Özel Günler & Hijyen Erkekler kızların regl tarihini merak eder mi, ederse neden eder? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Böyle yazi gordum daha once Güncellemeler1 yıl Ediyorlarmis Erkekler kızların regl tarihini merak eder mi, ederse neden eder? Cevapla Tarih Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Sookratess Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Regl tarihinden önce kızlarda istek çok olur işte o fırsatı değerlendirmek kolay olur kızı ikna etmek falan o yüzden tarihi öğrenmek iyi olur 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Yaa bundan yararlanıp şey mi yapcaniz😭 Yorumla Sookratess 1 yıl Kızların o dönemi ne düşük oluyor bilsen Yorumla Soran 1 yıl Anlamadım dedigini Yorumla Soran 1 yıl Ne diyorsunuz ikna icin Yorumla Sookratess 1 yıl İltifat ve yavaştan cinsel sohbet m Yorumla Soran 1 yıl Utngacsa Yorumla Sookratess 1 yıl Belli eder kendini ya kadın utangaç olsa da yanlız kalınca istediğini belli eder ki Yorumla
İçiBoşDefterim Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Bunda ark niyet olabilir ya sevgilisi bir şey yaşandı diye takip eder ya da bir şeyler yaşamak için takip eder 0 0 Yorumla
zxkaa Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 95% 1 yıl Sevgilimin ederim ve bir sebebi yok bilmek isterim sadece 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl soruyorsunuz Peki Yorumla zxkaa 1 yıl Sevgilim yok 🥹 Yorumla Soran 1 yıl Aynı Yorumla
İslamkrgz Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Hiç öyle merakım olmadı. Sadece yek bildiğim o dönemde çok duygusal savaş halinde oluyorlar. 0 0 Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Giriş çıkışları öğrenmek için 😂😂 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 🫣🫣🫣 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hormonel durumlarını anlamak için 0 16 Yorumla Soran 1 yıl Niye ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Regl olmadan önceki 3-4 gün içinde hormonlarınızın yüksek olması cinsel ihtiyaçlarımızın daha belirgin olması Yorumla Soran 1 yıl Öğrenince ne hissediyosun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bir şey hissetmiyoruz bunu kullanıyoruz Yorumla Soran 1 yıl Kötü amaçlı mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tabii ki de kötü amaçlı Yorumla Soran 1 yıl Yaa sevdigin kiza niye boyle yapiosun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kaç yaşındasın sen Yorumla Soran 1 yıl Niye Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Söylesene Yorumla Soran 1 yıl Niye yaa Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Söyle ondan sonra söyleyeceğim Yorumla Soran 1 yıl Cocuk degilim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 18 yani Yorumla Soran 1 yıl Hayir Yorumla Soran 1 yıl Niye sordun Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 526 cevap paylaştı. Libidonuz tavan ondan hep 0 0 Yorumla
RolanddDeschainn Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Etmem ben anlarım 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Nerden anlican Yorumla RolanddDeschainn 1 yıl Hal hareket ve şiş vücuttan Yorumla Soran 1 yıl Acik giyinmiyom ben vucudum belli olmuo Yorumla RolanddDeschainn 1 yıl Halinden anlarım ben sinirli ya d ayorgun Yorumla Soran 1 yıl Hmmmm Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl İlgi ve sevgiyi daha fazla ihtiyaç duydukları için 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 🫠🥳 Yorumla
bronzeman2 Takip Et Xper 4 Yaş: 110 1 yıl Özel olduğu için 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yani Yorumla bronzeman2 1 yıl Özelinize ped koyduğunu bilmek değişik oluyor Yorumla Soran 1 yıl 🫣🫣🫣🫣 Yorumla bronzeman2 1 yıl Ne oldu Yorumla Soran 1 yıl Hic Yorumla bronzeman2 1 yıl Şaşırdın sanırım Yorumla Soran 1 yıl Ya erkegin öyle düşünmesi bi tik utandirici gdjcxvnbc Yorumla bronzeman2 1 yıl Erkek için mi senin için mi Yorumla Soran 1 yıl Benim Yorumla bronzeman2 1 yıl Neden Yorumla Soran 1 yıl Ya işte Yorumla bronzeman2 1 yıl Özeliniz değil mi bu konu Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Regl tarihinden önce kızlarda istek çok olur işte o fırsatı değerlendirmek kolay olur kızı ikna etmek falan o yüzden tarihi öğrenmek iyi olur
Yaa bundan yararlanıp şey mi yapcaniz😭
Kızların o dönemi ne düşük oluyor bilsen
Anlamadım dedigini
Ne diyorsunuz ikna icin
İltifat ve yavaştan cinsel sohbet m
Utngacsa
Belli eder kendini ya kadın utangaç olsa da yanlız kalınca istediğini belli eder ki
Bunda ark niyet olabilir ya sevgilisi bir şey yaşandı diye takip eder ya da bir şeyler yaşamak için takip eder
Sevgilimin ederim ve bir sebebi yok bilmek isterim sadece
Nasıl soruyorsunuz Peki
Sevgilim yok 🥹
Aynı
Hiç öyle merakım olmadı. Sadece yek bildiğim o dönemde çok duygusal savaş halinde oluyorlar.
Giriş çıkışları öğrenmek için 😂😂
🫣🫣🫣
O tarihlerde elleşmemek için
sevişme tarihi için cöxlx
1-2 gün önce aşırı istekli oluyorlar o yüzden takip ederim
Hormonel durumlarını anlamak için
Niye ki
Regl olmadan önceki 3-4 gün içinde hormonlarınızın yüksek olması cinsel ihtiyaçlarımızın daha belirgin olması
Öğrenince ne hissediyosun
Bir şey hissetmiyoruz bunu kullanıyoruz
Kötü amaçlı mi
Tabii ki de kötü amaçlı
Yaa sevdigin kiza niye boyle yapiosun
Kaç yaşındasın sen
Niye
Söylesene
Niye yaa
Söyle ondan sonra söyleyeceğim
Cocuk degilim
18 yani