Evet arkadaşlar Volkan Demirel'i herkes sahada ki agresifliğiyle hatırlar ve fenerbahçe dışında ki futbolseverler için çok antipatik bir oyuncuydu ve ben bile bir milli maçtan sonra volkan'ın takımı maç başlamadan sahayı terk etmesiyle çok antipatik, sevimsiz ve ukala bulmuştum ama dün yaşanlardan sonra hatayspor'un yönetiminde bir isminde Volkan demirel hatay halkı için eşiyle beraber ellerinden gelen yardımı yapıyor ihtiyaçlarını karşılamak uğraşıyor deyince nasıl güzel yürekli bir insan olduğunu fark ettim. Halbuki volkan demirel kolay yolu seçip ailesini alıp şehiri terk edebilirdi ama volkan hoca kalıp insanlara yardım ve mücadele etmeyi seçti! Helal olsun Volkan demirel'e, adam gibi adammış ve seni bize yanlış tanıtmışlar kaptan.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bu futbol taraftar sporudur. Kendi tarafında olmayan yazık ki karalanır... Kim bilir rakip takımlarda ne Volkan Demirel gibi dürüst insanlar var... Gerçekten adam gibi adammış. Helal olsun...
Aynen kardeşim
Bir Fenerbahçeli olarak duygulandım.
Adam gibi adammış ve bize bu güzel insanı yanlış tanıtmışlar!
Ben kulüp takımı tutmam ama bir milli maç öncesinde kötü tezaruhattan dolayı takımı yanlız bırakmıştı o gün bugündür volkan demirel'e karşı negatif duygu içerisindeydim, ama bu olaydan sonra nasıl düzgün, yardımsever ve vatansever olduğunu gördüm. Hakkını helal etsin bundan sonra en büyük destekçilerden biride benim...
Haklısın. Kişilik zor zamanda belli eden bişey kendini. ADAM GİBİ ADAM
Twitter kullanıyorsanız lütfen Twitter'dan Hatay merkez ve İskenderun için tweet atabilir misiniz? Lütfen bütün akrabalarım, erkek arkadaşım hepsi enkaz altında lütfen destek olun ben İstanbuldayım ameliyat oldum gidemiyorum hiç degilse sosyal medyadan destek olalım lütfen orada durum çok vahim özellikle Hatay ve ilçeleri çok kötü Lutfen rica ediyorum kırmayın beni hala insanlar enkaz altında bebekler çocuklar enkaz altında nolur destek olalım
Maalesef Twitter kullanmıyorum. Büyük geçmiş olsun size, inşallah güzel haberler alırsınız...
Kaptanın ne kadar naif oldugunu zaten biliyordum. Saha içinde ki yaşadıkları takımına bağlı oluşu ve hırsından kaynaklı.. Allah razı olsun kaptandan
Aynen dediğin gibiymiş kardeşim, sivil hayatta ne kadar mütevazi, yardımsever ve vatansever olduğunu herkese gösterdi.
Bir Galatasaraylı olarak seviyorum saha içindeki davranışları çok önemli değil önemli olan saha dışındaki davranışları ve Volkan Demirel bir çok kuruma da yardım etmiş biridir
bu hareketi 10 yıl önce yasasaydı yapmazdı. insan yaşlandıkca duygusallaşıyor
Valla ben bile takdir ettim. Nefret ettiğim birkaç futbolcudan biriydi. Ama helal olsun. Artık Volkan Demirel adamdır!
Bir Fenerbahçeli olarak sevmiyorum kendisini, bu benim şahsi fikrimdir.
Çok kişi sahada ki duruşundan dolayı sevmiyordu ama aslında çok iyi bir insan olduğunu dün anladık.
Ben bu adamı kro, maganda sanırdım ama sanırım yanlış tanımışım dün bunu anladım. Allah kendisinden razı olsun.
Twitter kullanıyorsanız lütfen Twitter'dan Hatay merkez ve İskenderun için tweet atabilir misiniz? Lütfen bütün akrabalarım, erkek arkadaşım hepsi enkaz altında lütfen destek olun ben İstanbuldayım ameliyat oldum gidemiyorum hiç degilse sosyal medyadan destek olalım lütfen orada durum çok vahim özellikle Hatay ve ilçeleri çok kötü Lutfen rica ediyorum kırmayın beni hala insanlar enkaz altında bebekler çocuklar enkaz altında nolur destek olalım
@Bisorusorupgitcemm ne yapabilirim ki?
Ben zaten hayrandım siz bunu simdi mi anladınız?
Şimdi anladık maalesef
Yardım çağrısında bulunması güzel.
Sadece çağrı değil bütün gün milletin yardımına yetişmek ihtiyaçlarını karşılamak için durmaksızın elinden geleni yapıyormuş...
Evet güzel
Gereksiz bir şekilde ağlamış ne alaka yani abi ya kazık kadar adamsın, tamam insan duygulanabilir ağlayadabilir ama canlı yayın açmışsın şovun kime ya? Saçma sapan işler. Bana samimi gelmiyor açıkçası.
hicbirsey göründügü gibi degildir. iyi adammis
Helâl olsun sana adamsın
Çok geçmiş olsun benim de arkadaşım hatay iskenderunda yaşıyor çok endişeleniyorum twitter hesabım yok ama instagram hesabım var oradan paylaştım
Çok teşekkür ederim ya allahim ne dileğin varsa sana versin destek olmamız lazım twitterda görüyorum çok üzülüyorum arkadaşın iyimi durumu iyimi konusabildinmi allahim korusun onları ya
Rica ederim ben de iyi dileklerin için çok teşekkür ederim aynı güzel dilekleri senin için diliyorum zor da olsa iletişime geçtik durumu iyi ama çok uykusuz aç susuz üşüyor :(
Ön yargı ne menem, ne rezil bir duygu.
yazik bu ulkenin insanlarina
Adamdan niye nefret ettiler evliliğide babaliğida zaten güzeldi hakan şükur pici gibi kaçıp yurt dişlarinda sürtmedi
Bir volkandır FENERBAHÇE boşuna demiyoruz
On numara biri..
masllah diyelim