Anlamıyorum artık erkekler istediklerini yaşayıp kimseye hesap vermeden gönül rahatlığıyla yaşıyorlar, kızlar gelip de erkeklerin geçmişinde ne yaşadığını kurcalamıyor. ama erkekler buna göre kız seçiyor. tamam önemli evet önemli değil demiyorum ama önce kendi geçmişine baksın erkekler sonra kızların geçmişini sorgulasın sinir olmaya başladım bu duruma
Cevabın nedir?
+1 yılevet kadın namuslu olmalıdır sevişmek birine ait olmak en özeliyle yaşanmalıdır çünkü kadın yeri gelir bir öpüşmeyi dahi unutamaz kaldı ki kendisine sahip olan adamı unutsun. başka adamın kokusu elbetde sinmemelidir. gözünü sevdiğinde açmalıdır
lakin şuda bir gerçektir namus bakirelikte değildir. cinsel birleşimin her türlüsü var artık bunları yapı sadece iş oraya geldiğinde yapmayan kadın nedir onu sorarım bu kadın da o o diye nitelendirdiğinizdendir bu kadını da böyle yapan gördükleridir.
herşeyden önce sevdiğin adama tam anlamıyla bağlı olacaksın.ama erkeklerde yapmıyor diye soğudukları kadın kendileriyle sevişiyor diye o kadını namussuz diye nitelendiremez budur ayıp olan. kadın kısmı saftır inanır bazen zekice düşünemez
o yüzden erkek her ellediği kadının yerine koymalıdır kendini. bu nedenledir ki kadın gibi düşünen erkek çıkarsın Allah herkesin kaşısına...14 Yorumla- +1 yıl
olsun pes etme elbet kıymet bilen çıkar.
- +1 yıl
Amin
En İyi Cevaplar
Hep söylüyorum.herkes önce kendi geçmişine bakacak.Her haltı yiyip sonra da yok şöyle kız istiyorum.yok böyle olsun demeye hakkı yok hiç kimsenin.Sen karşıdakinin sana nasıl gelmesini istiyorsan sen de ona öyle gideceksin.Saçmalamanın lüzumu yok.
43 Yorumla- +1 yıl
helal :)
- +1 yıl
maalesef öyle :=)
+1 yılöğrendikten sonraki aşamalar:
1.acaba benden yakışıklı mi?
2.gerçekten onu benden daha çok sevdi mi?
3.gerçekten neden ayrıldılar...diye gider
hele bide ex.hatun yakışıklıysa alllaaahh ondan sora kavgalar dövüşler beni sevmiyosunlar sonrada 2 taraftan biri daha fazla dayanamaz çeker gider . o yüzden seviyosanız seviliyosanız mutluysanız kurmayın kurcalamayın arkadaş.34 Yorumla- +1 yıl
çok doğru :) kurcalamamak gerek :)
- +1 yıl
kurcalamak ilişkiye zarar vermekten başka neye yarar ki .. bende isterm sevdiğim kişinin geçmişinin olmaması herşeyi benle yaşamasını ama hangimiz temiziz ki ondan istiyelim .s
- +1 yıl
bakış açın güzel :))
- +1 yıl
biliyorum falan ^.^
+1 yılkızların geçmişini sorgulama amacımız ciddiyet açısından diil sanırım güvenebilmek için. siz bu konuyu biraz yanlış anlıyosunuz gibi geliyo bana şöyle de bişey var sen yap-et ondan sonra neden böyle oldu. erkekler yapınca bişey yok kızlar yapınca auuuuuuuuvvvv :)
11 Yorumla- +1 yıl
Erkek hep erkek işte:)
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
36Cevap
+1 yılBirincisi ben ilişkilerimde hiçbirzaman kızlardan daha fazla merak etmedim geçmişlerini,
İkincisi Eğer Allah bu konuda eşit olmamızı isteseydi bizede birer zar verirdi gümletir istediğimizi yapardık ki böyle birşey yok.
Üçüncüsü,ikinci dediğim şeyi savunmam erkeklerin önüne geleni çoğaltma hakı olduğunu sanmıyorum,
Dördüncüsü ,biz buraya ne yazarsak yazalalım şu anda bile KS üyesi en az 100 kişi partneriyle evli olmadan o işi yapıyordur.yada en azından bu gece yaparlar.hadi biraz adil davranayım Ramazan ayındayız 50 çift olsun.00 Yorumlaben kendimi bilirim ve sahip olacağım hatunu da ben seçerim. genel evde çalışan biriyle de evlenecek değiliz yani. herkesin kendine göre kriterleri vardır. he kızlar istediği haltı yesinler sorgu yok sual yok erkek hakkında derin detaylara inilsin böyle bir dünya yok kardeşim...
