Spor Sabah sporu yapmak isteyen ama kalkıp koşmaya üşenenler burada mı;)? Ali_KSK Takip Et Xper 4 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Hep yapıcam diyorum ama kafaya koyuyorum üstelik, gelgelelim o pazar keyfi öne geçiyor😛 Güncellemeler+1 yıl Yorumları alalım arkadaşlar uyumayın😉 Sabah sporu yapmak isteyen ama kalkıp koşmaya üşenenler burada mı;)? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Benimde uykum oluyor 1 0 Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Üşengeç birisiyim 1 1 Yorumla Ali_KSK +1 yıl Aynı bende öyle bazen parlıyorum bazen sönüyorum 🙃🙂 Yorumla
sondnɹɐʞ Takip Et Xper 1 Yaş: 38 +1 yıl Aynen bende çıkacam sonra;) 1 10 Yorumla Ali_KSK +1 yıl Ozaman bana destek çık beni gaza getir lütfeen yaaa😃 Yorumla sondnɹɐʞ +1 yıl bas gaza kanka:) Yorumla Ali_KSK +1 yıl Biraz taktik ver bas gaza knk derken sanki ben arabamıyım, saol çok yardımcı oldun 😃kaç kilosun bu arada Yorumla sondnɹɐʞ +1 yıl kilo sorulmaz cixxxxxxx Yorumla Ali_KSK +1 yıl Yaş sorulmaz , kilo sorulmaz, boy zaten o nu hiç sormamalıyız demi başka sormamamız gereken şeyler illaki vardır, zaten biz hiç soru sormayalım kuş dili konuşalım😃 Yorumla sondnɹɐʞ +1 yıl Evet 👍:) kuş 🐦 diliii diyorum ben seçenekler içinden:) Yorumla sondnɹɐʞ +1 yıl Beğendim bunu tuttum;6 Yorumla Ali_KSK +1 yıl Eyv teşekkür beğendiğine sevindim memleket neresi sorabiliyormuyduk😁 Yorumla sondnɹɐʞ +1 yıl bunları askıya alıyorum panpa:) Yorumla Ali_KSK +1 yıl Ben İzmir sende kesin kars erzurum çünkü aşktan bu kadar soğuk olan insan orada yaşar diye tahmin sadece Yorumla
_GEYGünlükleri_ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Aman aman hava soğuk ztn gtum titrer 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Benimde uykum oluyor
Üşengeç birisiyim
Aynı bende öyle bazen parlıyorum bazen sönüyorum 🙃🙂
Aynen bende çıkacam sonra;)
Ozaman bana destek çık beni gaza getir lütfeen yaaa😃
bas gaza kanka:)
Biraz taktik ver bas gaza knk derken sanki ben arabamıyım, saol çok yardımcı oldun 😃kaç kilosun bu arada
kilo sorulmaz cixxxxxxx
Yaş sorulmaz , kilo sorulmaz, boy zaten o nu hiç sormamalıyız demi başka sormamamız gereken şeyler illaki vardır, zaten biz hiç soru sormayalım kuş dili konuşalım😃
Evet 👍:) kuş 🐦 diliii diyorum ben seçenekler içinden:)
Beğendim bunu tuttum;6
Eyv teşekkür beğendiğine sevindim memleket neresi sorabiliyormuyduk😁
bunları askıya alıyorum panpa:)
Ben İzmir sende kesin kars erzurum çünkü aşktan bu kadar soğuk olan insan orada yaşar diye tahmin sadece
Aman aman hava soğuk ztn gtum titrer 😂