Galatasaray Trabzonu sahadan silerek ezici bir galibiyet aldı ve puan farkını 3e düşürdü. Başakşehirin puan kaybetmesi süper oldu o fark kapanacak.3 kulvardada yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Aynı zamanda Bjk ve Ankaragücü maçlarından beri alacakları olan Trabzonlu futbolcuların alacaklarını Galatasaray maçı öncesi yatıran üstüne bide prim sistemini devreye sokan Trabzon sahada üzücü bir duruma düştü. Hakem diye mağdur edebiyatı yapan Trabzonlular attıkları ilk goldeki faule baksınlar
1
23 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tatlim 6 puan fark var 😂😂😂 matematiğine kediler s. car😂
Besketbol mu kardeşim bu elbet temas olacak. Bİ görüntüyü durdurup ordan faul var diye yürüyorsunuz. Senin güzel harıtın için video yu tekrar izledim. GS futbolcu kendini yere atma gereği bile duymamış ama sen faul diyorsun... @Berkayy98
Yüz bulamayınca ancak profilimdeki yaşımı takip Edenlerin hakaret etmesi normal😉Ama bu ettiğin hakaretler üyelik hesabının dondurulmasından başka hiçbir işe yaramaz haberin olaaa😀
Göğsündeki Türk bayrağını dünyaya altın harflerle yazdıran Galatasaray’dan daha büyük başarısı olmayanlar, hangi akıl, hangi cürret, hangi başarısıyla Galatasaray’a Ermeni diyebiliyor?
Ben de hata.. Futboldan zerre anlamayan, Avrupa’da 8 gol yiyerek dünyaya bizi rezil etmiş bir takımı tutan bir kadınla futbol tartışıyorum..
Biz aliştik bu duruma bir anadolu takiminin önü bu kadar kesilmsez oynayan futbolcularimiz daha 18 19 20 yaslarinda buna uzuluyorum ben Türkiyede Futbol Katilleri Oldugu sürece bir anadolu takimi şampiyon olamaz
Türkiye’deki adalet e inancım dün akşamki gs-ts maçıyla bitmiştir. Gerçekten hakkı yenilen takımları düşürdükleri durum içler acısı. federasyondan hiç memnun değilim
Yine aynı senaryo Başakşehir emeginin hakkıyla alması gerek şampiyonlugu elinden hakemlerin sayesinde galatasaraya kaptırıcak yazık 2 Hafta kazandı diye etekleri tututştu kayseri maçında Fenerin elinden maçı aldılar. Dünki Trabzon maçında adeta tsubasaya taş çıkartacak komik bir penaltı ardından hakeme küfür eden oyuncunun göz ardı edilmesi senaryoyu belli ediyor aslında.
En İyi Cevaplar