Kaslı olmayı her erkek hayaline getirmiş midir?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Kaslı olmayı her erkek hayaline getirmiş midir?
#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
😱😱😍😍😍😍😝noluyo burada kim bu yağışıhlılarrr😈😂
Sakin ol bacımmmmm biri senin biri benim olsun paylaşak şu mermer vücutlu yağışıhlılarıı😅❤
@yanlızkalplerr ah sizi ah
@MtAydın1907 😤 Asıl ayıp olan nedir biliyormusunuz? Size vazife olmayan paylaşımların altına yorum yapmanız.
@MtAydın1907 mizah yaptığınız zaman smiles kullanırsanız karşınızdaki kişi yanınızda olmadığı için şaka yaptığınızı anlamış olur saygı değer beyefendi. Hayırlı akşamlar..
@sinirrr cevap verme belli ki dengesiz biri kaldırdım ben yorumunu zaten kuzum
Of gadası naptın gece gece ya.
Uykun yok nasılsa 🙃
Var hshshshs.
Cevap
36Cevap
Kas değil de çok param olsun isterdim.
Para kadınlar kul köle yapmaya yetiyor. Hiç şaşmaz... Ne kadar şerefsiz olsan da para pisliklerini örtüyorlar.
Senden faydalanmak isteyen kadınlar,
Aslında çok iyi biri muhabbetleri... felan yapıyor.
Hep aynı
Evet istemiştir, vücut yapmak gerçekten kolay bir iş olmadığı için çoğu kişi ya zaman bulamıyor ya maddiyat ya özel hayat vs bir engel çıkıyor. Yoksa bence de spor yapmak hem insanı rahatlatıyor hem sağlık hem dinçlik, çeviklik açısından olmazsa olmaz. Bir de Türkiye’de yaşıyoruz beslenme işleri de o kadar kolay değil maalesef
Yani hiçbir zaman çok kaslı olayım diye bir hayalim olmadı. Hiçbir zaman çok kaslı da olmadım açıkçası. Benim istediğim kas kendimi koruyabileceğim kadar gerektiği kadar kasdı. Onu da elde ettim. Showoff yapacak kadar kas hiçbir zaman hayal etmemiştim yani.
Beyin kasları da vücutları gibi gelişmiş olursa tabiki çok estetik durur.
Selamlar,
Evet bir çoğu kişi kaslı vücut hayali kurmuştur bir dönem. çünkü ülkemizde türk kızlarının güzellik algısı genelde bu yönde oluyor.
Aslında bu bir hayal değil. Ama bizim erkeklerimiz spor kültürüne sahip değiller gerçi kadınlarımızda öyle. Bu çok üzücü gerçekten
Hayır sadece fit olmayı düşünmüştüm. Bunuda sporla birlikte yaptım zaten 181 boy 74 kg ve fit bir vücuda sahibim 😊
Güzel tabi de fight club'dan sesleniyorum bir erkek gerçekten böyle mi olalı
Kaslı olmak hayal değil önemli olan o potansiyele sahipmisin? Sahipsen ufak bir azimle her şey yerini bulur.
Hiç hayalim olmadı açıkçası.
Beyin kasına veyahut dövüş sporlarına daha çok odaklandım. İçi boş kas yığını olmaktansa.
gadasi bunlar eve ekmek getirmez dimi bunlar aldatır dimi gadasi şöyle gerçekleri söyle gadasi 😥😥😥😥😅
Ben kısa boylu ve kibar yapılı bir bey olduğum için kas bende eğreti durur ama kas yapmak herkese spor hayatında başarılar dilerim. 😊
İnsan kendisi için bunu hayal edinmeli, karı kız için değil.
Hayalde kalmadi gerçekleştirdik. Kolay olmadi
Hayal etmek değil de hep öyle kalmak ve daha fazlası için sürekli çalışmak daha önemli
Karın kası hariç her yerimde kas var o yüzden iyi böyle.
Kas yerine beyin geliştirmek daha mantıklı.
Beyni olmayanın vücuduyla ancak birgün geçer ömürlük istiyorsan önce karakteri ve zekasına bak
Bir bayanı etkilemenin tek yolunun kasla olmayacağını hayal eden olmuş mudur?
öyle değilde güçlü ve sağlam vucut
hava civa kas boş tabi
vurdummu boğayı deviririm
En İyi Cevap