1 ay

Adamın kralıymış be! Volkan Demirel'in nasıl bir adam olduğunu bütün Türkiye gördü. Ne düşünüyorsunuz?

Reykart2

Evet arkadaşlar Volkan Demirel'i herkes sahada ki agresifliğiyle hatırlar ve fenerbahçe dışında ki futbolseverler için çok antipatik bir oyuncuydu ve ben bile bir milli maçtan sonra volkan'ın takımı maç başlamadan sahayı terk etmesiyle çok antipatik, sevimsiz ve ukala bulmuştum ama dün yaşanlardan sonra hatayspor'un yönetiminde bir isminde Volkan demirel hatay halkı için eşiyle beraber ellerinden gelen yardımı yapıyor ihtiyaçlarını karşılamak uğraşıyor deyince nasıl güzel yürekli bir insan olduğunu fark ettim. Halbuki volkan demirel kolay yolu seçip ailesini alıp şehiri terk edebilirdi ama volkan hoca kalıp insanlara yardım ve mücadele etmeyi seçti! Helal olsun Volkan demirel'e, adam gibi adammış ve seni bize yanlış tanıtmışlar kaptan.

Adamın kralıymış be! Volkan Demirelin nasıl bir adam olduğunu bütün Türkiye gördü. Ne düşünüyorsunuz?
Adamın kralıymış be! Volkan Demirel'in nasıl bir adam olduğunu bütün Türkiye gördü. Ne düşünüyorsunuz?
21 Cevap