Güncellemeler
+1 yıl
Gittiğim Pilates Kursunu çok arastirdim arkadaşlar, hocalari da iyi. Başkalarını suçlamak yerine ibreyi kendime dogrulturum öncelikle, kaslarim güçsüz evet ama bunları geliştirmek de benim elimde..
Aletli Pilatese yazıldım, haftada 2 gün gidiyorum. Bireysel alıyorum.
Hoca kol kaslarimin çok güçsüz olduğunu söyledi. Hakikaten hemen yoruluyorum , Nefes nefese kalıyorum. Bugün 3. gidisimdi şınav cekerken yere yapıştım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Haftada 2 gun az bence helede kondisyom kazanman icin. 4 gun ideal bence
2 gunde evde yapıyorum
Kadin vucud anatomisini pek bilmem ama kendimden yola cikarsam. 4 gun spor egzersiz pilates vs yaparsan zamanla kondisyon kazanirsin. Herkes ilk haftalarda zorluklar agrilar sizilar cekiyor kaslarindan.
Şu kursu bitireyim evde devam edicem biraz ya..
Çok pahalı zaten zumba ve pilatesi evde yapcam
Normal birey olarak spor salonunada gidebilirsin bence. Evde genelde spor uzun sureli olmuyor. Hep bir engel cikiyor ev ortaminda spor yaparken. Bende haftada 4 gun spora gidiyorum ve kondisyon olarak fizik olarak biseyler elde etmisim onemli olan azim gerisi gelir 👍
Spor salonuna daha çok üşeniyorum
Buraya bir ton para bayıldım, daha kolay gidiyorum. İptal edemiyorum. Şu an 5 dersim kaldı.
Ozel ders ya da koc tutmak pahalidir, senin tercihin evde spor yapmayi dene baktin olmuyor salona yazilirsin. Zaten internette evde spor ile ilgili bircok ogretici videolar var isine yararlar.
Hiç gitmedim. Ama güzel bir şey. Devam et bence
İnsanın kendisine yaptığı en güzel yatırım
zamanla güçleneceksin. yapmaya devam et
Aaa ne kadar da buluta benzeyen bir çocuk,
Umarım güçlenirim🥺
bulut? güçlenirsin herkes zayıf başlıyor bu spora. önemli olan düzenli yaparak güçlenmek
Vücudun buluta benziyor, katman katman 😇
şimdi anladım. teşekkür ederim :)
İltifat değil, olani söyledim
Nasıl yaptın o kası ilaç alıyor musun
hayır ilaç kullanmadım hiç. düzenli spor yaparak bu duruma geldim. antrenörlük yapıyorum ister istemez mesleğin gereği iyi olmak zorundasın zaten. bende iyi olabilmek adına iyi antreman, güzel beslenme ve uyku ile geldim bu duruma.
Sağlıklı besleniyor musun gerçekten yoksa kaçırdığın oluyor mu?
kaçırıyorum ben ya. ama metabolizmam hızlı olduğu için midir bilmem yağ kazanmıyorum. formuma pek bir etkisi olmuyor yani
Ben mutfağın önünden geçsem kilo alıyorum..
Pandemide 10 kg aldım.. şu an onları vermeye çalışıyorum.
kas oranın arttıkça metabolizma hızında artacak böylece daha kolay yağ kaybedebileceksin. sen azimli ol gerisi kolay ya bu sporda. düzenli git beslen ve uyu. bu kurala 6 ay bile uysan değişimin farkına varırsın
Ay inşallah, tesekkur ederim 💜
rica ettim
Alışırsın zamanla
1 haftada alışırsın