Spor Spora yeni başlayan arkadaşım sürekli bana spordan sonraki halini atıyor :D Sizin de arkadaşınız böyle mi? EdaQuenn123 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor gelişme var mı diyo her gün :D 1 2 ayda olcak iş değil ki bu Spora yeni başlayan arkadaşım sürekli bana spordan sonraki halini atıyor :D Sizin de arkadaşınız böyle mi? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl Motive olmak istiyor 😂😂. Destek olun ona. 😅 bu ne böyle çağla şikel gibi incesin ve boyda 20 santim uzamışsın diyin 😅 0 0 Yorumla
Black_Man36 Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl Dişisini etkilemeye çalışan Arizona kertenkelesi 😂 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 350 cevap paylaştı. Muhtemelen senin fiziğine özeniyor 0 2 Yorumla EdaQuenn123 +1 yıl erkek Yorumla Gezginn34566 +1 yıl Senin gözüne girmeye çalışıyor Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Benim arkadaşım değilde ablam sürekli atıyor 😄🤣 0 0 Yorumla
Sciencelover Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Bana atmıyorda sosyal medyaya atıyor komik. 0 0 Yorumla
stabecks Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl erkekmi 0 2 Yorumla EdaQuenn123 +1 yıl evet Yorumla stabecks +1 yıl Etkilmeye calışıyır bence Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Motive olmak istiyor 😂😂. Destek olun ona. 😅 bu ne böyle çağla şikel gibi incesin ve boyda 20 santim uzamışsın diyin 😅
Dişisini etkilemeye çalışan Arizona kertenkelesi 😂
Muhtemelen senin fiziğine özeniyor
erkek
Senin gözüne girmeye çalışıyor
Erkek ise ilgi istiyorum diyor 🤣
Benim arkadaşım değilde ablam sürekli atıyor 😄🤣
Bana atmıyorda sosyal medyaya atıyor komik.
haha normal normal
erkekmi
evet
Etkilmeye calışıyır bence
Heves etmiş ehehe
Ergen mi ne