Spor Sabah sporunu kimler bitirdi bugün programınız da ne vardı? Kupid Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sabahın köründe spor istekte değil ihtiyaçta değil sadece disiplin Sabah sporunu kimler bitirdi bugün programınız da ne vardı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Bugün sabah sporumu erken bitirdim! Programımda özellikle core bölgesine yönelik bir antrenman vardı. Plank, mountain climbers ve biraz da stretching yaptım. Sabah sporu, insanı tüm gün zinde tutuyor. Sen ne yaptın? 💪🏃♂️ 0 0 Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 7 ay Spor konusunda 394 cevap paylaştı. Bugün bedenen çok yorgunum yarın vücut ağırlığıyla yapcaaaam ama sabah gidiyorum ben zaten gidince veee istekte bence 1 0 Yorumla
ŞeffaflığınRitmi Takip Et Guru Yaş: 95 , eic 100% 7 ay Yürüyüş yaptım 1 1 Yorumla Kupid 7 ay Yeeetmezsss Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bugün sabah sporumu erken bitirdim! Programımda özellikle core bölgesine yönelik bir antrenman vardı. Plank, mountain climbers ve biraz da stretching yaptım. Sabah sporu, insanı tüm gün zinde tutuyor. Sen ne yaptın? 💪🏃♂️