Samsunspor Beşiktaş 5 kırmızı kart ve Kasımpaşa Beşiktaş maçında Donk'un gole giden adama elindeki topla müdahele etmesi. Aklıma gelen bunlar.

Samsunspor Beşiktaş 5 kırmızı kart ve Kasımpaşa Beşiktaş maçında Donk'un gole giden adama elindeki topla müdahele etmesi. Aklıma gelen bunlar.

2017-18 sezonu
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi
Hakem Ali Palabıyık
Beşiktaş’ın 3 penaltısı verilmedi
Üstüne 77 cm nizami golü verilmedi
Beşiktaş mağlup oldu
Ve F. Bahçe “KOL BOZUK” paylaşımı yaptı
Hakem yine aynı hakem
Dün bize olmuştu, bugün sana.
Önemli olan saha içerisinde rakibine yapılan kastı hataları maç sonu dile getirmektir. O gün sadece taraftarına sevecan göstermek için "Adaletsizliğe" göz yumdunuz şimdi de adaletten bahsetmeyin. Bu girdaptan çıkmanın tek yolu var o da eşitlik ilkesini benimsemek saha içinde ve saha dışında her türlü etkene karşı birlikte mücadele vermektir. Amacınız adalet değil ayrıcalıktır ne yazık ki.
Cem papila da faciaydı.
Cevap
7Cevap
Sivas gs maçında iptal edilen Sivasspor golü.
Ofsaytımsı :D :D En son ki fenerbahçe maçındaki rezilliği saymıyorum bile. MHK başkanı değişti hala devam ediyor kadın eli değdi dedik yine rezillikler hat safhada. Türk ligi rezil bir durumda.
Ali palabıyığın Fenerbahçe’ye yaptığı tüm haksızlıklar + genel olarak Fenerbahçe’ye yapılan tüm haksızlıklar!
55 samsunmu
konyaspor fenerbahçe maçında anelkanın eli ile attığı golün verildiği maç.
Fenerbahçe maçını izlerseniz 10 15 maçta yapılacak hataların hepsi Fenerbahçe maçında oldu.
Ali palabıyığın fenerbahçe:1-1:Galatasaray maçında fenerin golünden önce bariz faulü görmemesi ve golü vermesi. Bu hakem tam bir alag*vat
Görmemesi mi Sence yoksa Görmek istememesi mi sorun?
Sivas gs maçında iptal edilen Sivasspor golü.
Ülke futbolu gelişsin istemeyenlerin oyunları bunlar, Fenerbahçe 2010 2011 sezonunda 17 de 16 yaptığı zaman hepsi şike yapılıyor diye ayağa kalktı, Aziz Yıldırım ne dedi '' Ne şikesi kardeşim memleket elden gidiyor '' o zaman susanlar şimdi de yapılanlar karşısında susuyorlar.
Ben de onu diyorum zaten, yorumumun başındakini dikkatlice okursan anlarsın.
Maçları takip ediyorum ama hatırlamıyorum
sivasın gs maçında iptal edilen golü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?