21 Yorumla- +1 yıl
eşitlikten bahsediyorum sadece
kızlarda erkeklerinkine baksın hatta dışlasın bu erkekleri, durmasınlar onlar gibi hakaret bile etsinler...
34 Yorumla- +1 yıl
bence de valla :D
- +1 yıl
çok doğru canım kadınlar birbirilerine düşman ama erkekler kendi içlerinde daha uyumlu
+1 yılkişiler ne yaparlarsa yapsınlar geçmişi değiştiremezler bu anlamda olduğu gibi kabul etmek ve saygı duymak en makulüdür,dünlerde takılanlar unutmasınlar ki geleceklerini de karartıyorlar...
31 Yorumla- +1 yıl
alkışşşşş :))
Söyleyeceklerim 2 taraf icin de gecerli.
Erkek/kız farketmez kendisini evlenecegi kişiye ait görmeli. ona bırakmalı herşeyi.
Ara sıra karşısına cıkacak erkekle yatmak zorunda mı ? kız ya da erkek bunu yapmak zorunda mı ?
Sizce cinsellik mi bu 2 kişiyi birbirine baglıyor? Kızlar nedne korkuyor? erkekle yatmazsa baskasına gider diye mi?
Erkegin ne oldugunu ögrenmeden yataga atmayı bilen bir kızdan ne beklersiN?
ERkek zaten kolayca bir kız tarafından elde edilebilir. Erkeklerin cogunu tahrik olması kızların bir yerini göstermesine bakmaz mı?
Erkek kendini tutamaz tabi bu durumda. tutabilen erkek %10 dur. Ama tutabilen kız %90 dır.
Bu durumda sorarım size bakireligi seve seve veren kız mıdır bakirligi seve seve veren erkek midir?12 Yorumla- +1 yıl
her ikisine de zinanın günah olduğun unutma silent
+1 yılBenim icin gecmis önemli, onun icin de olabilir.
O bunla yatsin, su sunla yatsın.
Bedenini degil ama ruhunu kirletsin kirletsin, özel olan hicbirsey birakmasin, gelsin sonra benden madum aşk sevgi beklesin.
Bunlar karşılıklı.
Yok oyle yağma...20 Yorumlakim kimi seçiyor? ülkemizde kadınların egosu tavan yapmış burayı avrupayla karıştırdın :) erkekler neden hesap versin? kimseye hesap vermek zorunda değil.ne kadın ne erkek.zaten kadınlar istediğini yapıyorlar.burda seçme hakkı erkekte değil kadında zaten tersi olsa daha güzel olcak:) ona buna abaza muamelesi yapan türk kızları zaten.kaliteli adamlara da abaza muamelesi ve kapris ve ego havası yapılması zaten ayrı bir sorun.
22 Yorumla- +1 yıl
Karga kekliği taklit edeyim derken kendi yürüyüşünü şaşırmış!
Sana bir puan verdim=) Hepsi sorun aynen. - +1 yıl
Sen adamsın Ada'm
Bunlar burayı avrupa sanıyor Rusya felan sanıyor heralde
Türkiye ulan burası namusunu kaybetmiş bir namussuz kızla ancak namassuz erkek evlenir tencere kapak misali
Burası Türkiye namus önemli kavram
Bunun yarası var bence dostum
+1 yılGeçmişi irdeleyen insan boş insandır tercübe sahibi degildir,dedikodu yapar can sıkar.Bir insan birlikte zaman geçirilerek iyi ve kotü günde tanınır.Otomobil degilki bu geçmişine bakıyorsun.
31 Yorumla- +1 yıl
helal sana :)
+1 yılkatılıyorum. düşük puan verenler her haltı yiyip bakire kız arayanlardır kesin. 5 yıldız verdim :D
21 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler şekercim :)
+1 yılGeçmişinden korkusu olmayanın sorunu olmaz bence.
