Tamam son maçta aleyhine kararlar çıkmış olabilir ancak Galatasaray'ın hakkı yendiğinde ses çıkarmayanlar bir maçtan sonra neden bu kadar ağlıyor hal böyle olunca kimsenin inanası da gelmiyor.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çünkü tek yaptıkları ağlamak
Icardi 90+9da sağlam sapladığı için acısını atlatamadılar lig sonuna kadar devam eder o acı :D
Ahahahah ama iyi sapladı 😂
bütün kuşlara sağlam sapladı. adam gavura vurur gibi sapladı 2 kuşa da :D
Boşuna ırz düşmanı demiyoruz 😂😂
Formama Mauro Saplayan Icardi mi yazdırsam ne :D
adamı gol makinesi diye aldık saplama makinesi çıktı gelen geçene saplıyor :D
İyi fikir yap bunu 😂
Galatasarayin hakkı kırk yılda bir yeniyor o da telafi ediliyor zaten ondan kimsenin sesi çıkmıyor. Fenerbahçe'nin hakkı her yıl yeniyor
Ne hakkı yenmiş Fenerbahçe'nin su maç dışında
Valencia kırmızı gördü batshuayi kırmızı gördü olmayan el temaslari ile attığı goller iptal edildi önceki yıllarda misal pelkasin. Önceki sene iki Trabzon maçında da 70 dakika boyunca uydurma kırmızı ile 10 kişi oynatildi. 2 sene önce Altay iki defa penaltı kurtardığında ayagi çizgide değil diye penaltı tekrar edildi kural böyle diye ama bir hafta öncesinde Malatya deplasmanında bizim kullandigimiz penaltida Malatya kalecisi yarim metre öne çıkmasına rağmen penaltı tekrar edilmedi. Yine 2 sene önce Alanya kacinda 90. Dakikada alanyali oyuncu ceza sahasına harmandalı oynamasına rağmen penaltı verilmedi sampiyonluk yolunda havlu atıldı. 4 sene önce Kadıköy'de ki FB GS maçında jagne kendi ayağına takılıp düşmesine rağmen Hasan Ali kırmızı gördü tüm maç FB 10 kişi oynadı. Daha bir sürü sayarım maçları izlemiyorsan bilgin yoksa sormaman lazim
Sen istiyorsun ki hata hata ile telafi edilsin. Bu yüzden bir yere varamıyoruz işte. Kaleci çizgiyi çıkmışsa avantaj sağlamıştır başka maçta yanlış karar verdi diye senin içinde yanlış karar mı versin. Ona bakarsan Kasımpaşa maçında da aynısı oldu ki kaleci kurtarmadı Valencia kaçırdı neye göre tekrar edildi penaltı. Bathuayi kırmızı görmüşmüş kırmızı olunca vermesin mi hakem. Tek derdiniz ayrıcalık istiyorsunuz başaramayınca da Galatasaray'ı öne atıp ağlıyorsunuz.
Hayır hata hata ile telafi edilsin diye bir şey ima etmedim bunu kendin uydurdun. Bathsuayinin kırmızısınin kırmızı olmadığını her yorumcu her hakem söylüyor ben değil. Ben hatasız yönetilmesi taraftarıyım. Sizin sadece alanya maçında hakkınız yendi ondan sonra maşallah bir sürü telafisi edildi. Sivas maçı en büyük örneği. Ben fenerbahce lehine hata yapildiginda da konusurum savunmam. Antalya'nın bize son dakika attığı gol goldü ama bizim de onlara attığımı 3. Gol goldü. Bu işin matematigi bu kadar basit. Kalecinin ayağına bir bizim maçta bakıyorlardı 2 sene önce biz de Malatya maçında niye bakmadılar dedik doğal olarak. Fenerbahçe hakemler tarafından en çok hakkı yenen takımdır. Bu yüzden senelerdir şampiyon olamıyor. Öyle bir algı olusturmussunuz ki hakemler fbye çalışıyor diye madem öyle nerde sampiyonluklar?
