Bu akşam 19:00'da oynanacak Giresunspor - Galatasaray maçını hangi takım kazanır?

En çekindiğim takımlardan biri. Tek ümidim 5 6 oyuncusu eksik sakat ve cezalılar var. Bu durumu avantaja çevirirse olur bu iş yoksa ters takım.
Cevap
30Cevap
Berabere bitebilir ama ben Giresun kazansın isterim 3 büyükler dışında ki takımlarında hem ekonomik hemde başarı olarak iyi yerlere gelmesini istiyorum.
Aga en son kinsoruma baksana
İlk maçı kazanan Giresunsporda çok eksik var. Her ne hikmetse galatasayın rakipleri hep eksik çıkıyor. Campuzano Perez ve Mejia gibi takımın en önemli üç oyuncusu oynamayacak. Berabere biter hakem hata yapmazsa.
Bir fenerli olarak Giresun kazansın isterim :)) 🤣 yinede dostluk kazansin
3 -1 Gs alır ✅ goller ; kerem , icardi , nelsson
hiç biri tutmadı
@_GerdekBasan_ nasip kısmet be kardeş sanırım ben biliyorum yaptım diye bunlar gol atmadı kesin
Aga en son ki soruma baksana
Daha öncede dedim eğer hakem tutmazsa TFF cinconu desteklemez ise galibiyet Giresunundur
#Hükümdar
Kesinlikle kazanmamız lazım ama giresun deplasmanı sıkıntı buradan 3 puanla dönersek varya kesin şampiyonuz
Galatasaray da hava güzel alır gibi ama giresunda sürprizlerin takımı son dakikalarda belli olacak bence
bana bir getirisi var mı yok
onlar para kazanıyor ben niye sevineyim
kim kazanırsa kazansın
Çok anlamam bu işlerden ama muhtemelen Galatasaray kazanacak
Galtasaray takmı güçlü birtakım giresunspor onun için hiç bir şey bide ben galatasarayliyim
Berabere kalırlar djsj
Giresun kalpler seninleeeee 🙏
Çotanaklar koyar geçer
Giresin iyi takım değil
Rahat bir şekilde kazanırız
Gönlümüz giresun diyor
İnşallah Giresun kazanır.
Mutlak Galibiyet lazım
Tabikide Galatasaray
Galatasaray Kazanir
En İyi Cevap