Spor Mayoyla kayak yapılır mı? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Yapay Zekaya Sor Mayoyla kayak yapsam donar mıyım acaba ya? Güncellemeler+1 yıl Kayak Mayoyla kayak yapılır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
aysekaptan Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Spor konusunda 795 cevap paylaştı. bir dene suskun çiçeğim 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Spor konusunda 300 cevap paylaştı. Denemeden bilemezsin, illa karda yapmak şart mı? mesela köpükte kayak yapılıyor yaz aylarında 0 0 Yorumla
YgzKhrmn Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 51% +1 yıl Ben eşofmanla motora binince bile donuyorum. Mayoyla kayak yapılır mı 😂 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 823 cevap paylaştı. Hipotermi garantili 0 0 Yorumla
legolas38 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Ve bu soruyla Yılın manyağı ödülüne layık görüldü 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
bir dene suskun çiçeğim
Denemeden bilemezsin, illa karda yapmak şart mı? mesela köpükte kayak yapılıyor yaz aylarında
Ben eşofmanla motora binince bile donuyorum. Mayoyla kayak yapılır mı 😂
Yapılır dah güzel olur hem
buz kesersin :D
Hipotermi garantili
Ve bu soruyla Yılın manyağı ödülüne layık görüldü
Üşürsün yapma😅
yapılır ama donarsın :D
Denenebilir
donacagın kesin
Yaparsan yapılır :D