İzliceksen eger ben sana bir uygulama tavsiye edim istiyorsan sadece Mac değil bir çok sinama dizi filmleride var blu TV exxen neflx TV daha bir çok kanallarda var uygulamada... n
illa bisey bulacan demiii hahah komiksin n3yse bak Ankara gucu 3 atar dedin atilanı gördun fenere bu kadar guvenme yine yari yolda kalcan bende hatta noldu lann😁 ama burada ol tamam
Ana Sayfa > Spor > Sorular > Günaydınlarrrrr Arkadaşlar Gs'nin maçı var bugün evde degilim izlemem için bana güzel bi? skor kac kaç olur soruda soruyum?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Helal olsun sana dişi aslan varrolll koyup geçecez akşam merak etme ben sana link atarım akşam donmadan izle
tamam renktaşım 🤙🏼
Tamamdır 🦁
ankaragücü
https://voca.ro/1oalXM072prE
sesi güzelce dinledimmm 😃 söylediginin tersini yasayacan mesela bugun biz kazanacaz liderlik devam fb macida bizde hadi bakalimmm 😇
😄
🥲🤣
İzliceksen eger ben sana bir uygulama tavsiye edim istiyorsan sadece Mac değil bir çok sinama dizi filmleride var blu TV exxen neflx TV daha bir çok kanallarda var uygulamada... n
valla kazansında skor umrumda değil
yok olmazz işteee averaj varr
Kazanırız ama. az skorlu olur sanırım
bence 3 tanen nett
O kadar olmaz kara kız
olurrr bekle gorr (bide olmuyormuş neyse 1-0olsun bizim olsun +3 🤭)
Aynen kara kız bizim olsun
İşte taraftar 😂
ahhahah sonuna kadarrrrr 🤣
Bende ordan izliyorum 😂
haHhahhah bende calismiyor yaa
Retrobet vardı o tıkanıyor
3.1 biter
Ankaragücü 3 atar
noldu lenn
Annen
hahahahahha ellerinden öperim anneminnn hadi naşşş
Hani üç atacaktin sen de öyle yazmışsın noldu len
en azindan 1 fark benim sen 3 demisiñ noldu lenn
Emre Kılınç şike yapmasa boş kaleye atsa görürdüm size neyse Hafta sonu vurunca anlarsınız noldugunu
illa bisey bulacan demiii hahah komiksin n3yse bak Ankara gucu 3 atar dedin atilanı gördun fenere bu kadar guvenme yine yari yolda kalcan bende hatta noldu lann😁 ama burada ol tamam
Fenerle Ankaragücü bir mi 😅😅 en az 3 diyorum
bak ama olmazsaa ne olcakkk
Neyine iddia
bak en az 3 diyorum lannn valla bildin ama 5 ti 3 düşürdük senin için hahahahahahhahahahahahhahahahhahahaha🤣🤣
hu huuu nerdesin yaaa ordamisin yoksa hala maçta yedibiz gollerdemi ahhaha
Niye guvenipte iddiaya giremedin de sonra konuştun 😅
yeminle bunu diyeceni biliyordum
fenere guvenme yari yolda kalacn da demisim bak sunu unutma bu sene sampiyon bizizz hahaha
Sen guvensen iddaya girerdin ama maç bitene kadar yoktun sonra geldin
zatenn mac başlamadan girmedim ki mac vitene kadar gelmeyim girmedim iddiaya ama kazanacaz dedim sennnn hahahahah neysee yahhhh
Uzatma gsli
hahHHHH tmmm
kyup geçecez işte
aboo sen fenerbahçeeee hahaha koyup gececez diye bende bize diyo saniyomn
hahaha yoq ben FB ama maç linkini atarım sorun değil
sözzzz miiiiiii
söz atarım tabi netten izlersin
tamam anlaştık bide güzel dilekte bulun GS m için hahahah
:D fb gol atarken o kısımları alır youtube yüklerken sana onun linkinide atarım artık oturur tırnaklarını yersin bol bol
ayyyyyyyy nefretimmm geldii
dett
hett
reşeeee
dişeeeee (direkk bu geldi aklimaaa hahahah )
manyak :D
ya yotube golleri atip link atacaktın ya hahahahah ama napimmm yaaa 🤣🤣