Spor 1 ay Galatasaray 6 puan farkla zirvede bulunuyor! Sizce şampiyon olur mu? ButcherBlaviken Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Şampiyon olur mu? Galatasaray 6 puan farkla zirvede bulunuyor! Sizce şampiyon olur mu? Cevap Yaz 10 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
emrecelik19 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 88% 1 ay Disiplinden korkmaz da salma söz konusu olursa olamaz. Genelde finallerin takımıdır, bu tarz yükü her zaman sırtlar. Oyuncular tecrübeli olma ihtimali yüksek görüyorum. 1 0 Yorumla
matmazelling Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 73% 1 ay Kesinlikle şampiyon galatasaray olucak yalnız fenerlilere üzüldüm 2 0 Yorumla
Mechanic34 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% 1 ay Büyük hakem hataları yapılmazsa olur birde şu Trabzonspor maçını alırsa yürür gider 1 0 Yorumla
beachgirl07 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 ay Beşiktaşlıyım ancak en favori bu sezon Galatasaray 1 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 ay Spor konusunda 684 cevap paylaştı. Var bir hayalimiz Şen ola Cimbom Şen ola 1 0 Yorumla
zabıtkatibi Takip Et Guru Yaş: 37 1 ay Spor konusunda 599 cevap paylaştı. Allah'ın izniyle şampiyon olacağız inşallah 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Disiplinden korkmaz da salma söz konusu olursa olamaz.
Genelde finallerin takımıdır, bu tarz yükü her zaman sırtlar. Oyuncular tecrübeli olma ihtimali yüksek görüyorum.
Kesinlikle şampiyon galatasaray olucak yalnız fenerlilere üzüldüm
Büyük hakem hataları yapılmazsa olur birde şu Trabzonspor maçını alırsa yürür gider
Olma ihtimali çok yüksek
Beşiktaşlıyım ancak en favori bu sezon Galatasaray
Var bir hayalimiz Şen ola Cimbom Şen ola
Olacak gibi gözüküyor
Allah'ın izniyle şampiyon olacağız inşallah
Ya olucak ya olucak başka çare yook🔐💛❤️
Kısmetse olur