Ben 6 yıl profesyonel kickboks ve karate kyokushin, aynı zamanda da 4 defa müsabakık sporcu olarak wushu kung fu dalında maçlara çıktım. Vücudum aşırı esnek. Bakınca bu boksör demezsin balerin ya da jimnastikci dersin 😅 bu yüzden dövüşmeyi bilmediğimi sanıp aniden gelenlere refleks ile geçiriyorum. Hayatlarının şokunu yaşıyorlar 😅😂
@King_Baudoin evet aynı öyleyim. Hatta rujumu sürer parfümü sıkar maça çıkardım ama sağlam çıkardım 😂. Dışarıda da aynı oldugum icin insanlar şoka giriyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayır değil.
Ben öyle düşünüyorum ama million dolar baby deme ya sonu çok üzücü idi
evet
Lara Croft bence en iyisi
o da çok iyi ya
Gal Gadot? O gerçekte de dövüşmeyi biliyor
fast and furious ta bir kız var Dom'un sevgilisi onu çok seviyorum
Şey değil mi? Gina carano?
ismini bilmiyorum
Boks kesinlikle değil.
Ama Bruce Lee tam olarak öyle
Ben 6 yıl profesyonel kickboks ve karate kyokushin, aynı zamanda da 4 defa müsabakık sporcu olarak wushu kung fu dalında maçlara çıktım. Vücudum aşırı esnek. Bakınca bu boksör demezsin balerin ya da jimnastikci dersin 😅 bu yüzden dövüşmeyi bilmediğimi sanıp aniden gelenlere refleks ile geçiriyorum. Hayatlarının şokunu yaşıyorlar 😅😂
Kadınlarda çoğu kez irileştirmiypr zaten esnek ama sıkı oluyor dışarıdan belli olmaz 😄😄
@King_Baudoin evet kesinlikle. Ama toplumda niyeyse öküz gibi olacak boksör kız şişman güçlü olmak zorunda diye bir algı var
Ya şundan olimpiyatlarda vs başarılı olan kadın boksörler ağır siklet genelde
Hocam kuşağınız var mı :)
@Klausen dan 1 aslında ama eğer kuşak olarak sorarsanız siyah
Kickbox ta mı?
@King_Baudoin evet
Sen çok üst seviyesin
@King_Baudoin estağfurullah
Merak ettim görünüşten söyleyince, süpriz tarzsın sanırım zarif feminen birinden kimse dayak yemeyi beklemez 😄😄😄
@King_Baudoin evet aynı öyleyim. Hatta rujumu sürer parfümü sıkar maça çıkardım ama sağlam çıkardım 😂. Dışarıda da aynı oldugum icin insanlar şoka giriyor
Çok güzelmiş ya 😄😄😄
Cidden çok iyi ☺☺
@King_Baudoin teşekkürler
Rica ederim, bir yandan da komik ama 😄😄
Vay be keşke öğrenciniz olsaydım
İlginç. Çok alaka kuramadım ama böyle düşünebildiğine göre var demek ki böyle bir şey...
Süreklinyapıyorsa artık kas yıgını dik vucut olmazmi sexsi
Spor yapan kadın taş gibi olur tabii ki de seksidir.
elbette seksi kadınında bilmesi lazım adam döverken
Ayıboğan kıskacı yapan kadınlar çok çekici geliyor bana
Hayır Değil Tabikide
Ben mesela seksiligin kitabını yazmış insanım
Yiooooo