Bir insanın neler yaşadığı, neler yaşayabileceğinin göstergesidir.
iki taraf içinde geçerli bir durum bence.11 Yorumla- +1 yıl
iki taraflı doğru söyledin bunu +
+1 yılGeçmişi beni ilgilendirmez benimle yaşayacağı geleceğimize bakarım.Geçmişte yaşarken ileri de karşısına benim çıkıcağımı bilmiyordu ya hatun
11 Yorumla- +1 yıl
++++
+1 yılAynen öyle sanki çoğu farklı şekilde bakmıyor gibi evlenecek kız olarak görüyorda soruyor saçmalık
25 Yorumla- +1 yıl
aynen canım
- +1 yıl
Bir insanın aynada bakması lazım kendine ben ne kadar doğruyumda doğruyu arıyorum diye ama malesef:-)
- +1 yıl
erkekler aynaya bakmayı bilmiyor :)
- +1 yıl
Aynen:-)
- +1 yıl
:))
Erkek kız eşittir geçmişte yaptıklarının cezasını gelecekte değil öbür dünyada çekmelidir kimsenin geçmişi 4/4 lük olmayabilir ama kızların ki merak ediliyorsa erkeklerin kide merak edilmeli herşey eşit olmalı!
10 Yorumla
+1 yılYaran varmış gibi gocunma bence
Edep Haysiyet Namus önemli şeyler
Namusunu kaybetmiş bir kızla hangi erkek neden evlenmek istesin?
Siz kadınsınız sözde anne adaylarısınız
Yavaş yavaş yabancı kızlara benzemeye başladınız Türkiye'de türüyorsunuz insanı endişelendirende bu
cennet böyle bir zihniyetin ayaklarının altında olmaz temiz geçmişli düzgün annelerin ayağının altında olur
Tekrar söylüyorum namus edep haysiyet önemli şeyler.00 Yorumlaerkekler istedikleri kadar kızla beraber olabilirler evrensel olarak bunda bir sıkıntı yok ama kızlar için böyle birşey sözkonusu olamaz.. aslında olurda ama onlara evrensel olarak o*,bitch,prostituée,dirne v.s diye adlandırılırlar.
gerçek olan şu ki kadınlar hazinedir ve onu keşfedecek tek kişi olmalıdır.sevgililiğe birşey demiyorum ama sevgilisin diye gidip yatmak gerekmiyor.bunu kabul etmeyen erkeğin zaten amacı başka. işte önemli olan nokta budur. eğer kız bunu bile bile yapıyorsa biz buna or... deriz... bu konuda kimse özgür değildir...21 Yorumla- +1 yıl
erkekler de pe..venktir o zaman
kimsenin geçmişiyle ilgilenmem kimsede benim geçmişimle uğraşmasın
11 Yorumla- +1 yıl
bence de
+1 yılBen gerçek bir erkek olarak, ''nereden geldiğini'' bilmiyorsam bir insanın onunla samimi bir arkadaş bile olmam. Kaldıki bir de ciddi bir şeyler düşünmek..
Bunu bilmeyi hak edip etmemeyi tartışma ortamı yaratmamanı rica ederim. Soru gibi soru sorman temennisiyle17 Yorumla- +1 yıl
sen nerden geldin?
- +1 yıl
Sananeki
- +1 yıl
eğer sana soranlara bu cevabı veriyorsan o zaman sende hiç kimseye o soruyu soramazsın öyle bir hakın yok
- +1 yıl
Tanımadığım bir insansın, hakkımda böylesine bir bilgi vereceğimi sanma. Bana soranlar nasıl sormasını bilen insanlardır
- +1 yıl
senni hakkında bilgiyi napim ben ya anlaman güç yazık
- +1 yıl
Niye soruyorsun nerden geldiğimi o zaman. Asıl sana yazık
- +1 yıl
hahahahahhahhhhhyttt anlayamıyorsun söylediklerimi bile tabi kapasite meselesi
+1 yılbenim için şuanki zaman benle yaşadığı zaman önemli gerisi beni ilgilendirmez,sevgiliside olur erkek arkadaşıda banane
30 Yorumlabenim geçmişim temiz onunkide temiz olmalı baka çare yok.
12 Yorumla- +1 yıl
sizde ne varsa aynısını karşıdan bekleyin farklı bişey beklemeyin işte
Erkek kadın eşit değildir anlayın bunu önce ,Erkek daha üstündür her konuda yaradan böyle yaratmış , Kadının birden fazla eşle beraber olması dinen doğru değil ama erkeğinki normal , Hz. Muhammedin bile kaçtane eşi vardı, ayrıca osmanlı padişahlarının kaçtane cariyeyle ilişkiye giriyorlardı , İlk başta kadınların bu dünyaya geliş amaçlarını öğrenin eğer öğrenirsenizde sonuç sizi çok şaşırtabilir .
