Spor 1 ay Güne sporla başlayanlar kimler? Göçmen_kızı35 Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 113 Güne sporla başlayanlar kimler? Cevap Yaz 72 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
SaknuzulmetmmmiFenomen Takip Et Guru Yaş: 30 1 ay Spor konusunda 1,2b cevap paylaştı. Güne spor ile başlamıyorum, spor ile bitiriyorum. 0 0 Yorumla
m Alessapl Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 99% 1 ay Spor sayesinde böyle baklavalı vücuda sahibiz 0 0 Yorumla
swica Takip Et Bilge Yaş: 18 , eic 100% 1 ay ne kadar ferah bir salonmuş. Ahşap kaplamalar çiçekler gün ışığı falan. Soruna gelince Hulk olmamıza az kalmışken bi tamamlayalım 😎🧌 0 0 Yorumla
ProfDiceksiniz Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Eğer sabahları evinin damında nereye asılıyor bu dediğiniz biri varsa o benimdir şalksjdşklsada 0 0 Yorumla
kırmızıayıcıkk Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 ay Sabah kalkıp spor yapan insanlara hep saygıyla bakmışmışım :) sıcacık yataktan kalkıp o özveriyi nasıl gösteriyorsunuz helal olsun 0 0 Yorumla
repreplik2 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 ay bir ara düzenli yapıyordum ama son zamanlarda bıraktım maalesef. aman sende bırakma fiziğin harika yazık olur emeğine 0 0 Yorumla
Diyarbakıırlı_21 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% 1 ay Ğğnaydın baya iyşsin iyi görünüyorsunuz 😍 Yok be gobeğimle mutluyum 🤣🤭 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 ay Sabah yapacak vaktim olmuyor ya işten çıkınca gidiyorum genelde 0 0 Yorumla
DewilTUYU Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 1 ay maalesef sporu mesaai den sonra yapan tayfadanim.Bu arada ayakkabilarinla coraplarin harika 😃 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 ay Spor konusunda 675 cevap paylaştı. Ben üşeniyorum valla yapsak da pek anlamı yok bence 0 0 Yorumla
Troiaan35 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 ay Güne sporla başlamadım ama günü sporla kapatıcam bugün. 0 0 Yorumla
halil233 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 ay Benim çıktığım bir dövüş maçında bacağım sakatlandı ondan ötürü uzun süre spor yapamıyorum. 0 0 Yorumla
TR_Vikings Takip Et Xper 5 Yaş: 37 1 ay doğada spor yapan canlı yok, endüstri nin sizi kölesi yapmasına izin vermeyin suni ihtiyaç yaratmaları bunlar 😎 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay Ben de spor yapıyorum ama hiç böyle hoş bir kadın görmedim salonda. 0 0 Yorumla
sevimliizmir35 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 1 ay Güne sporsuz yapamam ve sonrası güzel bir duş 🚿 💯🍀 0 0 Yorumla
Nesrinci Takip Et Xper 5 Yaş: 18 1 ay Ben 🙂 bunu yaptığım içinde annemde her hafta azar işitiyorum çünkü saat 4'de kalkıyorum 0 4 Yorumla uusluu 1 ay Neden saat 4 Yorumla Nesrinci 1 ay Çünkü öğlede evde olmuyorum Yorumla Nesrinci 1 ay Bide enerjik hissediyorum Yorumla uusluu 1 ay Güne baya erken başlıyorsun Yorumla
çılgınsempaatik Takip Et Xper 4 Yaş: 33 1 ay Halı saha maçları haricinde spor ile ilgilenmoyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
Güne spor ile başlamıyorum, spor ile bitiriyorum.
Spor sayesinde böyle baklavalı vücuda sahibiz
ne kadar ferah bir salonmuş. Ahşap kaplamalar çiçekler gün ışığı falan. Soruna gelince Hulk olmamıza az kalmışken bi tamamlayalım 😎🧌
Eğer sabahları evinin damında nereye asılıyor bu dediğiniz biri varsa o benimdir şalksjdşklsada
Sabah kalkıp spor yapan insanlara hep saygıyla bakmışmışım :) sıcacık yataktan kalkıp o özveriyi nasıl gösteriyorsunuz helal olsun
bir ara düzenli yapıyordum ama son zamanlarda bıraktım maalesef. aman sende bırakma fiziğin harika yazık olur emeğine
Bizim hayatımız spor
Ğğnaydın baya iyşsin iyi görünüyorsunuz 😍
Yok be gobeğimle mutluyum 🤣🤭
Sabah yapacak vaktim olmuyor ya işten çıkınca gidiyorum genelde
maalesef sporu mesaai den sonra yapan tayfadanim.
Bu arada ayakkabilarinla coraplarin harika 😃
Ben üşeniyorum valla yapsak da pek anlamı yok bence
Güne sporla başlamadım ama günü sporla kapatıcam bugün.
Benim çıktığım bir dövüş maçında bacağım sakatlandı ondan ötürü uzun süre spor yapamıyorum.
doğada spor yapan canlı yok, endüstri nin sizi kölesi yapmasına izin vermeyin suni ihtiyaç yaratmaları bunlar 😎
Ben de spor yapıyorum ama hiç böyle hoş bir kadın görmedim salonda.
Güne sporsuz yapamam ve sonrası güzel bir duş 🚿 💯🍀
Ben 🙂 bunu yaptığım içinde annemde her hafta azar işitiyorum çünkü saat 4'de kalkıyorum
Neden saat 4
Çünkü öğlede evde olmuyorum
Bide enerjik hissediyorum
Güne baya erken başlıyorsun
Halı saha maçları haricinde spor ile ilgilenmoyorum
Uykuyu tercih ediyorum
Yorganı kaldırarak başlıyorum 😂