Spor Kızlarda bacak kası nasıl sizce? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Yapay Zekaya Sor Bacak kasları böyle yapılı olan bir sevgiliniz olsun istemiydiniz. Kızlarda bacak kası nasıl sizce? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Spor konusunda 3,6b cevap paylaştı. İtici bence. Çok abartısı tabi. Oda kolay kolay olmuyor. Pro sporcular öyle genelde. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok ciddi bir çalışmayla olmuştur bu kaslar zaten Yorumla joeblack18 +1 yıl Hormon vs. Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,3b cevap paylaştı. Bence bu kadar abartı olmamalı 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 960 cevap paylaştı. Çok güzel kaslı süper bir hanım yemede yanında yat 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Tesekkurler Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Çok çok iyi bence. Kim bilir ne kadar kastınız..🏆🎗 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Tesekkurler Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl niyeyse birden bacaklarında ten çorap hayal ettim. bence değişik ve tatlı. 4 9 Yorumla MertKapan07444 +1 yıl Andırıyor. Yorumla Soran +1 yıl Öylede güzel dururmuş Yorumla MertKapan07444 +1 yıl Doğru Candy dayı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet bence de. gayet hoş bacaklar.❤️❤️ Yorumla MertKapan07444 +1 yıl Hoş değil bence çok kalın yahu. Ten çorap olayı hoş olabilir Yorumla Soran +1 yıl ❤ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 💋💋❤️❤️ Yorumla Soran +1 yıl :)) Yorumla MertKapan07444 +1 yıl Noluyor be Yorumla
hazarayva Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Profesyonel sporcular yapar genelde bacak kası ama sen sanki biraz kaçırmışsın ayarı gibi ama sporcu olunca insan her şey yakışır 1 0 Yorumla
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Güzelde biraz fazla aşırı duruyor ideal büyüklükt eolabilir 1 0 Yorumla
KaanArducc Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Spor yapan kizlari severim ama Bu testo yu vurmuş gibi sanki snksjssn 1 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Güzel duruyor ben beğeniyorum, çirkin duruyor diyenler gidip spor yapsınlar bence 1 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Kişiye ve vücut yapısına göre değişiyor.Yeter ki maskülen hava vermesin 1 0 Yorumla
İk4126 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Kasli olsun isterdim ama normal söyle dinozor bacakli degil😂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl? Yorumla İk4126 +1 yıl Fazla kalin bacakli görsekdeki gibi güzel duruyormu... Yorumla Soran +1 yıl Bence duruyo Yorumla
David_Caine Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 80% +1 yıl Kalın bacak güzel de. Roberto Carlos bacağı da olmasın :)) 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Roberto carlos? Yorumla David_Caine +1 yıl Adan sırf bacak.. :) pp'deki halin gayet iyi bence. Koru yeter. Yorumla Soran +1 yıl Tesekkurler Yorumla David_Caine +1 yıl Rica ederimm :) Yorumla
Cennetegidenyolcu Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Ben Böyle Bacaklara Sahip Sevgili isterdim inanki... 0 0 Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Benin hoşuma gidiyo 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sevennerkek çok var Yorumla Gecelerin_yargıcı_34 +1 yıl Hoş duruyo ama orantı çok önemli kalça kıvrımını yoketmemeli Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aşırı itici. Halı saha maçına çağıralası , kavgaya götürüp , kahvede eşli batak atılacak tip 0 0 Yorumla
Ghost_King Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kadın dediğin erkeğini ezecek ama değil mi 🤣 1 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 721 cevap paylaştı. Spor yapan kadın bambaşka oluyor.İsterdim. 1 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Spor konusunda 332 cevap paylaştı. Şart değil; ama spordan vazgeçmiyorsa olabilir. 1 0 Yorumla
chace Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Spor konusunda 424 cevap paylaştı. G*tü güzel olsun 1 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Spor konusunda 489 cevap paylaştı. çok hoş görünmüyor 1 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Spor konusunda 334 cevap paylaştı. herkese yakışmayabilir 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. ben istemezdim 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Asya_2275 +1 yıl ben ince sevym Yorumla Soran +1 yıl Hmm tabiki herkesin zevkleri farkli Yorumla
psklgbyk Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl selülit olmasindansa kas olsun xd 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Bende öyle dusunuyorim Yorumla psklgbyk +1 yıl ama oda zor be knks ole birisi bizi bulmaz daha dorusu bizi kimse bulmaz ev is is ev cunki mesailer cok uzun 14 saat calisioz zaten eve gidioz tanisamioz kimseyle Yorumla Soran +1 yıl Hmm kötüymüş Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Belimi kırmayacağını nerden bilicez😆 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Bacak kasiylami? Yorumla Richardgör +1 yıl valla yıllar önce bende bir bacak kası vardı sürekli şalvar pantolonla gezerdim Allahtan eridid de kurtuldum Yorumla Richardgör +1 yıl senin bacaklar iyi bozma bence bu kızınkiler çok aşırı kalın Yorumla Soran +1 yıl Tesekkurler Yorumla Richardgör +1 yıl ne demek efenim:) Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Spor konusunda 401 cevap paylaştı. Yok istemen çocukluğu kuruyor bunların 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Anlamadim Yorumla u KasiKesh +1 yıl Kalınlığı ölüyor diyorum Yorumla u KasiKesh +1 yıl Kadınlığı Yorumla Soran +1 yıl Hmm Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Spor konusunda 424 cevap paylaştı. Bana itici geliyor 1 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Spor konusunda 967 cevap paylaştı. Abartıysa kötü 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Spor konusunda 300 cevap paylaştı. şimdi bu kasmı? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yağ tabiki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
İtici bence. Çok abartısı tabi. Oda kolay kolay olmuyor. Pro sporcular öyle genelde.