15 Yorumla- +1 yıl
peygamberimizin neden birden fazla kadınla evlendiğini araştır ayrıca günümüzde evlilik değil zinadan bahsediyoruz
- +1 yıl
sen kendini kandır
- +1 yıl
daha hiç bir şey hakkında bilgin yok cahil cahil konuşup insanın sinirini bozma yürü git işine
+1 yılGeçmişimi önemsememesi gerek , geleceğim o olduktan sonra. Ama malesef geçmişimi sorguluyor. :(
12 Yorumla- +1 yıl
Namussuz kızla kim evlenir
Namus önemli kavramdır Avrupa kafalı zihniyet
herkezi bir tutma benim gecmisim nasil temizse kizdanda bunu beklerim ama her seyi yapipda bakire isteyen erkekleride anlamis degilim
10 YorumlaBaşka şeye basmıyor kafaları
24 Yorumla- +1 yıl
kafaları yok ki uçkurlarından öteye gidemiyorlar
- +1 yıl
erkeklerin bugünlerini yaşadıkları kızlar ayrı yarına sakladıkları kızlar ayrı işte
Geçmişini merak etmemem için geçmişinde olan hiç birşeyin geleceğimde karşıma gelmemesi gerekir
05 Yorumla- +1 yıl
ya senin geçmişin ne kadar doğru ne kadar hakediyorsun bunu?
- +1 yıl
sevgilinini geçmişinin nasıl olmasını istiyorsan senin geçmişin de aynen öyle olmalı
- +1 yıl
bu bi genelleme
kızlar gelip de erkeklerin geçmişinde ne yaşadığını kurcalamıyor. = bu koyu yalan
duruma gelince, iki taraf için de geçerli
onlar sorguluyor diye söylemek zorunda değilsin, geçmişinle dik durursan böyle durumlarla karşılaşmazsın zaten15 Yorumla- +1 yıl
erkekler geçmişlerinde ne yaşamışsa yaşasın kızları sorguluyor buna sinir oluyorum.. sitedeki sorularda bile bu açıkça belli
- +1 yıl
iyi de kaç kişiyle olduğunun bi önemi yok kızlar için ama erkekler için öyle değil
- +1 yıl
Ya bırak bilader açıklama yazma yaa alem taşağı elinde gezer olmuş .
Herkes birinden bıkıpta gitmiyor mu diğerine zaten bu devirde ,
10 Yorumlasorgulatmazsan sorgulamazlar.
16 Yorumla- +1 yıl
sorgulamayan görmedim ben
- +1 yıl
:)) ciddi düşünen erkeklerin hepsi sorguluyor hiç görmedim ama düşünmeyenlerin umrunda olmaz zaten
- +1 yıl
tebrikler :)
E bayanlarda yarın neyle bana bakacaksın. Yarın beni bir daha sevecek misin? gibi hep gelecekle ilgili soru soruyorlar. Şimdi nedir bu Kızların erkeklerin geleceğini merak derdi : ))
08 Yorumla- +1 yıl
çünkü erkekler gönül eğlenridii iyi zaman geçirme derdindeler ama evlenecekleri zaman kendisi ne halt yemiş olursa olsun kızın geçmişini kurcalıyorlar
- +1 yıl
Bence bu cinsiyete bakmıyor. Günü birlik yaşayan iki cinste de aynı sıkıntı var. Hoş üzerime alınmadım. Benim için dünün bir önemi olmadığı için. Ama nedense insanlarda var bu. Geçmişinden yüz kızartıcı bir suç işlemiş midir? diye sorar. Ama yüz kızarttım mı diye kimse kendini sorgulamaz.
Spor konusunda 344 cevap paylaştı. Ben hiç sorgulamam,yaşanmışsa kendi özelleridir,
31 Yorumla
+1 yılseviyim,sevsin geçmişi zkyim afedersin..
22 Yorumla- +1 yıl
çok doğru :)
+1 yılkimseye hesap vermek zorunda degilsin.
12 Yorumla- +1 yıl
vermiyorum zaten :) versem de peşimi bırakmıyorlar ama beni haketmiyorlar :)
- +1 yıl
kimse kimseyi hak etmez zaten
Helal kız =D. !
37 Yorumla- +1 yıl
:)) sağol canım
- +1 yıl
maalesef bu hale geldi ülkemiz. kızlar koca peşinde erkekler de ne halt yesem de fingirdeşsem diyorlar sonra da bişey yaşamamış kız arıyorlar :)
- +1 yıl
zaten bu site soru kaldırmada usta!