Fenerbahçe ne zaman kaç senedir iyi top oynuyor bölüm bölüm ancak bu futbolla şampiyon olmayı beklemiyorsunuz herhalde. Evet Sivas maçında Sivas'ın gölü haksız iptal edildi. Ama Galatasaray'ın da tek Alanya'da hakkı yenmedi ilk yarıdaki Giresun Kayseri maçının daha ilk dakikası Trabzon maçı vs. Düşün daha neler bulursun. Daha önceki yıllara gelirsek averajla şampiyonluk kaybetti Galatasaray. Beşiktaş maçında önce topa vuran Diagneye kırmızı veriliyor ama Alanya'da Luyindama'nın kafasına tekme atılınca sarı. Babel arkası dönük sırtına top çarpıyor attığı gol iptal ediliyor. Gel gelelim Alanya'da hakkı yenen Galatasaray maçından sonra Galatasaray hakemlere odaklanmasın diyenler bugün aynı hakemden yakınıyor. Unutmayın ki Sivas'ta Galatasaray lehine hata yapan hakemler ceza alıp görevden alındı ama aksine edenlere ceza yok. Ayrıca futbolun matematiği o bir goldü bu bir goldü ile anlaşılmaz futbol anlık bir örün her gol her faul her karar akan oyunda birbirini etkiler vs. Son maçta hakkınız yenilmiş olabilir haklısınız da ama bunu başka takımları öne atarak karalayarak hak arayamazsınız yasal olarak kanıtın varsa gidersin savcılığa verir dava açarsın birini taslayarak haklı çıkılmaz
Nasıl o gol bu goldü diye belli olmuyor kardeşim VAR denen teknoloji niye geldi? Hakem sahada hatalı karar vermesin diye getirildi. Buna rağmen gözün gördüğü şeyi göremiyorlarsa bunda art niyet aranması en doğal hakkımız. Fenerbahçe yıllardan beri bir kaç sene istisna dışında lige iyi başlıyor ama hakemler o kadar yoruyor ki ligin ortasında havlu atıyor futbolu da bırakıyor buna senelerdir şahit oluyoruz. Üstüne üstlük Avrupa maçlarında hiç bir sorun çıkmıyor çünkü hakemler çok iyi (Ivan Bebek faciası dışında). Ve yine üstüne üstlük türk hakemlerinin zorluğundan sıyrılıp avrupaya gittiği her sene avrupada elinden geleni yapmıştır Fenerbahçe. Kötü olduğumuz dönemde bile manuyu yenip gruptan lider çıktık, küme oynadığımız sene bile avrupada gruptan çıkıp zeniti yendik belki ikinci maçta eleyecektik. Sen buraya gelip o ağlıyor bu ağlıyor diye konuşup sonra da böyle bir yere varılmaz diyorsun tabi ilerleme olmaz futbolda. Hakemler ile herkes kolayca şampiyon olabilir önemli olan o şampiyonluktan sonra avrupaya gittiğinde orada iş yapabilmek. Evet galatasaray avrupaya çok gitti ama son 10 seneye bakıyoruz çok iyi olduğunuz çeyrek final dışında ne yaptınız avrupada? Hakemler sayesinde şampiyon olup gittiğiniz o kadar belliydi ki sizi dörtlediler beşlediler gruptan çıkartmadılar. Hele son şampiyonluk maçınızı hiç unutmam başakşehiri resmen tekme tokat dövmüştünüz !!! Sonra avrupada aynı tarife ile tokatlayıp gönderdiler tabi futbol ile
Ya ya ya o goldü bu goldü ile belli olmuyor derken futbolda anlık bir karar çok şeyi değiştirir sonrasında ne olacak bilemezsin. Bize Avrupa'da bir şey yapamıyor diyenin Avrupa da ne başarısı var acaba bu sezon biraz oynadınız işte. Oda grup maçları daha bakalım ne olacak. Galatasaray ise çeyrek final oynamış Real Madrid'e elenmiş ertesi sezon Real Madridli Juventuslu gruptan çıkmış Chelsea gibi bir takıma elenmiş. Geçen sezon tüm Avrupa'nın takdirini kazanarak lider çıkmış ki bunlar hep şampiyonlar ligi seviyesinde olan takımlar. Çıkmış geçen yılki en iyi zamanında Barcelona ya elenmiş. Elendiği takımlar malum yani. Fenerbahçe kim ile oynamış Avrupa'da evet kötü sezonlarımız oldu elendik biz bunun bedelini de teknik direktör yönetim bir şekilde birilerine ödeyip gönderdik siz önce başarısızlığın bedelini hak edene ödetin Galatasaray deyip gazınızı alıyor büyük başkanınız her başarısızlıkta
Fenerbahçe yarı final oynadı Benficaya elendi ikinci maçta kadronun yarısı sakattı. Daha sonrasında bir yarı final daha gelmesi olasıydı braga maçında ivan bebek doğradı. Sonraki sezon kötü olmasına rağmen manunun grubundan lider çıktı. Sonraki sezon küme oynamasına rağmen gruptan çıktı zeniti yendi ama ikinci maç elendi. Bu sene gruptan namağlup lider çıktı ve yoluna devam ediyor. Ne kadar ilerler bilmem kuradan gelecek rakibe göre çeyrek final görme olasılığı yüksek. Avrupada ne başarı var derken neyi küçümsüyorsun onu da merak ettim. Sanki takımlarımız her sene avrupadan kupa mı getiriyor? Bizim için artık avrupa seviyesinde başarı demek o gruptan çıkmak demek. Elin kıytırık takımının bile kadro değeri 300 milyon euro. Futbol olarak çok geride kaldık.
Baskasına 300 milyonda Galatasaray'a değil mi. Senin bahsettiğin hepsi UEFA Avrupa ligi farkındaysan ve gruptan çıkma başarı dediğin evet Benfica sezonu iyiydiniz sonraki sezon hakem hatası ile elenmiş olabilirsiniz ama o kadar. Lig de de ne zaman bariz top oynadınız ortalama oyun işte ağlamadan önce istatistiklere bakın maç başına ceza alanına kaç kere gitmişiz maç başına gol beklentisi vs. Hakeme rağmen Kadıköy'de 3-0 yendik sizi. Biz bari diyoruz ki evet Sivas'ta hakem hatası var siz onları da dile getirmiyorsunuz. Aynı şeyi yapan teknik direktöre 1 maç Fatih Terime 5 maç verirken konuşmuyorsun bunlar Galatasarayı etkilemiyor mu yarışta
Yav galatasarayı kim ayırdı başkasına 300 milyon euro derken genel olarak türk futbolunda geri kaldık diyorum olayı geri galatasaraya getirdin ve ligde bariz top oynadık demiyorum lige genel olarak çok iyi başlıyoruz hakemlerin yormasından ötürü ligin ortasında havlu atıyoruz diyorum sende yazdığım şeyleri tekrar yazdırıyorsun yorma daha fazla bitirmem gereken tezim var hadi başarılar
Kolay gelsin
Senelerdir kupaya hasret garibanlar ağlamak tek çareleri
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!