Çok ciddi bir çalışmayla olmuştur bu kaslar zaten
Hormon vs.
Bence bu kadar abartı olmamalı
Çok güzel kaslı süper bir hanım yemede yanında yat
Tesekkurler
Çok çok iyi bence. Kim bilir ne kadar kastınız..🏆🎗
Tesekkurler
niyeyse birden bacaklarında ten çorap hayal ettim. bence değişik ve tatlı.
Andırıyor.
Öylede güzel dururmuş
Doğru Candy dayı
evet bence de. gayet hoş bacaklar.❤️❤️
Hoş değil bence çok kalın yahu. Ten çorap olayı hoş olabilir
❤
💋💋❤️❤️
:))
Noluyor be
Profesyonel sporcular yapar genelde bacak kası ama sen sanki biraz kaçırmışsın ayarı gibi ama sporcu olunca insan her şey yakışır
Güzelde biraz fazla aşırı duruyor ideal büyüklükt eolabilir
Spor yapan kizlari severim ama Bu testo yu vurmuş gibi sanki snksjssn
Güzel duruyor ben beğeniyorum, çirkin duruyor diyenler gidip spor yapsınlar bence
Kişiye ve vücut yapısına göre değişiyor.
Yeter ki maskülen hava vermesin
Kasli olsun isterdim ama normal söyle dinozor bacakli degil😂
Nasıl?
Fazla kalin bacakli görsekdeki gibi güzel duruyormu...
Bence duruyo
Kalın bacak güzel de. Roberto Carlos bacağı da olmasın :))
Roberto carlos?
Adan sırf bacak.. :) pp'deki halin gayet iyi bence. Koru yeter.
Tesekkurler
Rica ederimm :)
Ben Böyle Bacaklara Sahip Sevgili isterdim inanki...
Benin hoşuma gidiyo
Sevennerkek çok var
Hoş duruyo ama orantı çok önemli kalça kıvrımını yoketmemeli
Aşırı itici. Halı saha maçına çağıralası , kavgaya götürüp , kahvede eşli batak atılacak tip
Kadın dediğin erkeğini ezecek ama değil mi 🤣
Spor yapan kadın bambaşka oluyor.
İsterdim.
açıkçası ilgimi çeker.
Çok abartısı hoş durmuyor az bişey ideal:)
Görüntüdeki çok fazla
Kadin kısmına yakışmıyor bence
Şart değil; ama spordan vazgeçmiyorsa olabilir.
Arnoldiye abla
Çok hafif olmalı kollar gibi
Aşırı olmadığı sürece güzel
G*tü güzel olsun
Çok fazla seviyorum ben ya
Hatun dediğin narin olur bence.
çok hoş görünmüyor
herkese yakışmayabilir
Çok rahat çok profesyonel
ben istemezdim
Neden
ben ince sevym
Hmm tabiki herkesin zevkleri farkli
selülit olmasindansa kas olsun xd
Bende öyle dusunuyorim
ama oda zor be knks ole birisi bizi bulmaz daha dorusu bizi kimse bulmaz ev is is ev cunki mesailer cok uzun 14 saat calisioz zaten eve gidioz tanisamioz kimseyle
Hmm kötüymüş
Belimi kırmayacağını nerden bilicez😆
Bacak kasiylami?
valla yıllar önce bende bir bacak kası vardı sürekli şalvar pantolonla gezerdim Allahtan eridid de kurtuldum
senin bacaklar iyi bozma bence bu kızınkiler çok aşırı kalın
Tesekkurler
ne demek efenim:)
Yok istemen çocukluğu kuruyor bunların
Anlamadim
Kalınlığı ölüyor diyorum
Kadınlığı
Hmm
Evet abazalar söz sizde 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Bacaktan soğudum
Bana itici geliyor
İyi gibi duruyor