- +1 yıl
:((
siz hala anlamıyosunuz erkek çapkın kadın o* olur kardeşim aynı kefeye koymayın bunu o küçük beyninize sokun.
21 Yorumla- +1 yıl
küçük olan senin beynin
Kimse kimseye hesap vermemeli
34 Yorumlaçok haklisin.
11 Yorumla- +1 yıl
;)
sanane de gitsin.
11 Yorumla- +1 yıl
aynen
+1 yılKız haklı dağılın.
22 Yorumla- +1 yıl
;)
- +1 yıl
yoo bn merak etmiormm.. ya olduğu gibi yada göründüğü gibi olsun.. nolursaan ol gene gel
ya maden kafana takıyosun böyle şeyleri geçmişini prüzsüz yaşa yada takma
15 Yorumla- +1 yıl
sorun benim geçmişimde değil erkeklerin kafalarında!
- +1 yıl
ben öyle yapıyorum hatta takılmam böyle şeylere. ama erkekleri anlamıyorum
- +1 yıl
sadece bu sitede yazılanlara bile... bile bakarsan zaten küçücük bir örnek bile geniş bir kitle hakkında büyük bir bilgi verebilir sana...
ilişkiye Cv'mi (özgeçmiş) vererek başlıyorum
10 YorumlaÇok önemli benim için geçmişi ..
04 Yorumla- +1 yıl
ya senin geçmişin?
- +1 yıl
sen nasılsan aynısını karşıdan bekle
Kimse beni.sorgulaymaz
10 YorumlaKızlarda geçmişe önem veriyor öyle demeyin
10 Yorumlacinsiyet degıstırıp erkek olabılırsın
00 Yorumlasakin ol yapma cüneyt dur
00 Yorumla
+1 yılkızlarda geçmişi araştırsınlar ödeşsinler
00 Yorumlasorgularım
15 Yorumla- +1 yıl
kendini sorgulandın mı önce?
- +1 yıl
hak ediyorsan bişey demem ama her haltı yiyip de kızların geçmişini sorgulayanlardansan o zaman hakkın yok
- +1 yıl
Senin yaran mı var hayırdır?
Anlat bakalım geçmişini okuyalım neler varmış .
15 Yorumla- +1 yıl
kendi geçmişine bak bir de evleneceğin kişinin geçmişine eşit mi :)
- +1 yıl
yemezler cicim bencil olma
- +1 yıl
senin gibi fingirdeşme meraklısı olmadığım kesin.. sen de her haltı yiyip kızların geçmişini sorgulayanlardansın. pislik insan
Geçmişinde ne var açık açık söyle ?
22 Yorumla- +1 yıl
sen söyledin mi? aynısını alırsın karşıdan
- +1 yıl
Eyvallah kardesim
+1 yılkızlar sürüsü sanki merak etmiyor :))
010 Yorumla- +1 yıl
erkekler gibi değiller
- +1 yıl
hadi yaa :) emin olma pek, biz okey der geçeriz, siz detay olmadan rahatlamassınız bumu değiller dediğin :)
- +1 yıl
sen kaç kişiyle yattın sevgilin kaç kişiyle? erkeklerin merak ettiği şey budur... ama kızların merak ettiği şey geçmişteki sevgilini ne kadar çok sevdiğindir
- +1 yıl
senin tanıdığın erkekler yatma meraklısı ise yapacak bişi yok, genellemeye girersen altta kalman kaçınılmaz...
- +1 yıl
sitede kaç soruda gördüm artık bunu? kızlar geçmişini sevgililerinden saklıyor.. erkekler kızların geçmişini merak ediyor... al git işte
- +1 yıl
kızlar saklıyacak bişiler vardır devamlı, açıklanacak bi durumları olsa saklamazlar, erkeklerin öyle bi durumu yok, misal bi kız ben 5 kişiden geçtimde geldim yanındayım diyemez erkeğe o hep içindedir dimi? işte öle...
- +1 yıl
erkek rahatça söyler hatta övünür bir hayvan misali... ama bilmez ki onu hayvanlar da yapıyor böyle erkeklerin hayvandan farkı kalmıyor
- +1 yıl
işte herkes namuslu gelmiyor erkeğe... hayvan olan erkek ise.
- +1 yıl
erkek ve kadın eşit koşulda olmalı ikisinin de geçmişi aynı... eğer kendininki kirliyse karsıdan temiz olmasını bekleyemez
- +1 yıl
ha şöyle eşitliğe dön.
Sakin ol şampiyon.
00 Yorumla
Devamını Gör(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?