Spor Galatasaray şampiyon olacak mı? İmposibleee Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bu sonucla biterse sadece 45 dakika kaldı şampiyon olmasına bu arada İCARDİİİ🔥❤️❤️ Güncellemeler+1 yıl ŞAMPIYOOOONNNNNNNNN Galatasaray şampiyon olacak mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,3b cevap paylaştı. Galatasaray şampiyon olur 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Oldu bile yaşasnn😂 1 3 Yorumla İmposibleee +1 yıl Kutlamalara katıldım gerçekten mükemmel Ankara yanıyor 😂😂🥰💛❤ Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Benm yerime de kutla Yorumla İmposibleee +1 yıl Tamam kutluyorum 😊😊 Yorumla
yazılımcı06 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Ya olamazsa😂 millet niye bu kadar eminn doıfuhd 1 3 Yorumla İmposibleee +1 yıl Cunku sadece 45 dakika kaldı 😂 Yorumla yazılımcı06 +1 yıl pardonn 2 1 kdjshgsb Yorumla İmposibleee +1 yıl Hahahaha😂😂 Yorumla
AngelInHeaven90 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Spor konusunda 471 cevap paylaştı. Olacak bence 1 2 Yorumla İmposibleee +1 yıl Hadi inşallah ❤️ Yorumla AngelInHeaven90 +1 yıl İnşallah 🤲💞 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Spor konusunda 374 cevap paylaştı. Evet hak ettiler zaten. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Galatasaray şampiyon olur
Oldu bile yaşasnn😂
Kutlamalara katıldım gerçekten mükemmel Ankara yanıyor 😂😂🥰💛❤
Benm yerime de kutla
Tamam kutluyorum 😊😊
Ya olamazsa😂 millet niye bu kadar eminn doıfuhd
Cunku sadece 45 dakika kaldı 😂
pardonn 2 1 kdjshgsb
Hahahaha😂😂