neyi paylaşamıyorsun
Reis orası derin konular ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?